62

В.

преди 2 години

Човекоядецът от Берн.

61

Анонимен

преди 2 години

Много интересно, значи тия с две дози трябва да ги убедят, че те не са достатъчни за да ги защитят, а мен неваксинирания трябва тоя лабораторен плъх да ме убеди да си сложа първа доза, щото тя щяла да ме защити????? Абе ба стун що не одиш да се переш у ряката? Ти като си луд, ние не сме!!!! И между другото, това да мориш мишки не е като да лекуваш хора. Лабораторните плъхове да си седят в лабораториите и да не казват как да се лекуват хората. Много ниско ниво са.

60

Анонимен

преди 2 години

Нагъл лъжец. Тоя е съветник на Кирчо и Кокорчо. Представете си какво ни чака с такива съветници. Не се знаело как ще реагират неваксинираните на Омикрон. Ами почти никак, защото той се лепи на ваксинираните. Доказано от всички държави в които го има. А може ли плъха да каже с какви симптоми влизат в болница заразените с Омикрон? С кашлица, сополи, нощно изпотяване?

59

нвеврник

преди 2 години

Той и Доналд Тръмп скачаше и викаше,че нямало вирус ама се рзболя.И след като го лекуваха с моноклонални антитела сега се е ваксинирал даже и с бустерна доза.Само,че за нас такова лечение няма да има.Така,че натискайте на ваксините!

58

ваксиниран до 63

преди 2 години

Нека си чака.Аз няма да бързам.

57

до Янек Данаилов

преди 2 години

По добре в ада,но когато му дойде времето,отколкото сега в ковчега.А дотогава-ще поживеем и ще видим.А и както е описал Данте и от ада изход има,но от ковчега -НЕ!

56

Анонимен

преди 2 години

до 66 какъв омилрон ве з о м би ран не виждаш ли какво става.не 3 та 56 те чакат игленик такъв!и вземи си провери мак адреса който излъчваш наблъскан с графен device устройство такова!

55

Анонимен

преди 2 години

С тази вълна на мутиралия Омикрон, тези които нямат акъл да се предпазят от вируса чрез ваксинация няма да им се размине. До сега около мен починаха масово много глупави хора, които първо не вярваха в съществуването на такова заболяване, не спазваха елементарни мерки за.дезинфекция и носене на маска, а после не вярваха във ваксините. Глупавият човек си е глупав... Ами пожелавам им весели срещи с Омикрон. Той е вече тук.... ! ....

54

Анонимен

преди 2 години

Tози не е лекар на хора, защото пациентите му са мишоци и плъшоци! Той няма хуманна апробация за да може да лекува хора! Разобличиха го някъде през късното лято. Приятелите на Баце Борисов вече не са модерни!

53

Янек Данаилов

преди 2 години

АЗ ГО КАРАХ ДВА ПЪТИ ...... НА 4ТИЯ ДЕН ВЗЕХ САМО ПАРАЦЕТАМОЛ ,ЗАЩОТО ПОДДЪРЖАХ МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ЗАПОЧНАХ ОТ 40 ГРАДУСА .... ОТКАЗАХА МИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ОРГАНИ ....АЗ ВЯРВАМ В БОГ ВСЕКИ СИ ИМА ДЕН И ЧАС ЗА УМИРАНЕ .... КОЙТО ПРИЕМЕ РНК ВАКСИНАТА ВЕЧЕ НЯМА ВРЪЗКА С БОГ!

52

Янек Данаилов

преди 2 години

А ТЕЗИ С ВАКСИНИТЕ ГИ ЧАКА АДА!

51

Nchvjvjv

преди 2 години

Аспарухчо, тебе откъде те икопааа а?!?! Язък, че са те кръстили на такъв човек, тцтцтцтцт тцтц

50

SHEFA

преди 2 години

Е аман от пророци

49

Анонимен

преди 2 години

Нямам нито един роднина, познат, колега или приятел, който вече да не е карал ковид. И нито един, когото да го е повторило. Имам познати само набодени и преболедували след това. Т.е. и те са изкарали и имат истински имунитет на преболедували. Кой ще боледува от тук - насетне? Мислите ли, че остана един нормален, който да ви вярва на лъжите и пропагандата?

48

Hoho_Boho

преди 2 години

Този трябва да бъде съден за насаждане на страх и паника,ако не отговори, как е разбрал, че "През януари ни чака много силна COVID вълна"... Примерно, ако аз напиша, че очаквам половината швейцарци през януари да умрат, защото са ваксинирани - каква би била нормалната реакция на властите?

47

Анонимен

преди 2 години

Значи маймунските иРНК-та в съчетание с графеновия диоксид и феталните тъкани от зачатъци и ембриони,че още сигурно плацентата с пъпната връв как за плацебо разказват играта на короновируса неизвестен измежду тях наименуван ковид някакъв си с варианти от алфа,бета,гама,делта,делта+,омикрон или още по обозначение възможно някой нов от н-ти как новичок с последователност на подреждане за химическа империческа формула на съединение действащо обяснено като за вирус от този тип поразяващ цялото тяло.

46

Анонимен

преди 2 години

До 30, този не е доктор доктор, а доктор по биология, доколкото някой спомена. И такова като него нямат деца, а съпруг, и се точат на нашите деца. Това са иззродди.

45

Анонимен

преди 2 години

Папагалът Аспарух повтаря едно и също, за да си заработи сребърниците.

44

Ха-ха

преди 2 години

Вижте статията за Б. Гейтс по-надолу! ТЯ КАЗВА ВСИЧКО! Човекът е недоволен как се развива Пандемията МУ!

43

Анонимен

преди 2 години

До До нЕкойНе се връзвай, излишно, колега - това е щатния *** на ясла! Още няколко са!