287

Анонимен

преди 2 години

Много съм доволен от, това, което се случва в България. Територията е пренаселена с изключително много дърти глyпаци. Тече катарзис.

286

До 338

преди 2 години

"Може ли този доктор да обясни защо още се "държат" за този "лечебен" протокол,"=/=/Защото ако не лекуват по протокола няма да им признаят и платят пътека за ковид, а тя подскочи до 1400 лв, ако не се е вдигнала още.Болниците са търговски дружества,ще боледувате от това което носи най-много доходи и ще бъдете лекувани точно по протокола.Индивидуален подход трябвало да има, хайде моля ви се капризи.

285

Аз

преди 2 години

Докторе,знаем какво представляват докторите и медицината в България.Нямаме ви доверие.Никакво.Само за пари мислите.Забравете,вижте как хората умират от неграмотното ви лечение.

284

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от ваксината, защото виуса се мени. Сега за микрона затварят пак масово. Ако няма лекарства, вируса няма да изчезне и ще се мени и ваксините няма да го спрат. Най-добре е да се пазят хората от контакт докато намерят лекарство.

283

Анонимен

преди 2 години

А от кога вие доктори, анестезиолог сте специалист по ваксини?

282

анонимен

преди 2 години

Българите доказаха с действията си , че са по-умни от другите и не се поддават на манипулации.

281

Анонимен

преди 2 години

В БГ има откровен страх за влизане в болница, вкл. и у мен. И той е свързан с лечението и например, прекалено лесното влизане в съсъояние на дебактериоза, от което повечето народ мре! Вируса създава условия за развиване на бактерии в белите дробове, за това се прилагат 1 или 2 антибиотика, но те пък водят до голямо очистване на бактериите в организма, вкл. и полезните и човека умира! Може ли този доктор да обясни защо още се "държат" за този "лечебен" протокол, при все че има и други???

280

Кирил

преди 2 години

Аз съм изключително благодарен, че точно в това време на пандемия съм в България. Благодарен съм, че болшинството от съгражданите ми не се поддават на тази яростна пропаганда. Не съм съгласен с твърденията, че българите сме глупави, бай ***, необразовани и слаби. Другите държави са в тотална истерия.

279

До 266

преди 2 години

До Въпрос".Много хора загубиха близки и имат впечатления от съсипващото "лечение" в болниците"=/=/=/Първото задължително условие да оздравееш от ковид е да НЕ ПОПАДАШ в болница. Влезеш ли там вероятността да не излезеш силно се повишава. Предпочитам да си умра от моята болест отколкото от тяхното лечение.Вече излезе достатъчно информация как се държат с болните в ковид отделенията - като с концлагеристи.

278

До 287

преди 2 години

"Нямам намерение да се ваксинирам, но хората на сериозна възраст и с придружаващи заболявания трябва да го направят, задължително,"=/=/Това щеше да е вярно, ако ваксините предпазваха от заразяване или водеха до по-леко протичане.Времето показа, че нито едно от двете не се случва.В същото време ваксините водят до тромбози, миокардити, перикардити.Ваксините не са полезни, но затова пък са вредни.Ако толкова ти пречат възрастните *** ги уб.ив.ай лично, защо искаш с чужди ръце.

277

Анонимен

преди 2 години

СПОКО БЕ ДОКТОРЕ. ГЛЕДАЙ СИ ТАМ ПРИСПИВАТЕЛНИТЕ И НЕ СЕ ВЗЕМАЙ МНОГО НА СЕРИОЗНО. А КАКВИ ВЕЛИКИ ДЕЛА СТЕ ИЗВЪРШИЛИ, ВИЖДАМЕ ПО 1 500 000 ХЪШОВЕ В ЧУЖБИНА,ЗА КОИТО НЕХАЕТЕ, А СТЕ СЕ ВТОРАЧИЛИ В 30 000 УМРЕЛИ ОТ КОВИД!!!

276

Медицински фашизъм е

преди 2 години

До 5KOF "Д-р Колчаков, аз съм един от тия 35 от 7млн, които съм с постваксинационен миокардит и перикардит."=/=/Сития на гладния не вярва и върви обяснявай ти на Колчаковци какво е да си един от тези, които са изтеглили късата клечка, пък били те и "само" 35 от 7 мил.Постарай се твоята история да стигне до колкото може повече хора и всеки да мисли с главата си преди да вземе решение да се "ваксинира" с тези експериментални течности.

275

Анонимен

преди 2 години

Учили сме, че ваксините спасяват живот като имунизират за цял живот. Това което сега рекламиратя явно не е ваксина, щом през две седмици рекламирате нов бъpкoч, пардон, "бустер". Хайде после да си имаме доверие.

274

Анонимен

преди 2 години

Дотук сте изтрили 100 коментара!.... Не ми се коментира

273

До 5kof

преди 2 години

Жив и здрав бъди!

272

Анонимен

преди 2 години

Виждаме ясно лъжата, докторе, защото много сме лъгани. Не ни разправяй ти на нас какво точно виждаме.

271

5KOF

преди 2 години

Д-р Колчаков, аз съм един от тия 35 от 7млн, които съм с постваксинационен миокардит и перикардит. От 10.04 непрекъснато съм на тръни. Няма да описвам колко холтери (50лв всеки) ехокардиографии ( 50лв всяка), два ЯМР на сърце ( 400лв всеки ), коронарография и една камара кръвни изследвания и консултации съм направил. Някак си олекват всякакви доводи, когато си помисля, че всичко, което преживях може да се повтори. Без да знам как ще завърши.

270

Хахаха тролове

преди 2 години

Троловете-ваксъри тотално изпуснаха коментарите и са безпомощни! Не заработихте нищо тук!

269

Сата НАТО

преди 2 години

Анестезиолозите ги уважавам наравно с хирурзите, даже не знам дали не трябва и повече - имам няколко операции и съм наясно какво говоря.Без анестезиолог не може, и смятам, че в тази специалност има много сериозен дял изкуство и творчество. Но този прекалява с налудните си идеи да ваксинира насила. Работата на лекаря е да лекува хората, които са му се доверили. , А не да е инквизитор и да се изживява като Божи наместник на Земята.

268

неангажиращо мнение

преди 2 години

Доктореее, който има така наречените придружаващи заблявания ще си умре със или без ваксина. Придружаващите заболявания са функция основно на генетичната обремененост и от начина на живот. Пандемията помогна за обостряне на придружаващите заболявания поради ограничената възможност за добра профилактика. Колко за хората на и над 70 години , които нямат или кръвно или диабет или сърдечна недостатъчност или и т.н.