66

ЩИРЛИЦ

преди 2 години

до Мюллер : "...Най-вероятно Путинската (феодална) Федерация ще даде фира, като СеСеСеРето..." - най-вероятно си "мислеха" Наполеон и Хитлер, с тия "мисли" и вероятности си Пътник и то не към УйЕсЕй :)))

65

Herr Muller

преди 2 години

Нито ЕС ще се разпадне, нито - НАТО, нито - САЩ. Най-вероятно Путинската (феодална) Федерация ще даде фира, като СеСеСеРето. Клаузите, с които са скрепени съюзите са толкова флексъбъл, че напускането на която и да е държава от която и да е уния е повече от невъзможно. Случаят UK (ЮКей) не може да бъде приложен върху останалите държави, чиито стандарти се сриват, като Италия, Португалия и Гърция. За тази цел има резервни клапани пълни със златни долари и евро.

64

До 69

преди 2 години

"....Вонка татарските азиланти..." - Зайо ти да не си "извънземен" бе цръвулан пpocт ? С баща албанец и косовска майка си "цъфнал та вързал". Ceляндyp :)))))

63

Анонимен

преди 2 години

Македониjа во ЕУ! Вонка татарските азиланти! Да си одаат во Сибир!

62

Анонимен

преди 2 години

След няколко месеца никой няма да се интересува от Орбан, Качински или Киро Харвардо. Нито пък от Омикрон и зелени сертификати. Всичките ще са взряни с *** поглед в портмонетата и банковите сметки и ще се чува само - тцъ-тцъ-тцъ!

61

не може да бъде!

преди 2 години

Нищо няма да се реши.Първо,ЕС е източник на големи благинки за чиновниците от Брюксел,и не само за тях,и те няма да допуснат никакви предпоставки за разпадане .Второ,описаните по-горе държави с всичките им претенции,много от които напълно обосновани,няма да напуснат ЕС.ЕС за нас даже е вреден,но няма как да го напуснем - нямаме никаква алтернатива,както и другите държави!?Искам да ви обърна внимание на друго нещо-предстоящите срещи Русия-САЩ /НАТО.Ами това май прилича на Мюнхенския сговор 1938?

60

До 65

преди 2 години

".....Чад, Либия, Саудитска Арабия, Пакистан и прочее кога ще почват преговори за членство...." - Га преместят ЕС централата от Брюксел в София и Фон *** стане Президент на България Вече се работи по въпроса :)))

59

Анонимен

преди 2 години

Няма да бъде преначертана, май не сте чували за 'контролирана опозиция'

58

Кекса

преди 2 години

Ха и кой ще изправя краставиците като излезем от есср.

57

Анонимен

преди 2 години

Да, ще приемем Африканските държави и Авганистан към ЕС

56

ни са знай

преди 2 години

Не трябва да се раздават пари, а трябва да сераздават кирки и лопати, чак тогава ще има добри разултати!

55

До ED:

преди 2 години

"....да се разпадне ЕС за да се съгради наново....." - Тоеа какво ще промени за България ? Нали и сега ЕС ни хрантути, да му пазим южната граница. Проблема на България не е ЕС, не е Русия, не е САЩ, а самата България. Докато не станем умни, красиви, можещи, произвеждащи и продаващи, друг няма кой да ни оправи. Ти...ти какво "Можеш" ?

54

Анонимен

преди 2 години

ЕС бе превзет отвътре и после тотално изменен... ...от #e&epacтkaтa мафия...

53

ED

преди 2 години

До ля ляДобре е да се разпадне ЕС за да се съгради наново. Този път на истинска, принципна основа.

52

ED

преди 2 години

До Анонимен 97Добре, да излезем от ЕС, но то и в Русия е същото. В Африка ли ще отидем? По-добре да излезем от СЗО!

51

До 101 :

преди 2 години

"...става ясно, че ни пуснаха за да ни ошушкат и да ни превърнат в техни роби...." - Страно как Чехия, Унгария, Румъния, Хърватия, Словакия, Полша никой не ги ошушка и ограби хем има какво да се граби, а "ошушкаха" и "ограбиха" България, Латвия, Литва, Естония тоя лош, лош Запад....егати филма. Пък преди ги "грабеше" още по-"лошата" Русия, де да имаше какво да се земе. Що така ве Мимета ? :)))))

50

noFreeman

преди 2 години

как плюят по полу-независимите страни... за тия дето слушкат робски няма лоши думи...

49

ля ля

преди 2 години

разпада е въпрос на време! дано да се случи иначе ще и вкарат във война и в мизерия тези които всъщност сме им нужни да си бълват *** в страната ни!

48

Анонимен

преди 2 години

буна.ци.те идея си нямат пред какъв глад и бедност ще бъде иэправен българина, когато ес спре да го хрантути...ама гърлата си вият

47

ww

преди 2 години

ако нато не се осъзнае руснаците ще преначетает нови граници на евросъюза