62

Мда

преди 2 години

До АнонименАмериканците обръщат газовозите към Европа, в Азия се отваря пазар за руския газ. Ако някой е пропуснал случайно Русия построи терминали за втечнен газ, а Северният морски път работи вече 10 месеца в годината. И е доста по-къс. Впрочем, оказва се, че американците купуват руски газ, а после го преподават на европейците, вече демократичен.

61

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще умрат от смях, като видят шведската армия, биеща под знамето с цветовете на дъгата. Това ще ги довърши.

60

Алекс

преди 2 години

Шведите ги видяхме колко могат при Полтава.Отнесоха толкова бой,че вече 300год. са неутрална държава.

59

Анонимен

преди 2 години

Днес 30 танкера доктавиха газ в Европа, Русия е никому ненужна.

58

Ким

преди 2 години

Целият свят ненавижда Путин. Никому ненужна е Русия. Какво още обсъждаме?

57

Анонимен

преди 2 години

Геьовете повишили готовност с свалени *** )

56

Честита Коледа

преди 2 години

Целия свят смята Путин за непредвидим диктатор и анексатор на чужда територия. Ситуацията прилича на гара Левски пази багажа

55

Анонимен

преди 2 години

Коледа мина, не нападнаха. Защо не се отпуснете?

54

Анонимен

преди 2 години

До 100 Както ги пердашиха край Полтава ли?

53

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

То във нашите истории никъде не пише за зверствата извършени от западната авиация над германските градове където са избити стотици хиляди невинни цивилни ,просто така във наказателни операции , къде победителите ще допуснат да се пише във учебниците цялата истинска истина ? Та тука разни се изявяват като партиини агитатори ,имало си е причина Хитлер да тръгне към Русия и то да бърза ,защото е знаел как Русия се превъоръжава и какво мисли Сталин да прави по на там .

52

ЦИНИК

преди 2 години

И ний бря тряа си повишим бойнътъ готовност ! На сички войнички допълнително по пакет дамски превръзки и тойлетна артия ,а на мажете памперси .

51

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Много интересна история сте учили щом твърдите ,че поляците са се радвали на руснаците и със огромно желание са участвали във битката за Берлин това тябва да е било за благодарност към съветския режим за хуманното му отношение към 10-ки хиляди поляци избити от тях във една гора и не само --щото когато германците видяли какво е извършвано там чорапите им изтръпнали .Той Сталин е избил милиони руснаци ,а във другите държави където е стъпил какво е било ....във източния блок събитията са изопачен

50

Анонимен

преди 2 години

До 83 е, че унищожават евреите и комунистите. Но за избитите комунисти от румънците, поляците, унгарците и германците никой не говори, всички говорят за евреите(())По онова време да се отстреля комунист не е било престъпление,даже напротив,похвално е било ,защото властите са знаели какво ни чака ,ако мародерите и крадците вземат власта.

49

Анонимен

преди 2 години

До 75Загубите на руснаците за два месеца и половина война са 125 000 срещу 25 000 на финландците. Финландия е била 5,5 млн население срещу целия СССР от 130 млн)))))Загубите на руснаците за цялата война са около150 хил.населението на СССР през 1939 год.е 170 млн.,а на Финландия 3,5млн.Действително руснаците накрая изкарват 6 000 самолети и 4 хил.танка срещу финландски 32 самолета и 130танка

48

Анонимен

преди 2 години

До 72От къде знаеш че колегата ти цитира Уикипедия и руските източници сочат още по-трагични загуби над 140 хил.убити, 8 пъти повече от финландците,на практика всеки 7 ми войник участвал във войната е загинал.А руското превъзходство във войници е било 3 пъти повече в танкове и авиация убийствено голямо и въпреки това 5 месеца им трябва на руснаците да победят финландците!

47

Анонимен

преди 2 години

Кой подписа пакта Рибентроп-Молoтов? На подписването Сталин вдига тост за фюрера. А по-късно си разделя с Хитлер Полша и си направиха общ парад по случай победата. Снимки от парада и подписването на пакта могат да се намерят в ГУГЪЛ.. Много се е надявал да си делнт и Европа, но Хитлер го е изпреварил.

46

Анонимен

преди 2 години

Всички стронш в Европа мислят как да подобрят отбранителната си способност. Не само Швеция. Ние правим обратното. Даже вече плетем венци и цветя да посл;рещаме зелените човеци. А Дунав мост скоро ще го асфалтират сакън някой пиян мужик да не се спъне.

45

Анонимен

преди 2 години

До 61имат футболисти Ибраимович от Балканите и Ларсон с баща от Могадишу.)))))Св.първенство -94год.Лос Анджелис - мач за трето място България-Швеция 0:4 и то за едно полувреме.Апропо ,каква е равносметката ни по футбол с Швеция?Ха,ха,ха къде ни хванат ни бият като ,,маче у дерек" .Не вервам това да е от мигранската кръв в националния и клубният футбол.

44

Анонимен

преди 2 години

До 63войната с Финландия е 40 та година и няма нищо общо с ВСВ , чети и учи история бе аххмак)))Збъркоч,още по-зле за руснаците и sбърканите им фенове, голем сеks ви чака ,ако воювате с шведите и финландците!

43

Анонимен

преди 2 години

Хаха всв вика два килотона и Стокхолм ще хряни рибите.Ти за Швед боксьор чул ли си яз не съм имат футболисти Ибраимович от Балканите и Ларсон с баща от Могадишу