21

Бойко Борисов каза

преди 2 години

Az dadoh CELi 2 leva. CELIIIIIIIIIII 2 leva.

20

Анонимен

преди 2 години

Искахме да гледаме бтв онлайн но не може. Пуснаха реклами, бисквитки, кодове, пак реклами големи мъки, но колкото толкова и без тях ще минем.

19

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Като чета коментарийте на по-доло - незвестните от различните постове, които не са дали една стотинка за тази Коледа се сещам за една прекрасна песен на големия БГ певец-Емил Димитров: Ако си далТа ,всички тези или нямат деца и не знаят какво е детска плач са лицемери .Може и да не са християни. Весела Коледа на всички християни!

18

Анонимен

преди 2 години

Радев и айдуци около него са върнали една част от откраднатото от нас и сега се правят на ,, благотворители" .Благодарни са му , че ги докара с лъжи и измами на власт

17

Анонимен

преди 2 години

Вместо пари за двойно тройно и четворно и петорно повече ваксини от необходимото а също и тествания и сертификати и много други напълно излишни неща, вие събирате капачки за кувьози на недоносени деца.......

16

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е какво дадоха телевизиите, операторите, хипермаркетите ?

15

Анонимен

преди 2 години

Единия минус не се спря нито на бъдни вечер нито на коледа, ясен си ни.

14

Лекарства за нос

преди 2 години

какъв процент от събраните пари могат да задържат по силата на действащото у нас законодателство, като "разходи"

13

11

преди 2 години

Такава инициатива нямаще да има, ако имаше държава и здравеопазване.

12

До 10

преди 2 години

Президента е част от тези лицемери ве пич.Той не се поколеба да опатка ~300 милиона лева, за скапания си втори мандат и да се намърда в изпълнителната власт.300 милиона лева.Има една приказка полу преведена "Докато дойде кефа на богатите, бедните ще умрат от глад".

11

Анонимен

преди 2 години

Парите ги събраха бедните и средните по възможмости добри хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Дано президента да проконтролира по някакъв начин раздаването и оползотворяването тоже на тия жалки пари. Те са по малко от възможностите на високоплатените категории, особено от въпросните медии как имат очи да говорят за сумата като те си имат всеки един от тях много повече пари по сметкиге както и високоплатени лекари, спортисти, културтрегери, чалги и *** и мутри, мутреси лъжци и крадци

9

Анонимен

преди 2 години

Ами елате хора и ни платети разноските по шоуто, защото шоуто трябва да продължи. Ние може да дадем парите на бедни и болни деца. Никой не знае как точно става това. Но не ни питайте за заплатите и хонорарите. Те са ни от дядо Мраз и Снежанка и няма да ги дадем за някаква си коледа.

8

Повдига ми се !

преди 2 години

Водещи, организаторите, политици с дрехи и обувки за по 3-4 хил., коли за по 100-200 хил., заплати по минимум 10 хил.( + разни бонуси, премии, добавки, джобни) излизат и ни обясняват за каузи, добрина и съпричастност. На всичко отгоре после крадат и от събраните средства !Върха на лицемерието! Смърт за неверниците!

7

Анонимен

преди 2 години

Сумата е срамно малка от гледната точка на мутрите и мутресите с джипките. Те са позор за нашия беден но благороден народ който събра тия пари от залъка си. Господ да благослови бедните хора даващи на деца които са в беда. Позора за богатите мутри тепърва предстои.

6

Анонимен

преди 2 години

Пpoф. Лъчезар Филипов почина и нито една дума от страна на този сайтCрамота

5

Анонимен

преди 2 години

Бедните хора даряват но богатите се скатават и това е голям позор за тях. Високоплатени водещи и културтрегери какво са дали по едно левче на кратък номер дали са изпратили. Срамувам се от известните и богатите.

4

Анонимен

преди 2 години

След 300М за избори и 40М за тестове. Да ви *** на президента и на Българска Коледа.

3

Анонимен

преди 2 години

Българският народ и особено бедните хора даряват и нека бог ги бпагослови, но но богатите се скатават по празници никакви ги няма. Не само богатите хора, ами богатите телевизии с най високи заплати от двайсе години с несменяемите водещи милионери те какво са дали. Дали са изпратили поне по едно левче на кратък номер. Но тях не ги питате !

2

Анонимен

преди 2 години

Дайте ги сега за ваксини срещу омикрон за деца. Ще се харесате на шефовете.