45

Анонимен

преди 2 години

Дайте да свикаме Съвета за национална сигурност за повишаване цената на олиото. Този смешникк Велев е лобист и изнудва държавата да му плаща рекет заради пазарните цени на тока от борсата. Борса, пазарна икономика, като нямаш пари - не купуваш като пенсионерите. Стоиш на тъмно и студено като пенсионерите. Това е истински капитализъм. Капиталистите не харесват капитализма. истат те да живеят в комунизъм, а народът да живее в техния див капитализъм.

44

гладен

преди 2 години

да ви пикая на държавята! Заминавам на гурбет!

43

Анонимен

преди 2 години

Тия озъбените и ококорените за няма и две седмици потрошиха държавата и продължават промяната от зле към по-зле. Но лошото вече свърши. Идва страшното.

42

Анонимен

преди 2 години

Закривай асоциацията и дия гадатели вън!

41

Анонимен

преди 2 години

До 45 тоя с кравата и кокошките. Къде викаш че живееш ти? На много мои познати които гледаха прасета и птици им ги заколиха още миналата година? А сега в селата които знам не е позволено да се гледат животни. И с колко хора персонал гледаш и ниви и животни? Само ми кажи колко фураж ти трябва за кравата и прасето? Нещо май си ги приказваш наизуст нещата. ;)

40

НИЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ

преди 2 години

СМЕ ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ- САМО ЗА 8МЕСЕЦА ПРОМЯНАТА НАПРАВИ 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ НАГОРЕ- ОБИЧАМЕ ДА НИ Е СКЪПО И ГАДНО- БРАВО ДРУГАРИ, БРАВО- ГЕРБ ГИ НЯМА ВЕЧЕ И СЕГА ДА ВИДЯ КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧИТЕ....СЕГА КОРНИ Е МИН НА ИКОНОМИКАТА И ТЯ СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ, СЕГА ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ОГРОМНИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ДЕТО ГИ ОБЕЩАВАХА И ЩЕ ГИ МЕТЕМ АМА ЯКО ЩЕ МЕТЕМ ....

39

ГЕРБ ГИ НЯМА

преди 2 години

ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ ГИ НЯМА И ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ Е 6.6%, А УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ МИНАВА 40%- НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ И МАХАМЕ ГЕРБ ЗАЩОТО НЕ ДОПУСКАТ ИНФЛАЦИЯ И СИ ОТДЪХВАМЕ- ТУК СА ТИЯ ДЕТО НОСЯТ ПРОМЯНАТА И ИНФЛАЦИЯТА- ЗА СЕГА СМЕ ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОПА, НО ПЪК РУСИЯ НИ МИНАВА 8%- РОССТАТ И ЕТО ЧЕ ВАСИЛЕВ НИ УСПОКОЯВА ТЯ ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ СТАНЕ ДВУЦИФРЕНА- БРАВО КИРО ЯЗОВИРО- Е ТЕ ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАХМЕ- ЗА ГЛАД И СТУД- УРАААА

38

К. Ш.

преди 2 години

На тези им трябва по-малко от година, за да сринат държавата. Весели празници!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията отдавна е двуцифрена, но се лъже за реалната стойност. Само ще дам пример: в Русия където практически няма увеличение на енергийните носители инфлацията е около 7%. В България където газта е с 300% увеличение на годишна база, а тока за промишлеността дори повече имаме официално инфлация 3%...а всеки знае, че увеличението на енергийните носители повлича почти всичко останало. Е как става така, че ние с по 300% увеличение на енергията, имаме само 3% инфлация...лъжи, лъжи, лъжи...

36

Анонимен

преди 2 години

Инфлация ли що такое. При мен няма инфлация. Кравата ми дава мляко. От него правя сирене кашквал и масло. От градината са ми плодовете и зеленчуците. От нивата ми е брашното. От телето и прасето месото. От кокошките яйцата. От лозето виното и ракията. Инфлация ще има за тези дето чакат на Мутрите да ги хранят. Аз не чакам с мазоли на ръцете всичко си произвеждам. В днешното Мутренско време ако сте зависими сте загинали.

35

Ставри

преди 2 години

Весели празници, БЪЛГАРИ! Да са ви честити Радевци, Кирчовци Кокорчо, Рашковци! Следва хляб за 3 лева, пенсия - 50 лева, режим на тока, и пускам ли нещо? Гарантирано от Радев и Кирчо!

34

ТОВА Е ПРИ ГЕРБ

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ 2020Г/НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ/- 0.8%- ТОВА Е ГОДИНАТА КОГАТО ЧЕРЕПИТЕ ПЛАТИХА ПРОТЕСТИТЕ, КАКВА Е ЦЕЛТА- ДА МАХНАТ ГЕРБ И ГЕШЕВ- ЗАЩО- ПРЕЧАТ ИМ ДА КРАДАТ.

33

Анонимен

преди 2 години

разбира се, че Баце е залажил голямата инфлация и не само в България, а и в целия свят, а сегашните управляващи от Продължаваме Измамата, понеже са много знаещи и можещи, въобще с една дума млади хора НИЩО НЕ ПРАВЯТ за да парират този пъклен план на злия гений на Борисов

32

Българин

преди 2 години

Дошли ли са комунисти на власт им трябват една две години да сринат държавата и Бойко отново да оправя. Е да ама и на Бойко може да му писне вече. Ей не се научите и това си е...

31

Анонимен

преди 2 години

Всяка Коледа, всеки от нас пожелава на себе си и на близки и познати, всичко най-хубаво... Къде е хубавото другарки и другари? От толкова отдавна хубавото е виртуално понятие. Все се затягат някакви колани, всички безсрамно лъжат за някакъв преход, какъвто никога тук не е имало. Сега дългата ръка на ДС си иска обратно раздаденото. Нищо ново и нищо случайно. Моето пожелание за Коледа е, тази територия на езеро да стане! И да се свършва вече.

30

Калеко Алеко

преди 2 години

С това правителство може да стане и трицифрено, тези с юмруците Ала Че Гевара отдавна се провалиха навсякъде по света и само тук у нас все още се срещат червени кхмери и джихадисти, а както е написано в Библията - след такива и потоп, но нации които не са научили библейските си и исторически уроци, ще си далдисват в блатото на ПосткомунизЪма дордето са живи ... Господ да ги прости, ако може ... !!!

29

ТЕ ТОВА Е ПРОМЯНАТА

преди 2 години

ИХА ЧЕ ХУБАВО- 12 ГОДИНИ ЧАКАМЕ ТОЯ МОМЕНТ- ВСИЧКО ДА СКОЧИ- НИЕ ОБИЧАМЕ ДА НИ Е ГАДНО, НИЕ СИ ИЗБИРАМЕ ТЕ ТАКИВА КАТО РУМЕН ГЕЧЕВ- ТОГАВА КАТО МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НАПРАВИ ИНФЛАЦИЯ ОТ 295,5%, СТАНИШКО 6,3% И НА КОРНЕЛИЯ И ГАДЕВ МИНАХА 6%- ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОПА, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА И ВТОРИ В СВЕТА ОТ КОВИД- Е ТЕ ТОВА НИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ И ГЛАДНИ, А АКО НЕ БЯХА ГЕРБ И НА СТУДЕНО. ХА ДА НИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА- ОТВОРИ KAUFLAND.de и вижте цените като У НАС И ПО ЕВТИНО.

28

Да

преди 2 години

Инфлацията отдавна е двуцифрена .Само който не влиза редовно в магазините той още не е разбрал. Мисля че много от причините за инфлация се създадоха изкуствено от предишните управляващи с цел компрометиране на новите такива и насочване на паричния поток към приближени на тях фирми дори след края на управлението им.

27

Анонимен

преди 2 години

Духай супата гад...никой не е длъжен да ви подарява милиони

26

Нео

преди 2 години

Велев, за това направихте цените трицифрени.