42

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Българите не са малцинство в Македония, те са основното население на тази измислена от Кремъл държава. В Македония малцинства са албанците,власите, турците, ромите и всякакви други народности, а българите са основната и най-голяма народност на Македония. Българските комунисти, обслужващи Кремълските планове за Македония веднага възприеха въдицата "балгарско малцинство в Македония" и рано или късно ще отговарят с главите си за това предателство.

41

Предложение

преди 2 години

И ние турците, македонците, власите, ромите, гърците живеещи в България също искаме правата на българите живеещи в Македония. "ОБИДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА" зеленият чорап да се произнесе по въпроса. Кога турците, македонците, власите, гърците ще бъдат представени в Правителството, областните управления и Президентвото на България?Ни ви е срам,от 1,5 милиона турци в България нито един в правителството и Президенството.ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БИЛО.ПЪРВО СТАНЕТЕ РЕПУБЛИКА ПЪК ДАЛИ СТЕ ЧИСТА И СВЯТА...

40

Фатих

преди 2 години

Даже в песента за 24 Май се пее :"Двамата солунски братя са саздали СЛАВЯНСКАТА писменност". Солун тогава е център на МАКЕДОНИЯ, значи Кирил и Методий са МАКЕДОНЦИ. Защо българите изопачават историята? Няма смисъл да се дърпате, рано или късно истината ще възтържествува защото тя не търпи отлагане. Защо България и българите вечно драматизират нещата и си навличат омразата на съседите след като може мирно и дружно до се живее на тази красива земя? Под небето има място за всички ни!!НАЛИ ТАКА?

39

Турчин

преди 2 години

Ние,турците живеещи в България искаме да се впишем в Конституцията на Р.България като национално малцинство в Републиката. Тези основни права са :1.Задължително изучаване на турския език и култура в училищата от деца на турците.2.ТВ и Радио канал за турски език и култура.3.Представяне във всички етажи на властта най-малко с 15%(областни управители,министри,зам.министри,Зам.Президент)4.Връщане на всички вакъфски имоти.5.Осъждане на виновници за смяната на имената и конфискация на имуществото им..

38

Анонимен

преди 2 години

От 120 депутати 21 са албанци така че нямат мнозинство, ВЕТО!

37

Анонимен

преди 2 години

Езика на татарите е съвсем друг.

36

Анонимен

преди 2 години

Ахмети Ви го каза.Българските политици са собственост на Путин.Иначе защо ще построим за рекордни срокове газова търба на Путин с 3,5 милярда евро наши пари,без да имаме печалба.България е Руския Триянски Кон в ЕС и НАТО.САЩ да внимават какво споделят.

35

кофти

преди 2 години

Косоварите и албанците са повече , даже имат и депутати в Парламента на РСМ .Сами си натресоха исляма !

34

Анонимен

преди 2 години

Македония съществува.Дали е наследство от Александър Юакедонски не знам.За да се докаже това е необходимо генетичен анализ.Но това не е необходимо,на България никой не и збранява да вярва в легенди също така.За Българите има генетични проучвания,които доказват,че настоящите Българи нямат нищо общо с пра-Българите,но никой не им забранява да пишат в учебниците каквото си искат.В нашите учебници има много повече лъжи,но никой не ни е спрял за ЕС.

33

Анонимен

преди 2 години

България защитава Руски финансови интереси.Не ми е ясно защо все още не е изхвърлена от НАТО и ЕС. Можеби е необходима територията.Обаче това което прави с Македония е чиста като кристалюпоръчка на Путин.Това и на двцата на 2 години им е ясно.Очаквайте сериозна финансова криза,особено ако Путин решинда прави нещо в Украина.

32

Анонимен

преди 2 години

До Благоевград: Като си македонец, защо пишеш на езика на "татарите"? Струва ми се, че не знаеш родния си македонски "език". То не е лесно да се научи. И ония оттатък Осогово не го знаят и непрекъснато го бъркат.

31

Българин

преди 2 години

Най-добре си го каза Ванче Михайлов...Да отидат в архива на Османската империя и да видят, съществувало изобщо някога такова понятие като "македонска" нация или език? Можеше да проверят и българския архив, но "освободителите" го окрадоха, когато ни окупираха 1944 година! Още го имат за ..."трофей"!

30

Алооо

преди 2 години

За какво малцинство говори тоя бе, българите там от памтивека са абсолютно мнозинство ! За пример - само преди стотина години като такива са се самоопределили около 70%, а като "македонци" - никаквии !

29

Анонимен

преди 2 години

Този за какъв се има, че и обещания за българско малцинство обяснява? Що не си ходи в държавата и да ръчка овце?

28

Заьо

преди 2 години

Голям смях става, като се появи някой си недоучил се чужденец тук, почне да са прави на българин и се опитва да ни внушава българомразство с някакви изсмукани от пръстите си аргументи. Като този малко по- надолу.Учете български бе скъпи чужденци, няма да ви ухапе.

27

Анонимен

преди 2 години

До долния, ами ти като се имаш за много умен защо не спазваш елементарни граматически правила и не слагаш поне интервал между думите. Това за некакви руски шпиони е вече много изтъркано клише, а относно това че в Македонско има българи и че те не са малцинство факт.

26

Анонимен

преди 2 години

Много правилно изказване на Али.Но Вие няма как да го резберете какво Ви говори,понеже имаше сериозна анти-Македонска кампания,която все още продължава.Малко по-рано бяхте далиюотново да пише един господин професор руски шпионин.

25

Т.Шак

преди 2 години

ЕС само за макетата с Бг паспорти. Останалите нека още се сърбеят!

24

Заьо

преди 2 години

Тъй като много лъжете макета, никой вече в България не ви вярва като някой при вас каже нещо.

23

До 24

преди 2 години

Турция е известна с Мехмет Али Агджа и турското иго.По пет на нож-Одрин се знае а ти си ...........