14

Анонимен

преди 2 години

Браво, че не са се отказали, но такива примери на лекарска всеотдайност, в България за съжаление са все по-редки....

13

До 11

преди 2 години

Не чети между редовете. Говоря за ПРИКРИТИ лекарски грешки.

12

Анонимен

преди 2 години

Моля, уточнете предишното раждане кое 4аве и било на 21-годишната - трето, пето?

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всеки със своите. Аз се уморих значително,повтаряйки,че един етнос без раса е race de vipere.Човеколюбив съм,но към Човеколюбивите. Този етнос,за който дъдня е змийска нечовеколюбива раса без Раса. Нека хирурзи от етносът на тази побъркана израждат децата й. И нека Българските Гинеколози израждат Децата на Българските Майки.Искам съд за майката на детето и за бащата на същото. Искам Народен Съд и възрождение на БЕЛЕНЕ. Да живеят Тодор Иванов Славков и Боян Боянов Расате! В името на Майка Българи

10

Анонимен

преди 2 години

До 8 лекарските грешки ли са ни проблема. Поуката от статията е друга. Нищо не е и не може да е самоцел, защото нещата в живота са свързани. То много ясно че лекарите си изпълняват дълга, дори и когато грешат.

9

Анонимен

преди 2 години

Явно нещо е сбъркано в законодателството, може това да искат да ни кажат със статията но по трудния начим. Ми напишете го в прав текст....

8

Анонимен

преди 2 години

За една година две бебета и двете със секцои у нас, но иначе живее в чужбина. То по добре че е в чужбина но защо не ражда там. Там се плаща. Тука плаща бездънната здравна каса с парите на здравноосигурените е НТД.

7

Анонимен

преди 2 години

Добра новина. Дано спасените човешки животи са по- вече от прикритите лекарски грешки.

6

Анонимен

преди 2 години

Да питам кой ги плаща тия медицински мурафети в болниците а като оридеш ти ти викят и гонят

5

Анонимен

преди 2 години

Абе автора, поантата е върху здравната осигуровка и кой плаща сметката.

4

Анонимен

преди 2 години

На 21 години, но и миналата година има бебе със секцио. За една година две бебета. Добре, но бременна и с малко бебе но пък ходила в чужбина. Питам се като живее в чужбина дали е здравноосигурена у нас. Щото то хубаво да се раждат деца, но българчета. В чужбина си имат майки и деца.Ако нямa здравна осигуровка нещо е сбъркано в законодателството, по принцип. Автора на статията не е напипал поантата.Нищо не е самоцел. .

3

Анонимен

преди 2 години

Сестра ми почина при раждането на второто й дете! Беше родила второ момиченце по естествен пътто оцеля, но тя не! Какво стана така и не успяхме да узнаем! Издъхна на 29 години.Малката сега е на 5 годинки и пита къде е мама? Голямата й сестричка е на 10 години и разбира за какво става въпрос, но малката..Та тъй! И при секциото и при нормалното раждане винаги има опасности! Бог да пази!

2

Анонимен

преди 2 години

Секцио се прави само в много краен случай, когато бебето не може да излезе по друг начин.

1

Анонимен

преди 2 години

Абе, секциото не е добро ама нещо напоследък сред младин.те е много модно. То трябва да се прави само ако се налага и друг изход за *** няма.