50

Факт

преди 2 години

2,24% не е нищо... Математически анализ трябва.

49

Това ли

преди 2 години

Целят нашите да стане и тука? Не си палучава само с пръскането трябва си иглица.....

48

Анонимен

преди 2 години

Тия в Кипър са решили само рекорди да правят .Рекорд по "напълно" ваксинирани ,рекорд по заразени .Айде давайте следващия рекорд .

47

Анонимен

преди 2 години

Айде сега пък взрив. Тоя КОВИД да не е Американец? Слушам за него само как прави настъпления, превзема, завладява, приклещва, взривява, разпалва огнища, сковава, окупира и най-вече БУМти! Не можете ли да напишете просто "рязко увеличение на броя заразени" като нормална медия?

46

Плоскоземец

преди 2 години

Тъй, тъй... Абе тия не бяха ли яко ваксинирани? Нещо не вдявам, понеже съм плоскоземец антиваксър. И да, вярно е, че земята е плоска, колкото е вярно, че ваксините работят.

45

Ало Ваню

преди 2 години

Тези дни в гръцката преса, писаха за една От тъмно русите "шведки", някъде си от Казанлък, разнасяла СПИН, като почнала от Кипър като "прислужница", минала през Крит и колабирала в Солун. Та сега молят тези които са били с нея, или в полицията, или в болницата да се регистрират..........Да ви е сладка Новогодишната трапеза. П.С. Подозрително за СПИН спряха да говорят.

44

Анонимен

преди 2 години

Как така? Нали са яко ваксинирани? Аааа, забравих че чорбаджията от Файзер обяви всики без четвърта доза че се водят антиваксъри.

43

Анонимен

преди 2 години

До заблуден - Бии си бустера и не гледай статистики. Важното е да си ваксиниран, а дали помага ваксината за нещо вече всички НЕзаблудени знаем... :) ... Всъщност ние отдавна го знаем, но важното е да има бустер за тези, които още не са разбрали хахаха

42

Анонимен

преди 2 години

Фейк новина. Там са ваксинирани хахаха ... Защо разпространявате конспирации хахахах Бум може да има само в държави с много НЕваксинирани хахахах

41

ВСИЧКО

преди 2 години

ЩО ЗАГИВА ГО ПИШАТ КОВОД. А КЪДЕ Е ГРИПА?!??? ПИТАМ АЗ?!???.ТО И ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ЗИМАТА СИ БЕШЕ ГРИПАВО БОЛНО ВРЕМЕ.

40

заблуден

преди 2 години

До Анонимен 13Какви трупове бре? Имат 600 умрели от Ковид от началото на 2020г насам. Колкото тук за 3 дни.

39

Анонимен

преди 2 години

До 43 Еми не се е повишил , защото ги пишат К19. То нищо не се е повишило. Нали ти дадох пример с катастрофите. 10 катастрофи писани като К19. Защо не си ги водят просто катастрофи. Умрели от инфаркт - айде К19. Да не говорим че грип нямаше миналата година. А умрелите от грип и бронхопневмония в коя статистика отидоха? Пак в К19. Много ви е удобно да надувате едностранчиво статистиката за К19.

38

Ваксината

преди 2 години

Направи ми впечетление докато четях професор радка аргирова , дц гломб , петрунов , витановНикои от тия агитатори на ваксините не заяви ето ас сьм ваксиниран сьс името на конкретната ваксина с дозитеТая работа стана като сьс приказката дайте да дадемДаже бате буци не ще да ваксинира внуците а искаше за нас ваксинация

37

до 39

преди 2 години

ами за 2021 умрелуте от сърдечни заболявания не е мръднал, не знам как го изчисли че заради ваксините се е пивишил. Май пак някой послъгва на женския пазар.

36

dsadsadsa

преди 2 години

До АнонименТова баба ти на елката ли го сметна?Защото такава сметка съществува само в *** антиваксърски глави

35

до 34

преди 2 години

е явно си пълен наивник щом вярваш на диктатора Лукашенко че всичко е шампанско и рози в Белорус и там не умират от вируса. Евала на приятеля му Путин че поне е малко по честен.

34

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между загинал в катастрофа , неваксиниран, но с К19 след PCR тест и починал от инфаркт след ваксинация за К19. Единия надува статистиката за К19, а другия е починал следствие от увреждания от ваксината, но го няма в статистиките за К19.

33

Ваксините

преди 2 години

Добре де като нестават за ковид неможе ли да се ползват примерно срещу : триперНяма ли от толкос лекари кой да проучи

32

Сафридис Зарганис

преди 2 години

Мои познати в Кипър ми казаха че това което се пише в нашите медии няма нищо общо с реалността.

31

до 30

преди 2 години

и коб е казал че щом си ваксиниран си безсмъртен, що пък аз ще ти кажа искам статистика на смъртността при преболедували вируса. Хахде давай да сравняваме