59

Анонимен

преди 2 години

Ми талибани, те кво са очаквали от тях?

58

Само питам

преди 2 години

Задължиха ли и жените да ходят с бради?

57

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си направим и ние талибанска партия.Шериата даже е мек.ЕС и вещиците от Брюксел, Германия и т.н. не ни трябват.

56

Кои са талибаните

преди 2 години

За 32 години "демократично" управление, нито едно правителство в България не успя да построи детска болница или да довърши започната в 80-те години на миналия век. въпрос на ценностна система е, дали ще боледуват деца или майките им няма да имат възможност да ходят на пазар в Кабул.

55

Анонимен

преди 2 години

В целия свят хора с душа и интелект на талибани ограничават пътуванията

54

Анонимен

преди 2 години

Ще се въведе и тук.

53

В.

преди 2 години

Само преди 35 години в Западна Европа се считаше за срамно жената да работи. Семейство в което жената работи първо означаваше че имат парични затруднения, второ че ламтят за пари. Говоря за 1996-1997.

52

F - 35

преди 2 години

Тея талибани поне са откровени и казват тва - онова как е редно според тях да се държат с жените си. Тук обаче е по страшно. Всяка трета жена в България яде лобути и шутове редовно, поради тва че българина обича да попийва, побийва и да п...ва, и то без мярка. Излиза така че афганистанските и българските жени ядът бой, различава се само че едните го правят законно а ние контрабандно

51

Анонимен

преди 2 години

И някои ЕС държави забраниха пътуванията, ако не си инжектиран. Което според мен е по-лошо.

50

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят. Няма да ги мисля някакви мюсюлмани. От всички религии на света само те се държат като животни. И все в името на алаха го правели. Колко удобно оправдание да си оправяш живота без да те съдят. В името на споменатия по-горе ще резна днес две-три глави,ще взривя няколко бомби и ще отрепам няколко жени с камъни щото не са си сложили правилно чаршафа на главата. Страхотна религия. Заради нея трябва да съборим телената ограда на границата и да я заменим с 10 метров дувар.

49

Бонго Бонго

преди 2 години

Много вълнуващ въпрос за страна от запада.Техните си разбирания за диктатори у къщи да си ги ползват при тях. Който иска да се чувства бей паша бордюр ***, слага си чаршав и заминава за там, ще е пълно с приключения и Холивуд неможе ги нарисува.При нас НЯМА И НЯМА И ДА ИМА ЧАРШАФ ФИЛОСОФИЯ.

48

До 64 анонимна

преди 2 години

Там няма слугиня, жената е собственост!Все едно да имаш стадо крави и да ги оставиш без надзор! Ама как бе 10 парчета по 2000лв. са 20000лв. ще ги оставиш ли без надзор?

47

Анонимен

преди 2 години

Такива нации с болно мислене трябва да бъдат заличавани,а не да бъдат приютявани и издържани

46

Анонимен

преди 2 години

Sweinsteiger ти ако беше българин щеше да знаеш че жената меси баница и питка в народните обичаи. А не "чеф Силвестър" да ти разправя за песто с татуировки по ръцете.

45

Анонимен

преди 2 години

Кон не кон, я виж каква еничарка от Ирак ни натресоха. Мустафа. Еманципация е да слугуваш на тоя който ти бомби страната .. Ей такива са повечето "образовани" талибанки.

44

Fallschirmspringer

преди 2 години

Съдейки по част от коментарите,то и в България надзъртат талибани от всеки тъмен ,влажен и смрадлив ъгъл.Такива български талибани,на които жените и техният просперитет им пречи,а не мизерните талибански, интелектуални,аналитични и социални възможности. Не им трябва съпруга ,а слугиня ,пред,която да се пъчат и да чакат ракийката,салатката ,туршийката.Ех, като чуя умалителните се сещам какво хубаво изобретение е калашника

43

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли са шавр антливи тези афганистанки че им нямат доверие сами да ги пуснат да се разхождат. Без придружител никъде не ги пускат малииии. Тия афганистанки сигурно и без гаще одат за по лесно да им го отперват въпросо.

42

Анонимен

преди 2 години

Ами какво да кажем. Страна с модерно въоръжена армия от САЩ доброволно се предаде на 10-тина хиляди диваци без никаква съпротива, при условие че вече са им били под чехъла на тия. Сега сърбайте си супата и не се оплаквайте!

41

Анонимен

преди 2 години

Така и трябва . Скоро и в Европа ще е така .

40

Fallschirmspringer

преди 2 години

До аз-ът//Ама я си напрегнете скромните когнитивни възможности ,при наличие на такива.Та в продължение на столетия ,развитието на човечеството е вървяло с толкова минимален напредък,че той е бил почти незабележим.С все по-активното и по-масово включване на жените във всички сфери,скоростта на развитие се ускорява все повече и повече.При това в един свят,в който все още битуват неандерталци.Освен това не съм либералист или демократ.Привърженик съм на силната и дисциплинирана нация.