35

Анонимен

преди 2 години

Българските дипломи отдавна са девалвирали, откакто средното образование умря и висшето храни блюдолизци които не си заслужават заплатите! Няма масово образование в България. Това е реалността!

34

Анонимен

преди 2 години

До умния коментар 38, интересно ми е ти към коя група се приспадаш ??? Принципно дипломата отдавна загуби смисъла, защото шанса да попаднеш на работодател със завършен 5-ти клас е 100 %... Никой от т.нар. ръководни постове няма висше, а ако има, то е купено !!! На интервютата за работа просто ще ти се изсмеят в очите, че имаш висше в CV-то... И обикновено интервюиращата е любовница на шефа...

33

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

ИСКАЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ В ЗАЛИТЕ - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.СЕДЯТ В СОФИЯ И БАЧКАТ КОЙ КЪДЕ МОЖЕ И НИКАКВО ВРЪЩАНЕ НА СЕЛО.ЩОМ ВЕДНЪЖ СА СЕ ИЗКЪПАЛИ СЪС СОФИИСКА ВОДА КОЙ ОТ ТЯХ МИСЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ В КАЛТА. ЗА ТОВА СТИГА СТЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЛИ ОТ НПСС - НИКОЙ НЕ ИСКА ВРЪЩАНЕ. САМО ВИЕ ГОВОРИТЕ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА СИ ЗАСЛУЖИТЕ ЗАПЛАТИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО И ДЛЪЖНОСТИТЕ. НЯКОЙ И САМОСТОЯТЕЛНИТЕ ОБЩЕЖИТИЯ.

32

Анонимен

преди 2 години

За дискотеките имат сертификати и пари, за университета и общежитието - нямат. За щакво тогава са влезли, щом даже не им е приоритет.

31

Wrongthink_woman

преди 2 години

Аз все пак се преместих на 500 км от родителите - с*кс на воля, книжки и тишина, т. е. кеф. Пландемията ми се отрази много добре, въпреки че ми е до болка ясно, че ев_ре_ите са ни намислили нещо зловещо. Но поне да имам малко пир преди да стане пълния хаос. Който може, да живее сега на макс, защото не се знае колко ни остава.

30

Wrongthink_woman

преди 2 години

.... То пък едно учене...

29

Анонимен

преди 2 години

Статията пълна лъжа. Кой студент ще се прецака да ходи на лекции като може да учи онлаин и да работи.

28

ВсекиСтудент

преди 2 години

Масово студентите НЕ искат присъствено обучение. Не ни слагайте думи в устата. Нивото на висшето образование в страната е такова, че присъствено обучение не е необходимо. Малкото практични упражнения, които се прилагат, могат да бъдат извършени чрез отдалечен достъп до апаратурата и лабораториите. Онлайн обучението внесе ред - всяка лекция се записва - и няма своеволия, преподавателите не могат да разказват глупости за личния си живот маскирани като професионален опит. Не искаме да ни се бърка в носа и гърлото всеки втори ден, не искаме да бъдем ваксинирани като едър рогат ***. Така нарече

27

Анонимен

преди 2 години

Присъстват, не присъстват те винаи отсъстват! Пак са си неграмотници!

26

::::::::::::::::::::

преди 2 години

председателят на Студентските съвети Даниел Парушев е невменяем щом като иска при такива условия да се върнат присъствено....Въобще не е запознат всъщност каква е целта на мероприятието....

25

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално е обратното на старото нормално. Това не значи, че престъпниците няма да бъдат наказани и линчувани.

24

Айде айде

преди 2 години

Трети курс съм и не съм виждал колегите ми от първия семестър насам. Не искат да плащат за общак и им е по-удобно от родните места.

23

Анонимен

преди 2 години

Студентите няма да се ваксинират никога! Не са офси, като 20-те процента кифли. Ако се бяха подмамили, досега да са го направили. Те имат информация и се интересуват, за разлика от буля Пена от третия етаж.

22

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

20-30 годишните без псевдоковиваксина - могат да се заразят с ковид и да разнасят болестта, ще го изкарат леко; 20-30 годишните с две-три дози псевдоковиваксина - могат да се заразят с ковид и да разнасят болестта, ще го изкарат леко; Причина да ги убиваме и осакатяваме с експерименталните препарати - никой не знае, но е много важно. Много е важно всяко живо същество да се наръга с безброй дози. Дано да е само заради печалбата, но едва ли е толкова просто.

21

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират и тогава присъствено! Иначе НЕ!

20

Анонимен

преди 2 години

Онлайн обучението плаши единствено неграмотните.

19

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Платените агенти на фармацевтичните компании искат пари за тестове. Вместо пари за образование.

18

Анонимен

преди 2 години

Че къв е проблема...чакат докторята новия вирус но няма и няма ,плюс студентите са ваксинирват всеки ден с с алкохол имат имунитет )

17

Анонимен

преди 2 години

ЖАЛКИТЕ ПЛАТЕНИ ЛАКЕИ НА ГЕРБ ОТ СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ НЯМАТ ДУМАТА. КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ХОДЯТ ДА УЧАТ В ЧУЖБИНА НО И ТАМ Е ОНЛАЙН

16

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират и ще учат присъствено. Просто е!