342

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 411-----Глупи, и изтребителите летят със скорост 2-2.4 М и това никому не прави впечатление! Хиперзвукови ракети имат само руснаците и вече и китайците. Руските развиват скорост 8-24 М и маневрират в 3 димензии, командвани от генератори на случайни събития! Неуловими са! Няма ПВО, което да не преодолеят! Точността им е ужасяваща!

341

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите като мечка гнили круши....

340

До Прост човек

преди 2 години

"....Някой може ли да ми разясни това ?..." - Мощните Хиперзвукови ракети не са за НАТО, а за пpocтите хора в НАТО :)))

339

Прост човек

преди 2 години

Русия има свръхзвукови ракети, а се страхува от НАТО, които нямат такива ракети. Някой може ли да ми разясни това ?

338

Анонимен

преди 2 години

Прав е Путин..................100%!!!

337

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 411: Имат, защо да нямат. Всяка ракета, която надвишава сроростта на звука може да се нарече хиперзвукова. И заводи сигурно имат за такива в САЩ. Но не може да се сравнява Трабант с Мерцедес. Ракетата Циркон достига скорост 8М. Четете Wikipedia (английската, не руската) Разбирам, че е трудно на някои хора да признаят че Русия е изпреварила САЩ, но това е истината. Ще преговарят САЩ с Русия, няма нищо лошо в това.

336

Негър Скиор

преди 2 години

Колеги да уточним за Чайниците в Россия; Над 17 млн. брака са изповядани между руски бабички и работливи жълти реотанчета.............Весели празници. П.С. БСП пак е във властта и внимавайте, че ще се ре'дите за банани...............ЧАО

335

Фо 412

преди 2 години

"...на практика всяка двустепена ръкета е хиперзвукова.." - На практика руснаците имат Хипер хипер звукови ракети да ги сипят ба главите на смотльовци като теб. А вие сте много...легион :))))

334

Стига глупости

преди 2 години

До кратко и ясно: Защо не си "оскориш" ограмотяването, като ще постваш серийно г'лупости по темата, та поне да не се излагаш.

333

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 405: Имат САЩ хиперзвукови ракети? Имат ама само на чертежи. Наскоро пак правиха тестове, и пак неуспешни. И признават, че са изостанали от Русия. Ще преговарят.

332

До Кратко и ясно :

преди 2 години

" ..русия няма бъдеще..." - просъска Ибраим миг преди да изчезне в мъглата на Историята. Преди него изчезнаха Наполеон, Хитлер, Тачър, Меркел и.....баш Бойко )))

331

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 404: Дребен ти е а'кълът на тебе, но си дежурен *** по темата и трябва серийно да постваш г'лупости. Съчувствам ти.

330

Пак по опорката?

преди 2 години

До Курти: Това, че много китайци се заселват в Сибир си е съчинение на западната пропаганда. ................................... Няма "масово заселване на китайци в Сибир". И за какво да има? Колкото у нас има хора, които искат да се преселят от града на село. Китайците в Сибир са десетина процента от общият брой на населението. Много повече от тях искат да отидат в Москва например, а още повече - да емигрират САЩ. ................ Не че има връзка с темата.

329

Какъв е изборът?

преди 2 години

Какво предлага Русия на НАТО: взаимни гаранции за сигурност или взаимни заплахи. Да видим какво ще изберат. САЩ може и да изберат заплахите, защото си мислят, че са достатъчно далеч. но при съвременните оръжейни системи никой не е защитен. А хиперзвукови ракети засега има само Русия.

328

Ще преговарят

преди 2 години

Ще има преговори между Русия и САЩ. Даже състава на делегациите е вече определен. Няма друг път. Но информационната пушилка ще продължава. Дядо Байдън няма избор: трябва да се прави, че той диктува нещата като баш бабаит. Това очакват американците от него.

327

Стига глупости

преди 2 години

До Курти: Откъде ги излисляш тия г'лупости "драги мой"? Защо не първо не погледнеш в интернет какво е населението на Владивосток например. колко процента китайци има там преди да тролваш по опорната точка "Всякакви п'ростотии срещу Русия".

326

Курти

преди 2 години

Володя, дарагой мой!!!!?..........Сякаш не знаеш, че от Руската федерация остана само Кремъл?! П.С. Сибир знаеш, че вече и е китайска провинция. Далечния изток, японски.....В Калининград, учениците учат на немски. А в УР Нагорни Карабах ви избиха зъбите за два дена . Пака Малчик.

325

въпрос

преди 2 години

*** сам си създава проблеми после оревава орталъка. Кой подписа договора с Украйна да предаде ядрените си оръжия и да гарантира териториалната цялост на Украйна? Кой започна конфликти в Донбас и Луганск? Кой анексира Крим?Щяха ли Украинците да искат НАТО ако *** беше гарантирал териториалната им цялост?

324

СПОМЕНИИИ

преди 2 години

До последен валс---На времето СДС пееха ''Последен валс'' , .... а сега кВО станЪ , ''ПОСЛЕДЕН ВАЛС '' за СДС ,... НЯКЪДЕ МУ КАЗВАТ БУМЕРАНГ !

323

с рашките така

преди 2 години

Руснаците сами си създават проблеми после оревават орталъка. Украйна им даде ядрените си оръжия срещу обещание да гарантират сгурността и. Не монаха и десет годин и рашките започнаха да ръчкат. Донец, Луганск и т.н. Че и Крим 2014 г. Затова бой по главата и ритници дакато се научат да си изпълняват договорите.Затова и ние не трябва да отстъпваме по въпроса за РСМ