31

11

преди 2 години

Баси, да ти броят колко гости ще ти дойдат вече отива към шизофрения.

30

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Тези, които мислят, живеят нормално, т.е. не лягат и не стават с безсмислени новини и мисли за поредната лъжа на ковид мафията.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3. А бе гений. да ти пбясня некои неща. Дедо мраз не съществъува. Новините са фалшиви. Корона вируса и той не съществува. Вие коронясалите сте по-големи конспиративни теоретици от алекс джоунс и дейвид айк заедно. И те не вярват в такива глупости като короната.

28

Анонимен

преди 2 години

колкото по-безопасен става вируса,толкова повече пищят,бил по-заразен,е и.Досега грипове нямаше ли.Паника се поддържа да има продажби,капитализъм,печалбите са по-важни от всичко,и от хората

27

Анонимен

преди 2 години

Леле тук професори и математици се скъсаха да плашат хората ,но пустия вирус го няма в България )

26

ганьо е прос’ галош

преди 2 години

Всичко знае и всичко разбира. Само не и как да си оправи държавата.

25

Анонимен

преди 2 години

Омикрон помрачи Коледата по целия свят......ЗАЩО?!? Омикрона ви не е нито убил някой, нито дори не е вкарал в болница някой....но нали трябва да всявате паника сред стадото, а те овците само това чакат, да почнат да се страхуват и да треперят. КЛОУНИ!

24

Анонимен

преди 2 години

Не умрикон, а ти раничните правителства, които всячески се опитват да поробят и сложат на колене хората. ТЕ СА ВИНОВНИ! Хората трябва да им смажат на тия тирани.

23

Анонимен

преди 2 години

Най голямата измамам е този корона вирус имам роднина и колега изписани по тази линия които си бяха пред умиране има и колеги които уж не са били болни пък имат антитела над триста както и колеги които го прекарах за по три дена буквално

22

ъхъ, ама не..

преди 2 години

Не стига, че мъ "надупчихъ" с две дози на Файзер (у Ирл., втората беше на 5 Август), а в четвъртък ми изпратиха и съобщение за Бустър, само след Четири месеца! Е, стига ми толкова боцкане, да ходят да ми свирят на Тромбона!

21

+++

преди 2 години

Познавам лично 5 човека починали от Ковид-19 още преди ваксините и нито един, който да е починал или пострадал от ваксините, а около мен всички са ваксинирани и сега половината са вече с трета доза. Факт! Даже не съм чувал за пострадал от ваксините от някой от познатите ми.

20

Истината

преди 2 години

Е, където по света хората са вярващи, ходят на църква, а с този вирус нещата се объркаха. В България явно няма християни и се почита само бог яж и пии, докато ти се пръсне търбуха от преяждане и препиване. Така излиза от коментариите твърдящи, че нищо не е помрачил.

19

До 25

преди 2 години

Познавам оживял след ваксиниране. Едва оцеля. Ако беше умрял, щяха да го пишат ковид и да познавам и аз умрял от ковид

18

Анонимен

преди 2 години

Всеки би трябвало да познава няколко починали от Ковид-19. Що за манипулация е, че някой си не познавал такива. В България сме останали малко над 3 милиона човека и още толкова има в чужбина. Починалите, които са регистрирани с Ковид-19 са над 30000, т.е. приблизително 1 на всеки 100 човека живеещи в България. Отделно, че има повече от 30000 починали от Ковид-19, които са регистрирани като починали от нещо друго. Човек познава доста повече от 100 човека, обикновенно между 500 и 2000 човека и не

17

Анонимен

преди 2 години

Не познавам нито един умрял от ковид. Лъжат ни и смятат да продължават по тоя начин.

16

Анонимен

преди 2 години

СЗО им помрачи Коледа , а омикрон си е обикновен заразен вирус !

15

Анонимен

преди 2 години

станете мюсюлмани и такива проблеми няма да имате

14

Анонимен

преди 2 години

Нищо не ми е помрачил на мен. Събрахме се със семейството и прекарахме вечерта заедно. Не сме ваксинирани, не носим маски, плътно един до друг както си му е редът. От статията оставам с впечатлението, че празникът е бил помрачен за индивидите със зелените сертификати, които избраха да играят по свиpката на пандемиците.

13

Дедо

преди 2 години

Е , нали се ваксинираха от " грижа за ближния " , защо ги затваряте !?!?

12

Додо

преди 2 години

Рождество Христово беше умишлено помрачено от децата на Дяеола, а Омикрон им беше просто претекста!