96

Диана

преди 2 години

Разбира се, че е азбучна истина политиката да се опира на хората, не на парите! Но хората правят това, което могат - пари! Много им пука политики, неполитики! БСП мисли само за пари и за власт за да накраде още повече пари и съсипе още повече евентуалните си конкуренти - те трябва да са единствените властоимащи и да ни въртят на малкото си пръстче докато и бетата решат да избягат от България..Не можеш да вразумяваш БСП - те ни приемат, ни предават! Каквото е решило задкулисието - това ще е!

95

Анонимен

преди 2 години

нойския договор важи 100 години . Е вече не важи , анексиятя продължава

94

Анонимен

преди 2 години

по принцип и нашите имат вина , досега не са поставяли искания за българско малцинство в македония , в сърбия имат , обаче и там не са решени куп проблеми с двувласните имоти , България не е поискала заради цецомана Боко

93

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

"МАКЕДОНИЯ , КРАЛА СЪДРАНИТЕ ПОТУРИ НА *** И КИРЛИВИЯ МУ *** ЛЪСНАЛ ....ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЕТ" ---ТЕ , ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!....ДРУГОТО СА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ.....

92

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЮДА Е БЪЛГАРИН......ЗАТОВА, ВСИЧКИ НИ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ...НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ВЕЧЕ??!

91

Анонимен

преди 2 години

То няма разумен в настоящия момнет който искаюда е Българин.В Европа нас ни приемат с недоверие.Познайте защо.Аз съм убеден,че всеки го знае.Нима ние сме с нещо по-добринот Македонците.Те не са в ЕС и с нищо не ги првъзхождаме.Нито с пътища(аз съм карал на тяхните и нашите пътища),тяхните са по-добри,влаковете са им на 2-3 години,пенсиите са им по-високи,спорта е в пъти на по-добро ниво,имат по-малка смъртност от нашата.Да иютам се краде,ноюкато у нас никога.Та няма разумен в момента.

90

Анонимен

преди 2 години

История не се краде.Когато си в изгодна позиция е лесно да се правиш на силен и знаещ.Ако Македония беше в ЕС и България преговаряше за влизане за ЕС,дали щеше да иска Македония да си смени историята?

89

Анонимен

преди 2 години

Този е Руски Путински Шпионин.

88

оф

преди 2 години

Постоянно ни занимават с проблемите около една от най старите цивилизации и народи в Европа - Македония. Ами като не ни допадат македонците, защо ние българите ги признахме като Държава след рухването на Федерация Сърбия? Можехме и да не ги признаваме, да си траем, да изчакваме по добри времена, нали?

87

Някой

преди 2 години

"Тоз който падне ,в бой за свобода, Той не умира ..", било написано от "неизвестен" автор? Дей' бъ и нещастниците му!

86

Българин

преди 2 години

"О, неразумний и юроде, поради що се срамуваш да се наречеш ,че си българин"? Казано честно, моето мнение е различно от това на Паисий...Нямам нищо против "неразумните и юродите" да не се наричат ...българи!

85

Алооууу,

преди 2 години

Българомразеца, ами не се наричай "българин" Бе! Хората не искали да се наричат "Българи"! Кои хора бе, ония клекналите на Белград ли, дето си мислиха че Александър Македонски си е говорил с Аристотел на "македонскиот" език? Това ли са "хората", на които лъжата и манипулацията в ДНК-то им е навлязла! Ами не се наричай "българин" бе, ама и не кради историята ни като дрът *** !

84

Анонимен

преди 2 години

Няма как да те обича някой като го наричаш псе.Македонците никога няма да се приемат за Българи.България е загубила Македония преди повече от 6,5 века.Не знам какво искате от тях Във форумите ги обиждате,налагате им вето и искате да Ви приемат на сериозно,няма как.

83

Анонимен

преди 2 години

Когато Турция щеше да ни изпревари като ги признае първа, големи братя бяхме - признахме ги 1 ден по-рано. Когато беше ясно, че Гърция няма да ги пусне в ЕС, най-големите подръжници за присъединяването им към ЕС бяхме. Когато остана само да започнат преговори излязохме най-големите комплексари и ги блокирахме. Хората там не искат да се наричат българи. Колкото и да ни е обидно, това е факт. Вместо да правим бизнес и да печелим пари, ние ще се занимаваме с комплексарското ни минало.

82

След преврата-2021

преди 2 години

РР даде срок 100 дни - да бъдат ИЗЧЕГЪРТАНи..... 1 000 000 българи - симпатизанти на ГЕРБ..========... повторение на историята с Трайчо Костов.....

81

До анонимния

преди 2 години

Не се разбра какво имаш предвид под ..."Ние за пет пари работа не сме свършили"! Ние нашата работа отдавна сме я свършили, а това че макетата крадат история като за последно, и не им дреме за договорите които те самите са подписвали, си е ...техен проблем! Ясно е , че Фелдфебелът Радев,и Киро Ментето ще се опитат да го извъртят, че пак Борисов не бил направил нищо, че да клекнат и наведат, но надали ще им мине номерът!

80

Анонимен

преди 2 години

Как гърците ги накараха и името да си сменят а ние с тези комисии през годините и за пет лева работа не свършихме.Само чесане на езиците.

79

Един Българин

преди 2 години

Не просто политическо самоубийство - ще бъде разглеждан в историята като национален предател!

78

дедо Ташунко

преди 2 години

Великолепна публикация, благодаря от сърце на проф. Топалов и г-жа *** Василева!Оказа се, че сърбите са наши душмани, повече от другите съседи.

77

пу

преди 2 години

Нали простото Кире затова го сложиха американците , първо Сев. Македония и второ - ваксините .