14

някой си

преди 2 години

До 13, Колега, аз също съм учил средно 5 години и висше още толкова и сега бачкам на две работи и от двете не мога да си докарам и 3К, а има хора и в БГ, включително тези дето ги гледаме по телевизията, дето ги получават тези пари за 2-3дни. То затова и телевизия не гледам вече(телевизора ми се развали и не си купих нов), то и време много-много не ми остава де!

13

До 14

преди 2 години

Напротив, композирала го е. Точно заради това прибира парите - за авторски права. А, теб за 10 години учене не можаха ли да те научат,че преди да коментираш нещо, трябва първо малко да се запознаеш с темата?

12

пияница мистик

преди 2 години

До 14 === Аре, аре, не завиждай :))) Да беше станал певец, вместо да учиш като всеки обикновен балък, дето си мисли, че соц съвета "учи мама, за да не работиш" още важи :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Късам се от яд ***.мка му, аз работя за 3500 на месец, и то защото съм учил 4 години в техникум и 6 в университет. А тая излиза, изпява нещо, дето даже не го е композирала тя и сега всяка година прибира по почти милион долара. Няма справедливост на тоя свят ей.

10

РВ

преди 2 години

Човечеството ще се погуби само от глупостта си.

9

Алекс

преди 2 години

Нека печели.Страхотна песен.

8

Анонимен

преди 2 години

Тая снимка от 2005 ли е? Щот сега е дърта и дебела а песничка та и макар и добра вече доста се поизтърка!

7

Муахаха

преди 2 години

да, ама колко години, трябваше да обслужва ЮдеюСемита, шеф на СониМюзик?! БезПлатен обяд - няма!!

6

Анонимен

преди 2 години

Мдаа.., ся разбрахте ли що децата не искат да учат и да работят? Лекари, Инжинери в различни области, средни висококвалифицирани специалисти, Пилоти, Капитани на кораби и т.н. д.пето си да съдерат от бачкане не могат да ги направят тези пари за години, а бабчето ги печели само от авторски права за един месец!

5

Анонимен

преди 2 години

Заради изнервящата песен.. Да е жив и здрава Марайчето.

4

750 000

преди 2 години

..."чудесна" новина, "повдигаща" дyха и настроението на всеки обикновен българин каращ празниците с десетина лева в джоба и на масата. "Благодарим" ти Кери :))))

3

Радой Ралин

преди 2 години

Честита Коледа, г-жа Кери!

2

Ха-ха

преди 2 години

Явно Коледата не може да дойде без М. Кери. Както и Нова година без Веско Маринов.

1

Анонимен

преди 2 години

Колко несправедлив е света