26

Бърза помощ

преди 2 години

Идваме с полицията да ви приберем. Вие сте опасни перверзници!

25

ОВЕНил

преди 2 години

До ОвцилКато си овца - то е за цял живот.

24

Дедо Поп

преди 2 години

Чада Мои! (е - едно чадо недоклатено, на деди Поп изкллесячето)Молете се на Дедова Ми. Може и на иконата на баба си! Щото като ти влазя, много зор ще видиш. И ще се радваш безмерно! Да го кажеш на госпожата. Да ти се зарадва и Тя! Ти гледаш ли 7/8 ТВ-то? Щото по акъл малко мязаш на Славчу. (Той се сбърка, да не дава Господ). Може да се кланяш на Моамет и да си джаскаш челото у паважа. То си е твоя работа, но гледай да можеш барем да приказваш като човек!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен38... ТИ вярваш само в Ленин, Сталин, Хитлер и други такива. Много богове имаш бре!

22

до 18/32

преди 2 години

Бръкнах ли ти там де слънце не огрява :)винаги ще ви мачкам фалфиви човечета :)вие докарахте народа до просяшка тояга-но той ще стане-а вие по зле ще ставате ,целите сте в фалш!

21

Анонимен

преди 2 години

До до18 (29)Ти си страшно запознат ! Това Пинокио ли ти го каза? Лютфито? Или си сънувал нещо заради веселите гъбки? Верно ли?! Признай си!

20

до18

преди 2 години

повръща ми се от вас високо извесените християниЗнаеш ли че на 24 дек. не е роден Христос? Той е роден някъде м/у април и октомври ,но знаеш ли божии човече защо тази дата е избрана?Ще ти кажа-защото езичниците празнуват порастването на деня ,почитайки своя бог слънцето.И така по лесно езичниците биват по- кръстени - ама откраднали били иконата,ква икона хората няма кво да ядът,такава гладна простотия настана,та чак се гнуса от много набожни фалшиви хора

19

Пинокио

преди 2 години

АЗ ще ви нарисувам на икони Радев и Кypнела! И всеки ще е задължен да си ги забоде по всички стаи!

18

Анонимен

преди 2 години

До ПаствоТи си ***.

17

Анонимен

преди 2 години

Явно сайта толерира крадеца. Веднага трие коментари, които не го оневиняват. Това по заповед на собственика на сайта ли е? Или собственикът е откраднал иконата? Има и такива наглеци, разбира се. Собственикът на сайта би ли могъл да е такъв извратенец?

16

лУй 14

преди 2 години

За крадеца само лYй на 25 см.

15

Стоко

преди 2 години

Нарича се Присовски манастир, много история има на това място. Намира се много близо до крепоста Хмела, която е използвана от траките и бива повторно издигната през средновековието, с цел да брани подстъпите към проходите. Манастирът е бил разрушаван няколко пъти още по времето на Първото и Второ търновски възстания. Тъжен факт е, че след Освобождението църковната дейност там, против всякаква логика, силно замира.

14

Анонимен

преди 2 години

До Роден за цар. Роден си за овчар, но още не го знаеш. Като гледам, как още плямпаш за "чекмеджета", явно още взривяваш влакове.

13

Роден за цар

преди 2 години

Цар на България ме направете и за проблемите си забравете ! ЗАЩОТО НЯМА ДА ГИ ИМАТЕ ! Аз като магьосник, мога да правям животите на хората, но първо моят живот трябва да се оправи, трябва да стана цар на България ! ЦАР НА БЪЛГАРИЯ МЕ НАПРАВЕТЕ И ЗА ПРОБЛЕМИТЕ СИ ЗАБРАВЕТЕ !!!Бъдете умни и да не сте алчни хора ! Трябва оправия !

12

Анонимен

преди 2 години

Действително ли има толкова сбъркан народ?! Да краде от църква! Това най-вероятно ще му коства живота или ще живее като куче. А неноормалника, който пише тъпотии от сорта на "В Банкя до шкафчето ?" и "голяма работа -човека няма пари,краде да са наяде" явно е много зле говедцето. Лошото е, че няма и да се оправи.

11

Анонимен

преди 2 години

Господи Исусе Христе, Сине Божи, помилуй нас грешните. Амин

10

АнонимеН

преди 2 години

САМО СЛАБО УМЕН МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БОГ, ЗАЩОТО ТОЙ ОТРИЧА СОБСТВЕНОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ! ЕЙ ТАКА ОТ НИЩОТО СЕ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ СВРЪХ СЛОЖЕН СВЯТ! НО В ЦЯЛАТА БИБЛИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ИМА САМО 1 ВЯРНО НЕЩО И ТО Е , ЧЕ ИМА БОГ И ТОЛКОЗ, А ОСТАНАЛОТО ДА Е ЧИСТА ЕРЕС!

9

До 10

преди 2 години

А джамията докарва хората до приматско мислене

8

До 10

преди 2 години

А ислямисткото е свързано единствено с Мехмед Агджа.

7

6игрек

преди 2 години

До Горчиви изводиПреди 200 г е нямало интернет и сегашното познание/насоки. Всеки автор вижда в по собствен начон светците. Дали има крила или няма, няма значение. Важна е посоката на мисълта: като видиш иконата и да преоткриеш собствените си нерешени въпроси.