18

Умен ваксър

преди 2 години

Ха сега да видим данните от вчера. Ваксинирана Европа - 300 хил. заразени и 3000 починали за един ден. Неваксинирана Африка с население два пъти по-голямо от Европа - 28 хил. заразени и 230 починали за един ден. Извод - ваксините работят.

17

Анонимен

преди 2 години

От 2 години вече питам и никой не е*ава да отговори. За чий *** седим и броим положителни проби? Някой идва в болница с оплаквания, тестваме всички с които е бил в контакт и изведнъж имаме 25 заразени, ама реално 1 болен. От кога броим хора без симптоми, които не разпространяват вируса за болни? Имунната им система е свършила работата за която е създадена, били са в контакт с вируса, имунната им система го е наритала и те не са и разбрали ама сега ги тестваме и "ЗАРАЗЕНИ"!

16

Асо Купа

преди 2 години

СЗО ги брои на без коз - едно хване, две пише.

15

Анонимен

преди 2 години

ЮАР намали срока на карантина.

14

Анонимен

преди 2 години

Пазете се от ваксинираните!

13

Анонимен

преди 2 години

СЗО нека да уточни, че теи бройки са САМО в Европа и САЩ, тъй като заразените за ден в цяла Африка, Азия (без Израел и Русия), Ю.Америка и Австралия са колкото в Белгия! Айде, сега да помислим защо така? Защо почти няма вируси в ЮАР - гнездото на Омикрон, докато в Германия и Франция удрят анти-рекорди? Зеленият сертификат до това ли води? Ми, не щем, бре!

12

Шаби

преди 2 години

Кво става в Китай в Индия нещо няма нов епизод. Ще платят тия продажници ама много скъпо. Ония отгоре не забравя. Дано тия продажници във мъки да умрат

11

До коментатор

преди 2 години

Предполагам, че си правите селфи докато припадате и го споделяте с приятели.

10

Дедо

преди 2 години

В най-слабо ваксинираните райони на Света , най-малко заразени . В най - овациите страни , трошене на рекорди !? Тъз " ваксина " предпазва или пpeeбaвa имунната система на хората !? Аз мисля , че фактите са еднозначни !

9

Анализатор

преди 2 години

Аз не вярвам че има болест рак. Не съм видял хора от рак по улицата. Ракът е световна конспирация за да се обогатяват богаташите.

8

Коментатор

преди 2 години

Ние сме клуб от 100 човека и когато някой се разболее веднага се събираме за да се заразим всички. Когато вдигнем температура и сме отпаднали излизаме по улиците и започваме да припадаме. Ако някой умре после търсим нови членове. Така че наистина има болни хора които припадат на улицата.

7

до Веселинъ

преди 2 години

Абе човек... И аз не съм фен на тези "ваксини", ама ти си много зле с логиката... Кой ще видиш по улиците, ако му е зле или е болен ...? Това не филм за зомбита... Баси мaлoyмните хора тук...

6

Анонимен

преди 2 години

Важното е, колко ще умрат... Заразени винаги ще има с тези 'ваксини"...

5

Шефа

преди 2 години

Вече трета година почваме а все още не познавам никой болен или умрял.А живея в Испания където беше най страшно преди година и половина.Ваксина нанаиси

4

Анонимен

преди 2 години

Как се припада от ковид? Това само в Китай го могат. В БГ няма чак такива симуланти.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всички световни институции за превзети от психопати. Аз вярвам на очите И,а не на някакви кабинетни информации. Това,което очите ми виждат в две европейски държави е,че никой не припада,не се влачи по улиците,не се задушава без въздух... Хората вече не четат и не гледат новини ,свързани с тази Ковид -лъжа. Има хора,които се опитват да осъдят виновните за Ковид истерията,но в медиите никой нищо не споменава дори.Имате ли представа само Макрон от колко човека е даден под съд?

2

Анонимен

преди 2 години

СЗО допреди три години знаете ли с какво се занимаваше? Проучваше каква е нагласата на населението на земята за масово ваксиниране. И промотираше всксини.

1

Анонимен

преди 2 години

Това са сметки без кръчмар. Не може да ги преброи СЗО. Не всеки заразен е регистриран в България.