33

Анонимен

преди 2 години

Е що беее, нали 90% сте набодени. Наи нямаше да разнасяте, нямаше да боледувате, нямаше да вливате в болници. А то как ви излъгаха. Нищо нали Биг фарма направи трилиони. А вие спете спокойно...страничнте ефекти тепърва ще се отключват.

32

Ваксър

преди 2 години

Прощавайте, ама какво стана с ваксините? Нали щяхме да сме свободни като се ваксинираме? Аз защо си сложих 3 дози?

31

Анонимен

преди 2 години

Е защо бе? Нали се набодаха на 80-90-100%??? Нали ваксините щяха да ги върнат към нормалното??? Какво стана? Да не би да искат да кажат, че ваксините не работят??? Ай сакън!

30

Анонимен

преди 2 години

Накратко, аз го разбирам така: в другите нощи може да се празнува, но в новогодишната - не! Не е много смислено с оглед Ковид, ама щом така са решили........

29

Алекс

преди 2 години

Важи ли за ваксинирани?

28

Анонимен

преди 2 години

Ха сега да видим данните от вчера. Ваксинирана Европа - 300 хил. заразени и 3000 починали за един ден. Неваксинирана Африка с население два пъти по-голямо от Европа - 28 хил. заразени и 230 починали за един ден. Извод - ваксините работят.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 - "България продължава да държи първото място по смъртност в Европа" Това не е от сега ,така си беше от доста отдавна ,просто сега се заговори за това ,но се отдава само на Ковид .Че Ковид я увеличи още, е така .Но и без Ковид ,пак сме "първенци" , за съжаление.

26

Анонимен

преди 2 години

България продължава да държи първото място по смъртност в Европа и е с най-много хоспитализирани на глава. А сме в края на 4та вълна. Антиваксърът не схваща връзката . Той само повтаря като папагал теориите на руските *** . Толкова му е капацитетът. Съдба

25

Хмм

преди 2 години

Обаче Бау май си вярва. Аз мислех, че пише групости само за да дразни. Горкото промито мозъче...

24

Мисли

преди 2 години

Жалко за наивниците....

23

Анонимен

преди 2 години

До Бay - "Появи се Омикрон от неваксинирана държава." Хахахаха ,има вярващи на тая пропаганда явно .А ако все пак е така ,кой го разнесе ? Не ваксинираните или тия със сертификат за ваксинация ,пътуващи само с тази "хартийка" без тестове ,без карантина ?

22

смееех

преди 2 години

Акъл не се налива, нямаш ли го, никога няма да го имаш!

21

до Един

преди 2 години

нещо си объркал сметките само рош хашана ще може да се празнувата даже и по лошо искат да забранят всички празници и религии Само на сатаната искат да служат но това няма как да станеБог има планове над техните Ще БЪДЕ БОЖИЯТА ВОЛЯ

20

Живко

преди 2 години

Нарастването на случаите не се дължи на Омикрон! Под 10% от новите случаи са на Омикрон! Дължи се на неефективността на ваксината и на зелените сертификати, които спомагат за разрастване на заразата!

19

Умрикон

преди 2 години

Добре, че се върнаха към нормалното и вече няма локдауни. Трябва и ние да се набоцкаме!

18

Живко

преди 2 години

Нарастването на случаите не се дължи на Омикрон! Под 10% от новите случаи са на Омикрон! Дължина е на неефективността на ваксината и на зелените сертификати, които спомагат за разрастване на заразата!

17

Анонимен

преди 2 години

Новият световен ред настъпва бързо и неумолимо !!!

16

споко

преди 2 години

Следват Парамикрон, Матамикрон, Зетамикрон, ДаЕбамикрон и т.н.

15

Зозо

преди 2 години

Тука като се почне към 23,30ч. до 01,30ч. се гърми яко. Все едно си в Бейрут. Като свършат пиратките се вади лично оръжие, ловни пушки, самоделки... Абе не е за показване по тераси и дворове

14

До Бay

преди 2 години

Бау, чорбаджията ти от Файзер одеве каза, че тези без бустерна четвърта доза се водят вече неваксинирани. Ти имаш ли четвърта доза или си някой антиваксър, разнасящ зараза и убиващ български пенсионери?