136

Факт

преди 2 години

Ако човек се интересува от фактите, българската преса е последното място където може да открие такива.

135

Учуден

преди 2 години

Тия статии служат само антиваксърите да си начешат крастата и да се наплюят на воля!За Израел никой не казва,че са по гъсто населени от Индия и Китай поради липса на територия.За Германия и западна Европа никой не казва,че поне до скоро в някои от държавите стадионите и всякакви мероприятия бяха натъпкани до дупка с народ.Вижда се,че в Англия и Испания стадионите са пълни и са без маски?!Това не говори ли в полза на имунизирането?Същото ли щеше да бъде ако не бяхме имунизирани?!

134

Анонимен

преди 2 години

Фармата е в паника, смъртността намалява покрай умрикороната, затова искат да бият четвърта доза токсиковаксина, за да поддържат смъртността и паниката.

133

Урсула

преди 2 години

Ковид не съществува,също така свобода на словото също не съществува,демокрацията също не съществува

132

absurd

преди 2 години

Ами от тук нататък избират бустер или чувал,вече са сготвени

131

absurd

преди 2 години

Ясно е че ваксаните са пътници,фактите говорят,ами да се надяваме ,че редуцирането приключи.Бой и е&Ане не се връщат

130

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще има подобен на Нюрнбергския процес за престъпления срещу човечеството! За всички кромидваксинатори.

129

Анонимен

преди 2 години

Престанете да плашите с омикрон. Няма никакви данни този вариант да е по-смъртоносен от обикновена настинка. Напротив, данните сочат, че за разлика от делта е дори по-малко смъртоносен от грип. Би трябвало до месец като стане доминиращ, това да е край на пандемията. С ваксина или без, все тая, защото просто не е смъртоносен, ако данните от последните 2-3 седмици се оправдаят.

128

MIKE

преди 2 години

Ако мога леко да перефразирам формулировката на Айнщайн: "Припомнете си колко пъти трябва да повтаряте да правите едно и също нещо... за да разберете, че сте ... ?

127

Малко други факти

преди 2 години

Австралия, държава с 80%+ ваксинирани, с едни от най-твърдите локдауни, с маски на открито и с карантинни лагери, в момента са на Луната с нови случаи. По-вискоко от всичко до сега. Същото и за Исландия, 90+ на хората над 12г на Луната Германия, 2021 с ваксина,по-висока смъртност от 2020 без. Последните седмици, броя на починалите, върви паралелно с броя на новите ваксини и бустери.. Статия в немската преса:когато стреса от случващото се ни удря в сърцето.. Не стрес, спринцовка е

126

ТВ

преди 2 години

Моля специалистите, които повтарят като папагали, че не се прави ваксинация по време на пандемия, да обяснят следното: Омикрон се появи в Южна Африка - страна с ниска степен на ваксинация. Защо там, а не в страните с висок процент ваксинирани? Нали според горното твърдение, би трябвало точно ваксините да инициират мутацията, за да може вирусът да ги заобиколи, т.е. това трябва да се случи в държави с много ваксинирани.

125

БРЦК

преди 2 години

Не защитава. Напротив след като започнаха да слагат отровата и болест се поеви и смъртноста скочи. За свободата и живота кръв трябва да се лее . С думи не става само с дела . Огън и меч.

124

Анонимен

преди 2 години

"Потривайки ръце, основателят на компанията BioNTech Угур Шахин казва, че вече ваксинираните трябва да се имунизират сега и срещу Омикрон"Яяя, да не би и Дуйчето Веле, да е започнало да подозира нещо, хи хи хи....

123

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираш се преди епидемията само ако има ваксина и знаеш какво те очаква. За епидемия, за която няма ваксина в момента на възникването й, се ваксинираш веднага щом се разработи ваксина.

122

До 249

преди 2 години

И за БЦЖ има реимунизация, както за повечето ваксини, а може би за всички ваксини има реимунизация.

121

анонимен

преди 2 години

Ваксата се слага превантивно, а не по време на пандемията , защото провокира появата на нови щамове и няма отърване - първи закон на имунологията.

120

Анонимен

преди 2 години

Някакви неистински ваксини са тия, вкл. и бустерите! Слаби, немощни..... Истински светните ваксини са като БЦЖ (не знам защо спря да се говори и пише за нея) - бият тия като малък и те държа (действа успешно) цял живот!

119

Уотсън

преди 2 години

Богатите станаха свръхбогати. Факт.

118

ДР ХАУС

преди 2 години

От нищо не защитават само трупат едни пачки за ваша сметка

117

Qanon

преди 2 години

За N-ти път - ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ !!! Ама боднете се, глупенца! После да не мяцкате за здраве!