342

мокор 1

преди 2 месеца

искам да се свържа с Яна Бернхард??? аз работя в кладницата тюоонис искам да се свържа с нея да обесня всичко

341

мокор 1

преди 2 месеца

искам за се свърга с Яна Бернхард??? аз работя в кладницата тюоонис искам да се свържа с нея да обесня всичко

340

Анонимен

преди 2 години

Да, немските закони важат за всички на територията на Германия, но в трудовото законодателство има врати за различните договори и договорчета. Примерно, работодателят е длъжен да осигури на предоставени от посредник работници същите условия и заплащане като на собствените си, ама ако посредникът е сключил с тях тарифен договор, вече не е длъжен. Всеки има право на поне минимална заплата, ама ако се е водил дългосрочно безработен, няма право в първите 6 месеца. Такива работи.

339

SHEFA

преди 2 години

А 25 ЛЕВА НЕТНА НАДНИЦА В БЪЛГАРИЯ КАКВО Е??????????????

338

Анонимен

преди 2 години

А защо германците са допуснали в германия да работи българска фирма за която немското законодателство не важи аз мислех че немското законодателство важи за всички намиращи се на територията на ФРГ.Или май на немците си им трябват нископлатени роби.

337

Анонимен

преди 2 години

Хора, разберете: Работа в Германия означава трудов договор с немски работодател. Тогава получавате правата, гарантирани от немското трудово законодателство. С българска фирма посредник не сте служител на реалния работодател, а на българския, и в условия на временна заетост, за което важат други правила. Жертви на тези схеми са всякакви уязвими групи, включителнo германци във фирми за временна заетост, получаващи половината от заплатата на колегите във фирмата клиент за двойно работно време.

336

хахо

преди 2 години

първо се сетете за кои българи става въпрос и тогава пла4ете

335

Анонимен

преди 2 години

Защо мислите и смятате , че условията в които работят почти 1 милион български момичета и момчета в Била, Лидъл и какви ли още не автомобилни и пластмасови производства на разни феодални и смозвани посранковци в БГ са отлични а ?

334

сс

преди 2 години

Че тя Германия има опит в концлагерите. После ми я давайте за пример особено за ваксините.

333

Запознат

преди 2 години

За да се уредиш в чужбина трябва да научиш добре езика - нещо от което много нашенци изпитват ужас. Предпочитат да ги експлоатират отколкото да се напрегнат умствено.

332

немски роботи

преди 2 години

Когато работят са като машини и когато ядат и пият са като прасета! Добъл пример...

331

през соца

преди 2 години

- бяхме добре дошли и се чудехме как да забегнем при тях през дъжд от коршуми!Добре го знаеххме, че са студен народ, но това не ни пречеше да общуваме с тях.ГЕРМАНСКО означаваше висококачествено и предпочитано от всички българи....

330

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е така в цеховете за разфасоване. Имам познат сенегалец /много работлив/, който отиде в Барселона да реже трупове. След 2 месеца се върна, защото като сервитьор изкарваше повече и без стрес. Късмет изкара, че се върна. Тези си търсят персонал за един месец и като дойде края на месеца, вместо да им платят, ги правят на колбаси и вкарват новата смяна. Всеки, отървал се, трябва да благодари, че не е станал на Шпеков салам Балкан, или салам Трансилвания, в зависимост от къде е месото.

329

Народе!!!

преди 2 години

Ти няма да забравиш най-хубавите си години прекарани във съюз с Германия преди войната? Как във всеки дом имаше моторетка, радио и целия внос-износ за Германия?Дюшеците пълни с пари и културните интелигентни германци във сравнение с братушките

328

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Капитализъм = ДЪРЖАВАТА ЯКО ДА ПРОДАВА:____________ - на_рк__отици________- ор__ъжия________ - фе___йк ков___ид сертиф__икати_Капитализъм в другите богати западни страни да не би да е по-различен?____Държава да закриля инвестициите си.____Само едно нещо не правете. Не продавайте децата и жените.___Продавайте фейк иначе ще сме бедна страна__ Дигай заплата на полиция, военни и лекари. По 5 бона месечно. Намаляй данъци, осигуровки.

327

Анонимен

преди 2 години

Не искам да играя никакви игри, още по-малко с хора,които винаги печелят, а аз винаги губя, излизам от къщата и гората, не играя игри, не ме интересува вашата игра, запазвам само запалките, които вие дадохте и които Алекс ми даде, но игра няма да играя, разбирайте се сами помежду си, нищо няма да избирам, още по-малко, когато не разбирам нищо и не разбирам какво означават тези неща, аз не знам какво означават!ю Никой не играе с някой, когато знае, че винаги ще загуби, няма да играя, излизам!

326

по-малкото зло

преди 2 години

от българското!

325

рай за българина

преди 2 години

До СмятайВечната ни надежда за Запада!

324

верните ни съюзници!

преди 2 години

Поне един българин не убиха през войната и Н.В.Царя почина....

323

Анонимен

преди 2 години

Семейство мои приятели работиха в кланица в Испания и пестяха по 2000 евро на месец без да се лишават от нищо. Да не говорим, че мъжът е прекарал тежка сърдечна операция и не е платил и цент, защото е имал пълна осигуровка. Който не иска да е роб-търси цивилизован работодател. И като отиваш някъде- бива да понаучиш малко езика. Неграмотниците и в България никой не ги иска.