21

Ле-ле ,

преди 2 години

Някакъв комунистически динозавър реди глупостите една след друга! Бизнесът бил "грабил" държавата? Ти наред ли си Бе? Точно бизнесът е този, който пълни държавната хазна от данъци! Колкото до тока, да си чувал такова понятие.."спекула"! Точно там трябва да се намеси държавата, а Киретата и Фелдфебелът се скриха в миши дупки! Тях ги няма! Правели били .."анализ"!

20

Анонимен

преди 2 години

Кога фалирвате, бе български бизнесмени/ кажете дата точна, само обещавате от 2-3 години да фалирвате, все не фалирвате. Лъжете обществото, рекетирате за още пари за джипове, поршета. Оплаквайте се от скъпите коли и скъпите ресторанти, не се оплаквайте от скъпия ток. Токът е пазарен и борсов. Който не му отърва - да закрива. Ще дойдат по-кадърни бизнесмени. Българ5ският бизнесмен иска робски евтин труд и евтин ток, за да има пари за скъпи коли и скъпи ресторанти.

19

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не може да спечели честни избори без 350 хиляди недействителни бюлетини, без 250 хиляди купени гласове и купени изборни комисии и без подкрепата на професора Дървен Герберов.

18

Анонимен

преди 2 години

Българският бизнесмен пак иска да граби от държавата и да източва държавни предприятия. Българският бизнесмен андрешко не иска да плаща данъци, иска да краде от държавата и брои чуждите пари на АЕЦ Козлодуй. Не брои парите на другите частни български бизнесмени, защото там е страшно и има бой и съд. Най-лесно е да ограби държавата чрез лобизъм и създаване на картелни организации на бизнеса. Искахте либерализация - получихте либерализация. Купувайте ток от Германия за отрицателни цени.

17

Голямата измама!

преди 2 години

Да благодарим на голямата измама с машините и гласуваната промяна да не се взима разликата в преброяването на разписките и написаното в протокола на Мая Манолова, Хаджигенчев и сие!

16

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера едно нещо с тези високи цени на тока ще принудят много фирми да затворят, но това ще причини безработица, после кой ще внася данъци в тази държа ?

15

Анонимен

преди 2 години

катастрофата заради фалшивия ковид

14

Ха-ха

преди 2 години

Откакто с машините на Мадуро си набута поредния политически проект, Фелдфебелът Радев отново се покри като плъх! Остави само захиленото Кире да се усмихва сервилно, и когато няма какво да каже да цикли едно и също ..че трябва "анализ"! Естествено ,че когато трябва да се поеме някаква отговорност, Фигурантът го няма никакъв! Държавата е готова да изгърми всеки момент, но той нали си оплете кошницата, и му дреме! А и Черепа още не е поръчал някой друг ..."перформанс"!

13

Анонимен

преди 2 години

Индустрията си е индустрия, ама селско стопанство нямаме. Храна, храна!

12

анонимен

преди 2 години

Нали гласувахте за подмяната? Какво става? Ще става още по- зле.

11

свидетел

преди 2 години

в професионалната гимназия по електроника след всяко дипломиране идват работодатели от Австрия и Германия и предлагат практика+последващ трудов договор на завършилите абитуриенти . 95 % заминават на Запад .

10

Анонимен

преди 2 години

За бизнеса на Домусчиеви ли?Да ти дават 700 лв заплата а футболисто от Гладелупа да получава 50 хиляди евро

9

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса на Лео Бианки ли ?Заплата по 800 лв ли ?Да гърчиш 15 часа ли?

8

1-н

преди 2 години

Некои станаа милиардере у зелено с изпразване на нашите джобове...и по лошо ще става

7

Анонимен

преди 2 години

Плячката намалява. хищниците ръмжат огладнели . Но плячка няма и няма. Няма и да има.

6

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса трябва да има пари за любовниците - секретарки, както и за парашутистите. След завършване на университета разбрах, че бизнес в България реално няма !

5

Асан

преди 2 години

Да си вържат жицата на аванта като Асан :)))

4

Калеко Алеко

преди 2 години

Бизнесът е много нетърпелив, споко почакайте Кирчовците да се напразнуват, а мун.човците да се пооблажат с "Българската Коледа", за къде са се разбързали, Кирчо им обеща всичко което можеше да обещае, успя да надмине дори обещанията до последна капка кръв на другарката Импексова, а и новите дУпетати които ни обещаваха да работят дори по Коледа нещо се покриха и уталожиха...Новият Исус вече се роди, сега е време и старият Дядо Мраз да дойде с празен чувал и вой на диви и гладни сибирски вълци....

3

Анонимен

преди 2 години

Изпуснаха питомното - сега ще гонят дивото. Искаха промяна. Ето им промяна!!

2

Кондьо

преди 2 години

Има два основни проблема - първият е че има прекупвачи, които умишлено вдигат цената за вътрешният пазар и държавата трябва да ги премахне, за да се намили цената. И вторият проблем е че евродържавите, които имат проблем с доставките от Русия на горива, копуват от нас ток на занижени цени и така си компенсират високите сметки, затова трябва незабавно да се сложи експортна такса на тока и нещата ще се оправят. Ето това е евро солидарност, ние да дотираме евтиното топло на европейците...