79

Анонимен

преди 2 години

На учен дето прилича на бръкнал в контакта полу..кре..тен ,който изследва свойствата на Ел. ток през 21 век не вярвам какви ми ги бръщолеви!Който иска да му вярва, аз не мога да вярвам на такива уче'ни!

78

ПорЦелан

преди 2 години

Останалите могат да умрат от ваксини ...

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОнзи от Харвардд и кукловодите им " изсмукват" осигуровките ни. Русия няма нищо общо в случая. Това е мнение на някакъв учен, което може и да е вярно, а може и да не е. Не ни помага, нито ни вреди за разлика от здравната система на България, която безспорно ни вреди. Нямам предвид лекарите, а порочната система на здравеопазване.

76

От Берлин

преди 2 години

Хахаха... Щото от започването на,, кампанията на иглите", не се вдигна паралелно и смъртността при населението..?!? Нали..??? Да си го наврете о..... това проучване, купени лешояди!

75

Анонимен

преди 2 години

Ама как така? Нали неваксинираните се мислят за безсмъртни и затова не се ваксинират.

74

Тцъ, няма да стане

преди 2 години

Имам наблюдения и върху преболедували и върху ваксинирани, така че тези глупости може да си ги заврете знаете къде и тцъ, няма да се ваксинирам.Подарявам ви моите дози да си ги сложите, че по-здраво да сте бустерирани за да може като Кунчо Таралежа леко да карате ковида.

73

До 78

преди 2 години

До Чакай малко"ааааа тва не са ли по-скоро реакциите след експерименталните течности????"=/=/Щом можем да пишем и загиналите в катастрофи за умрели от ковид, защо да не можем да излъжем, че реакциите след ваксина са уж реакции след ковид.

72

Чакай малко

преди 2 години

"След като се разболеят от COVID, слабостта, нарушенията на сърцето, мозъчната дейност, нервната система, психиката продължават да страдат и след излекуването. И най-лошото е, че всички тези симптоми прогресират и тялото не може да ги компенсира", ааааа тва не са ли по-скоро реакциите след експерименталните течности????

71

Анонимен

преди 2 години

Горкия Кунчев...

70

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Жив съм, здрав съм, преболедувах леко преди близо година, не съм ваксиниран, нямам и намерение. ПоЗдрави на "Родител 1" на д-р Кючуков !

69

Анонимен

преди 2 години

Ще падна от смях! Не е риск, сигурна е смъртта при всеки, от как се роди! Не знам от ковид пропагандата да има по-голяма дъно.

68

Е, па...

преди 2 години

Браво! Да ви имам и статията! Коледа е, срам и страх нямате ли, че и в тези святи дни продължавате с план-програмата за стресиране на населението! Толкова е долно! И как пък само преболедувалите са изложени на риск от смърт една година след като са изкарали заболяването??? Ей, страшна работа е тази пропаганда да се ваксинират всички. Дъното отдавна сте го стигнали с подобни статии

67

Галин Костов

преди 2 години

Ще ви се ваксоидиоти ама не щем да мрем, а и няма да се бодем! На Коледа обаче трябва да сме смирени и да прощаваме греховете на враговете си. За това ви пожелавам много здраве и повече добра воля, също така по-малко страх, злоба и простотия през новата година. В момента съм на домашна ракия, така че наздраве на всички преболедували и забравили за коронката като мен!

66

Анонимен

преди 2 години

Дааа , *** иска натурално да си боледува, пак и пак, и пак. Иска в гроба да е с натурален имунитет.

65

Анонимен

преди 2 години

хахахаха болни мозъци , значи аз отдавна да съм умрял.Неваксиниран и с доживотен имунитет.Ох догодина кат почне масовия мор на ваксърите не ви знам жур.на-ля как ще лъжете и ще мажете.Любопитен съм какво ще измислят ку-х-ите ви к.ра.туни.

64

Анонимен

преди 2 години

Гyнчo седна на бъчвата с барут и запали лулата си. Той беше едва 27 годишен, антиваксър!

63

Анонимен

преди 2 години

Мой съсед не се ваксинира. Получи три инсулт, четири инфаркта, херния на тecтuca и хемороиди на aнyca!

62

Do67

преди 2 години

МИНАЛАТА година на моя позна съпругът изкара тежко двустранна пневмония с отрицателен писиар.Тази година през май сложиха първа доза Пфайзер, през юни втора.Месец юли мъжът получи инсулт,август втори инсулт и на 22 август почина.Човекът беше на 70години.

61

Бенковски

преди 2 години

Журналистиката като всичко останало днешно време е подменена с псевдо-журналистика. Пропагандисти на заплата работещи за рогатия и налагането на нов световен ред от комбинирания отбор на буржоазията и ционистите. Рано или късно всеки получава заслуженото. И пропагандистите от утре.бг няма да бъдат изключение. Вие сте върха на копието на тези срещу всичко нормално, свято и европейско. И няма да бъдете оставени да минете между капките. Няма къде да се скриете от това, което идва.

60

До 66 и 68

преди 2 години

Аз сложих 14- тия плюс. Нещо против, а?!