108

Анонимен

преди 2 години

Всъщност събота неделя са истинските бройки починали, после следва напън на РЗИтата да ги вдигнат

107

Кунчо Бустера

преди 2 години

Ако се бяха боцнали бустерно като главния *** Кунчев, сега щяха да умират много по-леко.

106

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяха ваксинирали, щеше да има само 3 починали. Имали са избор. Направили са грешния.

105

Елка Василева

преди 2 години

Извинявам се за грешно написаната цифра от мен в тази "новина" за това колко са били поставените субстанции за последното денонощие - 21 623. Всъщност те са 1623. Двойката отпред я сложих за да ви подведа и да накарам повече хора да се набодат. След като ме разкрихте няма как да лъжа повече. Искам да си призная и още нещо - постоянно лъжем за всичко(заповед от медията-майка) - починали от ковид, заразени, както и крием починалите с "ваксини". Надявам се да не ме плюете много.

104

r

преди 2 години

До Анонименhttps://worldometers.info/coronavirus/country/belgium/

103

r

преди 2 години

Пълна лъжа! В Белгия смъртните случаи са между 30 и 40 на денонощие последните 2 седмици.

102

До 137

преди 2 години

80 % се радваме на такива като теб

101

Анонимен

преди 2 години

В Белгия където почти 100% от възрастното население е ваксинирано и то по три пъти ново заразените са 13 хиляди а починалит 118. Пъти повече от България и заразени и починали, но починалите с ваксини умират по-леко и по-щастливо от неваксинираните.

100

Анонимен

преди 2 години

Единствено място, където ми се възрадваха, че нямам ваксинация беше националния център по кръводаряване. И аз също им се възрадвах.

99

Анонимен

преди 2 години

Слабо ваксинирана България - 838 новозаразени! Ваксинирана западна Европа регистрира рекорди по новозаразени! Англия - над 120 000 броя. Франция и Италия също поставиха рекорди!

98

Анонимен

преди 2 години

Те си искат реколтата . Претенции към планетата , която си е тяхна и ние сме стоката е тука. Кромида е само предупреждение.

97

Анонимен

преди 2 години

В момента, в който истината излезе наяве, пропагандаторите в тоя форум ще запеят друга песен. Понеже са подайг.зец и са на страната на тези, от които имат полза. Програмисти, немци, шведи...все природни грешки.

96

Анонимен

преди 2 години

Човекът е само гостоприемник хранителна среда за развитие на развити организми. Истинския разум .

95

До оптимист

преди 2 години

Кой е умрял ?

94

до 124 пенсионера

преди 2 години

Изобщо не съм объркан... Всеки ден публикуват статистика и ясно се вижда, че 99% от жертвите са пенсионери. Отивай да се ваксинираш, че ще станеш един от многото в статистиката.

93

Erick USB

преди 2 години

Процента на болни и неваксинирани намалява, значи ваксинираните и болни се увеличава!!! Нали ви пазеше ваксината бе и,диоти?!!!! вие ще се боцкате на всеки три месеца с бустери и пак ще боледувате

92

Оптимист

преди 2 години

След ускореното отмиране на антиваксърите, България ще бъде едно доста по-добро място за живеене.

91

нефилим

преди 2 години

Ние сме извънземните . И земните вируси ще ни ликвидират. И ще излязат истинските земни жители изпод земята .

90

до Илюминати

преди 2 години

Абсолютни глупости пишеш... Тези препарати просто си имат странични ефекти(като при много лекарства) и при някои хора те се проявят. Затова младите хора с относително добро здраве трябва да разчитат на него... и да не се ваксинират.

89

Йоан казва

преди 2 години

Този който се поклони на звяра или получи белега му на челото или на десницата , ще пие от виното на яростта божия - вино неразредено от неговият гнявМисля , че пророчеството вече се сбьдваВиждаме рекорди в най ваксинираните дьржави - англия , франция , изрел