19

Анонимен

преди 2 години

По тв репортажите се вижда че по стената е бил залепен стиропор за изолация, който е изгорял. А дали не е тръгнал пожара от стиропора, дано се разбере точната причина.

18

Уточнение

преди 2 години

И всеки пожар свързан с електроуред най-често е причинен от късо съединение или утечка. Затова се слага предпазител и дефектно токова защита. Дефектнотоковите защити изобщо никой не ги бръсне за сливи, после защо ставали пожари. Отново на антиваксърската нация превенцията им е много слабо място.

17

За жалост

преди 2 години

В България превенцията е *** дума. В другите държави алармата за дим е задължителна, защото спасява човешки живот и материални щети. В антивдаксърското гето 20 лв са си литър купешка ракия и затова тази толкоз полезна пищялка е екзотика.

16

Анонимен

преди 2 години

освен смядовския радиатор на 3 , друго не оставям вечер

15

Алекс

преди 2 години

Изолацията в тези коледни украси е прекалено тънка.Изобщо не трябва да се допуска на пазара.

14

Анонимен

преди 2 години

Здравият разум изисква когато човек си ляга за сън да изключи коледната украса! У нас се продават много некачествени продукти. Бог да ги прости!

13

Qanon

преди 2 години

Петя, и тук не става ясно какво точно се е случило. Как ги пишеш тия новини?! Пожар ли е, убийство ли е?! Бомба ли е паднала?! Нищо не е ясно!! Старание, Петя!! Старание!!

12

Бонго Бонго

преди 2 години

До 8 ми,няма нужда да се каниш на никого.Статията е,че са загинали баща и две мили дечица и майката е на ръба. Това е. Моли се да оживее и оздравее майката. Кой е застрахован от глупави украси. Някой трябва да осъди фирмата с тази некачествена украса. Ако имаме нормална държава, трябва да изтегли от пазара от този вид, за да не пострадат други хора. Съчувстваме на близките на скъпото семейство!Ако може по някакъв начин да помогнем на близките им,предстоят им тежки дни... Не се карайте мили бг!

11

Доктор Менгеле

преди 2 години

До До до 6Не е агресивен,просто е пил две ракии.Обикновен диванен бабаит.

10

До до 6

преди 2 години

Много агресия има в теб. Ти си престъпник. Хайде открити мен. Не се заканвай излишно. Ако не откриеш, ще съжаляваш

9

Що не постват?

преди 2 години

До До 6 Закла ли ги?

8

Анонимен

преди 2 години

Само не знам, защо винаги при такива човешки трагедии се пише, как някой бил трудолюбив и за пример. Белким, ако не беше за пример смъртта на трима човека, нямаше да е факт. И за близките, нямаше да е трагедия.Мир на праха им. И дано са в по-добрият свят.

7

До 6

преди 2 години

Само човек не съм клал, но бих открил сметката си с теб, дори да си от третия пол. Не се бъзикай, че ще те намеря пo IP адрес. Някои вече не постват, що ? ...

6

Фин

преди 2 години

До Влади ...децата станали ангелчета, а питаш - защо Господи. Шизофренност има в това. Там където има електричество няма добри духове, там е Ариман. Има прераждане и карма, така че спокойно всичко е наред.

5

Анонимен

преди 2 години

Добре че няма пострадали ХОРА !

4

РОМ-ГЕЙ

преди 2 години

ЖИЦАТА, В ЖИЦАТА Е ПАРАТА

3

Яко Шиба

преди 2 години

До ВладиА колко пола си разрешил да имате в къщи?

2

Анонимен

преди 2 години

По интересното е как 30 годишен млад човек е допуснал да изгори жив и не само той ами и децата му. Пиян или надрусан и бил. На 30 години трябва да е енергичен мозъка трябва да му е като бръснач да вземаш решенията бързо и адекватно. Ако беше някой 70 или 80 годишен нещата щяха да изглеждат по друг начин..Жалко за дечицата. Бог да ги прости.

1

Фин

преди 2 години

Сатанклаус уби Иисус и то отдавна. Вече няма Рождество, а стомашно - потребителска оргия. Кич, лампички, празнословие и всякакви символични баналности. За музиката да не говорим... омръзнала до отврат.