42

s

преди 2 години

Журналистите явно не разбраха и не написаха, че единственеото което искат феновете е ТЕЦа да не ги зарязва по средата на сезона, а да им даде няколко месеца да си намерят нов спонсор.

41

Анонимен

преди 2 години

Нали никой не вярва,че издръжката на такъв отбор е само 6 млн лева годишно?То един марков екип в мола е 500лв без маратонките.Един качествен протеин е 140лв за 5 дена.

40

Анонимен

преди 2 години

Дерони,Градус,Загорка,Металик и десетки яки фирми от града да се разберат ако искат отбор и да си поделят издръжката.Любим отбор пък нелюбим от бизнеса в града.Да видим тогава как се продават мачове с частни пари?

39

Анонимен

преди 2 години

Човек като ги гледа тези протестиращи се чуди да се смее ли да плаче ли.Но май работата е за плач.Плач за манталитета на българина.

38

ФЕН

преди 2 години

Държавата може да приеме Закон - всички фенове на Берое от Стара Загора да заявят Фактура от ЕВН за Фенове - да се добави Ред от Фактурата .

37

Българ

преди 2 години

Ае *** ко печелите вие от тез измислени отбори е? Борете се за важните неща в живота не за тез отминали глупости!

36

А

преди 2 години

Когато държавната пара при вас си вървеше и всичко беше сигурно се подигравахте на другите! Сега усетихте ли, че колелото се върти? И все пак, дано се оправите!

35

А.Е.

преди 2 години

До Ко?То пък един футбол. Който иска да гледа "футбол", да се ориентира към Английската Висша Лига. А заралии да си намерят някой бизнесмен да ги издържа, стига са чакали на държавата

34

Русе

преди 2 години

*** наглите селяни...

33

Фин

преди 2 години

Футбола е практически дарвинизъм - това е стремеж на човека отново да стане животно. Отнася се и за феновете.

32

Ко?

преди 2 години

Ама чакайте, протеста е за това че аз трябва да плащам с цената на тока за кефа на някакви непознати за мен хора за да гледат футбол ли.

31

Край

преди 2 години

Имах предвид млади Гочета.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз си помислих че протестират срещу маските, сертификатите и скъпия ток, а те за отбора. Сега като се замисля нито една агитка не се обяви против маските и сертификатите, значи всички са аз аз антибългари.

29

Край

преди 2 години

Тия млади мочета - привъженици. Вместо да дефилират по улиците и да протестират за кинтите на някакви занзибарци да обуват бутонките и с ентусиазъм и воля да направят един хубав аматьорски отбор.

28

Аре стига!

преди 2 години

Като са фенове да плащат по 200 лева билет за мач и пари ще има. Ама аз да им плащам заплатите на ритни-топковците с цената на тока е наглост.

27

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям протеста напълно! Но нека блокират магистрала Тракия, да направят там барикада с денонощна охрана.Ще дойдем поне още десет души да ги подкрепим!

26

Анонимен

преди 2 години

Берое е симпатичен отбор. Играят приятен футбол и могат по всяко време да торпилират който и да е от грандовете. Мачовете им са интересни за гледане.

25

Край

преди 2 години

И ние с цената на тока чрез държавните предприятия да плащаме многохилядните заплати на "старозагорците" - вратаря Нордин Бакер, защитниците Перейра, Али, Омар Сако, Стив Фортадо, халфа Абубакър Тонгара, Лебон, Омар Камара, Серкан Юсеин, нападателите Алуин Фал, Кукола и пр. А да плащаме и схемите с комисионни при покупка и продажба на тия момчета продажбата на мачове.

24

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко има пари...много,да купи отбора и да го финансира 100 години.Феновете да се пренасочат към Банкя и да се съберат пред къщата на Боко и той ще се смили над тях,защото е много...съжалителен.

23

Анонимен

преди 2 години

Живко Рестото да развърже кесията.