15

Анонимен

преди 2 години

Никакви жени никъде. Не стават ни за режисьори ни за нищо. Дори и жени-актриси вече не трябват, заради грозния им външен вид. Тая бабичка и се е доработило с жени, дето преди това са били мъже! Абе на такива като нея и трябват едни талибански закони и да се снимат после документални филми за кланета на обезумяли феминистки, решили да са наравно с мъжете. Навсякъде се осмърдя на женско. Жените замърсиха всички мъжки професии с присъствието си в тях. Само шериатът ще ги сложи където им е мястото.

14

Анонимен

преди 2 години

У маалата сичкото Асан режисери на порно.

13

Анонимен

преди 2 години

След излизането на новият "Матрицата" се разбра безапелационно, че жени НЕ МОГАТ да правят филми даже и преди това тези жени да са били мъже :)

12

Лиз-Близ

преди 2 години

Нещо игрива си взела да ставаш на дърти години.

11

Минко 50г. женен

преди 2 години

Работи ти се, ама освен Макрон и още двама-трима извратеняка жанрът ГИЛФ няма много други почитатели.

10

Joro

преди 2 години

Научих нещо ново, явно в Щатите жените нямат право да правят филми. А мислех, че там е демокрация?! Да дойде в Бългаория. Законът позволява с 2 лв капитал да си регистрират фирма, позволява също да се съберат САМО жени и да си направят най-хубавия филм. БГ - страната на необятните възможности!

9

Т.Шак

преди 2 години

Абе то това с феминизма - добре, ама в крайна сметка тия филми трябва да стават и за гледане. Айде все пак да им плащат според таланта и способностите, а не според пола! Ние какво да направим, че няма много талантливи жени за режисьори, оператори и др. технически персонал?! Видяхме какво стана, когато Алек Болдуин назначи някаква мацка да се занимава с оръжията на снимачната площадка.

8

Анонимен

преди 2 години

Никол така се е подредила от многото пластични операции, че лицето и е застинала в една физиономия и вече не може да играе друга роля, освен на Жокера от Батман. Не знам какви жени режисьори и се при виждат, тя реално е приключила с киното

7

Анонимен

преди 2 години

Какво съвпадение, и на мен ми се работи с жени режисьори!

6

Анонимен

преди 2 години

Ама лельо Никол, защо само в киното? Дай да не се ограничаваме сами и да действаме мащабно. Ето например по строежите и в мините също мъжете доминират. От години търся жена плочкаджийка да ми направи банята и няма - това е скандална дискриминация. Автомонтьори жени също не се срещат под път и над път. Трябва незабавно да се въведат квоти за жени в тези професии. Да спрем мъжката хегемония.

5

Анонимен

преди 2 години

Каня Никол в БГ.... ако не може да работи с Иванка Гръбчева, то поне да види на место какви филми е правила и да педаде опита й в Холивуд )))

4

Ме Тоо

преди 2 години

Бабичката взе да се прави на интересна за да компенсира липсата на мераклии.

3

На нея и се работи..

преди 2 години

...с жени, ама жрните ни им се "работи" с баба Кидман.Минала, заминала твоята вече.

2

Диверсификационист

преди 2 години

Като на жените се плаща по-малко - защо все мъже предпочитат да назначават работодателите?Защото трябва и работата бъде свършена, все пак :-)

1

Анонимен

преди 2 години

Що? Резбата ли смени?