19

ГЪДЮ ТЕЛЕКОМОВ

преди 2 години

ТЕЛЕКОМИТЕ СА ТУНЕЯДЦИ,СИРЕЧ АВАНТАДЖИИ.ТОКУ ЩО ПОЛУЧИХ SMS ОТ А1, ЧЕ ПРЕЗ ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 22 ГОДИНА ПРЕДСТОЯЛА БИЛА ИНДЕКСАЦИЯ НА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО!!! ПОНЕ ДА БЯХАА ИЗЧАКААЛИ И СЛЕД НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ ДАЯ ИНДЕКСИРАТ И УВЕДОМЯВАТ ХОРАТА-.ПЪЛНА СВИНЩИНА!!! КАКА КОРНЕЛА ДА СЕ НАМЕСИ

18

Гост

преди 2 години

Само като се види кои са собственици на телекомите и с кого са свързани, няма как да чакаме чудеса. Пълен монопол и унищижават всеки , който се опита да стане доставчик на този вид услуги , като го постигат с НАП, ГДБОП, КЕВР, застрахователени методи /ако не дойдеш при нас, ще дойдем ние при теб/, унищожаване на съоръжения и т.н. Имат пари плащат на съд, полиция и най-вече на прокуратурата.

17

Анонимен

преди 2 години

До 17.Ами това не е мой проблем.Защо се обръщате към мен.Това е проблем на КЕВР-а,защото той е длъжен да регулира отношенията между клиентите и д-вата предоставящи услуги на гражданите.А за това че са"проспали"този факт си има отговорни Държавни структури и Съдебна система.Но за съжаление и там нещата са"мижи да те лажем"и Кервана си върви.

16

Анонимен

преди 2 години

За втори път тоя месец предлагам - да се закрият телекомите! Ще настане голем кеф в БГ-то! И Свобода! Ще си отдъхне народа и прочие )))

15

Анонимен

преди 2 години

На Председателя на КЕВР-р мандата му е отдавна изтекал и всичко което е подписано от него е незаконно след датата на прекратяването на мандата му.Така незаконно се определяни цени на горивата,водата,газа и др.регулярни у-ги.Така дефакто,тази комисия е ощетила гражданите със стотици милиони незаконно придобити парични средства от т.н.оператори на услуги който са отишли по партийни каси и лични чекмеджета.Затова съд и ликвидация на безполезната комисия,защото изкревя пазара и спира конкуренцията.

14

Грешка #15

преди 2 години

До Номер 15 - в началото на разговора ти смятат 3 минути, независимо дали си говорил по-малко. Това е минимумът. В началото преди много години минимумът беше 30 секунди, после 1 минута. Така, когато човек си погледне баланса открива, че е говорил много повече.

13

Анонимен

преди 2 години

А КЕВР-а са едни мош.,който са на топла Държавна служба,за да защитават други като тях още по големи мош..и.Защо нито тока ,нито водата,нито пък тел.услугите не се отчитат на най малките мерни единици,като ват,литър и секунда а сe отчитат на по големите мерни единици,като киловат,кубик и минута.Защо и цената на услугите им, определена от КЕВР е винаги освен с цяло число и с четири цифри след десетичната запетая ?Защото това позволява закръгление към по голямата цифра за да бъде ощетен клиента.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя,горе на снимката,сега се сети да се"побара".А къде беше през всичките тези30-т години на грабеж от моб.операторите?Знаете ли на колко много хора са"прекършили живота"тези измамници,наречени доставчици на тел.улуги?Знаете ли че в общите им условия пише,че всяка начената минута се смята за цяла и се плаща цяла дори да са минали само мили секунди от нея.Така новият разговор се таксува от същата незавършена минута за цяла такава.Така за мобилния оператор годината има не 366дни а 732дни

11

Анонимен

преди 2 години

Не е тайна,че мобилните оператори,действащи на територията на БГобучават младите си кадри,как да мамят хората,особено възрастните като вместо изгодни оферти им предлагат скъпи планове и устройства.А общите им условия са просто капан с тежки последици за клиентите им.Гледат на тях,като на торби с пари.А сигурност никаква за клиента.Дори в много случаи са в комбина с телефоните измамници и хакерите и даже с фирми за бързи кредити и такива за събиране на дългове.А на сил.структори в БГ не им пука.

10

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има Държавен мобилен оператор,които да предоставя мобилна връзка чрез мобилна мрежа за"домашен телефон" без телевизия и други услуги но с интернет и с фиксиран номер(с обикновена държавна такса),за да може всеки да се свърже с бъдещото електронно управление с унифициран за всички граждани тел.апарат и с един и същи собствен идентификационен код(личен)като ЕГН-то например.Само така ще се осъществи сигурност и достъпност на всеки до ел.услугите на Ел.Правителство.Другото е печалбарство.

9

Анонимен

преди 2 години

Работил съм и в двата най големи оператора в България и то дълги години.Не можете да си представите ,че за мобилните оператори хората са просто ходещи касички,и нищо повече.Особено в А1 в момента Александър Димитров ,и хората му са тотални б...ци.Арогантни,безскруполни,минават през теб и те смачкват,без да им мигне окото.Това са те.

8

Асан

преди 2 години

Как да нема кон куренция - Ментел, Вива кон и Теле нор .... Да не пуснете и Тюрк Анадол :)))

7

МП

преди 2 години

Телекомите и чуждестранните Банки изнасят нашите пари.На тях не им пука какво става тука.Платили са си на българската върхушка на времето а тя ги е оставила да грабят както си знаят.И сега го правят и ще го правят ако не се озаптят. Като комари са от този мъничко от другия мъничко докато си напълнят търбусите. Най голямата кражба е с тези неограничени минути. Колко можеш да изговориш? Колко е реалната стойност на 1 минута? Защо недопускат тарифиране на минута разговор с нормална надценка 20-30%?

6

Анонимен

преди 2 години

Вън от България гадове крадливи

5

Анонимен

преди 2 години

омв може, ментел не може

4

Анонимен

преди 2 години

И чрез трита мобилни оператора,се крадат пари от клиентите,ксто им се изпращат sms-си или писма на е- пощата с който им се отнемат минути чрез скъпо платени услуги или трсфик на данни.Това в никакъв случай не може да стане без съгласието на които и да е оператор.Затова трябва да има солени глоби от порядъка на половин милион за всеки един оператор който допусне кражба на предплатени минути или трафик на данни.Така те самите ще поставят "филтри" за незаконен достъп до сметката на клиентите си.

3

пожелание

преди 2 години

Телекомите са по големи мошеници и от КЕВР!!!!Кирето да им стъпи на врата !!!!

2

преврат

преди 2 години

Телекомите ще станат скоро държава в държавата. Който ги закача, пускат 5G-то на 60GHz и Омикронът започва да вилнее.

1

Тероризъм

преди 2 години

Пернишки мафиоти използват мрежата на Виваком за тероризъм!Следят ДАНС, Военни, МВР, изтезават хора чрез насочени радио честоти от антените! Хитлер е пеленаче пред тези!