80

кокорчо

преди 2 години

че то Хемус го няма в списъка до 2030 година :) ай честито

79

Анонимен

преди 2 години

Вчера пътувах по междуградски път с огромни дупки, занемарен е наистина.

78

Анонимен

преди 2 години

Червените *** като са на власт е така, 1996 година ни докараха до просешка тояга, хипер инфлация, фалирали банки, развихрили се мутри.

77

Realist

преди 2 години

За последните 32 години основно на байтошовата инфраструктура разчитахме. Дано е дошъл най-накрая правилния пленум на Партията за нова , модерна ж.п. и пътна инфраструктура.

76

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха-а! Промяната дебне отвсякъде!

75

СМЕХ..

преди 2 години

... НАНАЙ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, ЩОМ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С ЕСИ НЕГОВИТЕ ПРЕПОРЪКИ...... НЕМАДА НИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ , ЩОМ СЕ ПРАВИМЕ НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ....

74

Ами, да...

преди 2 години

КАТО ИЗЛАПАТ ПАРИТЕ ОТ ГЕРБ, ШЕ ПОЧНАТ ДА НАМАЛЯВАТ ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ И КОМПЕНСАЦИИ...... СЪЩО, КАТО В ГЪРЦИЯ, ПРЕДИ ВРЕМЕ..... ХАХАХААА..... БЪДЕТЕ СИГУРНИ!!!!

73

Румен

преди 2 години

С шеф на НАП - данъчен измамник, толкова.

72

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия "нови" европейски пари? Явно еврото пада.

71

Анонимен

преди 2 години

Брех колкохтролове имало на ГРОБ. Чума да ви хване ***.

70

Край

преди 2 години

България тамън ще се сдобие с магистрали и ще забранят колите. До 10-15г. по тях ще минава по една електрическа колица на 20минути.Със Зеленатта сделка транспорта минава на релси с ток. Тировете изчеват, изчезват автобусите.

69

Откраднаха Хемус

преди 2 години

Напишете, че служебното правителство на Радев и Кокорчо откраднаха парите, заделени в специална сметка от Борисов за Хемус !

68

Анонимен

преди 2 години

А къде е сега другият *** Пеканов дето 9 месеца нави Плана за въстановяване и развитие и най-накрая му го върнаха с над 85 забележки и поправки?

67

Анонимен

преди 2 години

Комунистическото нахално внуче Перков даже и не знае, че има втори мост над Дунав. Плещи глупости пред Йенс Столтенберг.

66

БГ тъжна реалност

преди 2 години

Какво друго да се очаква от този плесенясал Турлюгювеч, 3 пъти поред забъркван в мазна фуражка. Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха , НО жалкия Фигурант и котилото му ще затpият БЪЛГАРИЯ !!! Остава ни единствено Бог да пази България !!!

65

Така ще е и догодина

преди 2 години

С фалшифицирани избори чрез машините - толкова !

64

Хайде честито !

преди 2 години

Е нали това искахте с преизбирането на Фигуранта на Божков Радев и неговата марионетка Кирчо ! Трябва да се връщат едни пари за преизбирането , за строителство не остана, затова пък се задължаваме с 500 мил лв. седмично ! Ще търкате билетчета и още как !

63

Краденето Продължава

преди 2 години

Без Борисов и следващата 2022 ще е нулева за инвестиции в инфраструктурата ! Представителите на Продължаваме Поскъпването искат да крадат заедно със своя ментор Радев, а не да инвестират !

62

Анонимен

преди 2 години

Спадът в строителството през следващата година ще е още по- голям, защото сега комунистическото парвителство на Петков и Радев така или иначе беше принудено да довърши някои от проектите, но за продължаване на останалите и започване на нови то нито има визия, нито желание, нито пари ще има след главоломнито увеличение на пенсии и майчински, което ще бъде поето от работещите българи.Вече вдигнаха минималния осигурителен праг на 3 000 лв което ще натовари фирмите.

61

Анонимен

преди 2 години

До Време еГледам каква модернизация, инфалцията е вече над 30 % и хиляди са без работа от началото на вашето бандитско управление.