73

Pink Floyd

преди 2 години

WE DON'T NEED NO VACCINATIONWE DON'T NEED NO COV-CONTROL

72

Истината

преди 2 години

Всъщност кратък преглед към минали пандемии показва ченяма връзка между патогенността на вируса и интензивността илипродължителноста на противоепидемичните мерки.Пандемиите постепенно избледняват тъй като обществото се приспособява към новия патоген и социалния ред се връща към нормалното

71

истината

преди 2 години

Ето една интересна статия - Кога ще свърши пандемията ?Всъщност няма дефиниция на епидемиологичните параметриза край на пандемията обявена от СЗО. Редица историци отбелязват че пандемиите не свършват когато спре предаването на заразата,А по скоро когато болестта престане да бъде във фокуса на широката общественост

70

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 72. Благодаря за добрият коментар. Не народите,а евреите които са ни яхнали се готвят. На 24 бях в Испания и никой не ни изиска санитарен пропуск,за да се налеем с вино в централна кръчма. Във Франция е невъзможно това да се случи,защото Макрон испанецът налага диктатура. Хората обаче си праскат във Франция с бутилка в ръка по улиците и псуват властта. В едно те уверявам,политическият ми проект е в действие и затова съм обичан от трудовиятФренски Тракийски Народ. Скоро заедно ще ритаме властт

69

Абе

преди 2 години

Какво му става на тоя свят бе? Всички тия болни мозъци с пари и власт правят това нещо... Ей тия заслужават да ги убием с камъни... Но не мога да разбера едно само... Как и защо толкова много държави им се "връзват"? С какво ги държат? Защо и Русия се опитва да налага задължителна ваксинация? Как пък на някой не му хрумна да нахрани и напои хората, които имат нужда? ПЪЛЕН ГЕНОЦИД...

68

Бау

преди 2 години

Без мен.

67

Майтапчийски

преди 2 години

Яко ще се мре и още как

66

Анонимен

преди 2 години

Операцията за изтребване на пенсионерите и други групи продължава.

65

Анонимен

преди 2 години

Европа ще гори.Народът се пробужда

64

Анонимен

преди 2 години

Ако до един месец не паднат тези ковид мерки напускам земята и отивам на друга планета

63

Реалист

преди 2 години

Не ги мислете Запада, след 2-3 седмици отново ще са напълнени стадионите, а тука ще броиме дали сме първенци по смъртност,или да се ваксинираме или не?

62

Петрунко платеният

преди 2 години

До .!.Единствено ваксинирани могат отново да дадат положителен PCR или бърз тест. Реинфекцията при прекарал пневмония в следствие вируса е невъзможна. Така например никой от преживялите SARS епидемиите от 2002г и 2004г не се е заразил повторно с Ковид. Тези, които ги пишат реинфектирани са или платили си, или първият път е дало фалшиво положителен, или и двата пъти фалшиво положителен. И при безсимптомно протичане се образуват никакви антитела, следователно е спорно, дали въобще е бил заразен.

61

.!.

преди 2 години

Поредната порция глупости се пишат. Как и кой разбра, че ваксинираните зарязват 100%, другите 50%? Как? Такива научно доказани факти няма, това е чиста лъжа! Истината е, че прекаралите вируса го карат пак, безпорен факт! Какви глупости, какъв ***.бан пожизнен имунитет, що за лъжа! Това е фалшива пропаганда, за която трябва да се търси съдебна отговорност, защото води до жертви!

60

Анонимен

преди 2 години

След "въпреки" НЕ се пише запетая! Неграмотни журналисти, трагедия сте.

59

Анонимен

преди 2 години

На запад може и да е така.Там в населението преобладават гените на неандерталеца(човекоподобен с ниско чело,с развита здрава костна и мускулна система и с мозък ,колкото главата на карфица) съществувал на глутници и живял в пещери като са се самоизяждалиДокато на Изток преобладават гените на кроманьонеца,облагородил Европа,защото се е научил чрез сечивата на труда да живее в общност и да опитомява фауна и флора,за храна т.е.да е независим от нуждата да убива себеподобните за храна.

58

До 59

преди 2 години

Придобихме необходимите знания за две години. Повече не са ни нужни. Пропагандата ви се провали. Не си заслужавате хонорарите.

57

Анонимен

преди 2 години

Излъгаха овцете, за тяхно добро ги набодоха с безполезни субстанции.... а може би вредни?

56

До 55

преди 2 години

Наивник! Самочувствие до небето, знания -0.

55

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха другите болести?Та само от корона вируси ли се разболяваме сега.Няма ли диабет вече,няма ли сърдечни болести,няма ли бактериални инфекции,М? Що така бе Мименца?

54

Анонимен

преди 2 години

България очаква поредната статия за грипа, от ф-ейк.бг