49

А ТОКА?

преди 2 години

Кой ще копа нивите на полето и ще произвежда храна? Освен това СКОКА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО и ЕНЕРГИЙНАТА КРИЗА няма да има с какво да работят ДИГИТАЛНИТЕ ПРОСТОТИИ.

48

А познайте

преди 2 години

Какво ще ядат всички дигитални, пиар, програмиращи и чакащи ИТ, роботоизацията, дигитални, псевдо храни! Ще са им нужни и невероятни психолози и маркетолози да ги убедят, че се хранят с гурмето на бъдещето и седейки залепени за виртуалния свят живеят последния писък на модния живот. Ха, ха, ха, много мисир'чета ще са в тази заблуда. Да им е честито новия виртуален офис, секс, храна, хоби и развлечения и живот!

47

absurd

преди 2 години

И кой ще ти монтира ,дограмата,ами климатика,ами кой ще ти на прави парно,кой ще ти сложи плочки в баня тя,кой ще ти ремонтира колата в която пълдин на воля.Да ви се работи само работа има,тежка е,иска се дупе,но все пак има бол

46

Анонимен

преди 2 години

Ще се търсят и други професии, но няма да се намерят.

45

Анонимен

преди 2 години

Споко, не се карайте. Много скоро изкуственият интелект ще замени както заварчиците, така и програмистите.

44

До 41:

преди 2 години

Не съм съгласен по две тези от твоя коментар. Първо, истински програмисти в света има много, ама много малко. Това, че някой е научил синтакса на език за програмиране не го прави програмист. И второ, заварчик е наистина престижна, но много гадна професия - след има-няма 10 години човек се скапва от тази работа на отрови, студ (зимата) и пек (лятото). А в същото време един софтуерен инженер сега (на запад) се грижи първо за здравето си (тренировки, тичане), а след това за писането на програми.

43

Анонимен

преди 2 години

Седящите професии са най-вредни. При тях рискът от преждевременна смърт се увеличава с над 90%! Затова е непонятно желанието, особено на млади хора, да се реализират като офис-плъхове.

42

Анонимен

преди 2 години

Куха икономика - измислени "професии" без никаква стойност. Общо взето при един срив в системата или зомби апокалипсис, каквито се очертават, модерните мурафети не важат.

41

ЦИНИК

преди 2 години

Производство и износ тряаа бря ! Не клатикурници ! Се офис мишоци !

40

Гадняр

преди 2 години

Някои се надяват да работят в метавселената на Зукърбърг. Ще попръцкват по цял ден на дивана с 3D очила на главата и ще печелят дигитални пари. :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Форумджиите тук , които очевидно не принадлежат към интелектуалния елит , са разочаровани. Бачкатори не се търсят. В развитите държави роботизацията заменя ниско квалифицираните работници.

38

Анонимен

преди 2 години

ДобърДнес най нужната професия е, Специалист по прекратяване на ПАНДЕМИЯ.

37

Анонимен

преди 2 години

ама кой казал,че свършвал пандемията

36

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме и труженичките да разтоварват напрежениет създадено от умните ни управници

35

Уууу

преди 2 години

Айде стига глупости , в Корумпрстан с изключение на София и Пловдив, всичките свободни работни места са обвързани с "връзки". Имаш хора, започваш добра работа. Хора още сме в 18ти век, айде стига големи приказки и велики писания.

34

Анонимен

преди 2 години

Днес всички млади са програмисти. Вече е пренаселено с програмисти, а няма примерно заварчици. Трудът им е скъп ще поскъпне още. Ще има пренареждане на приоритетни професии.

33

До 39 дедо Ташунко:

преди 2 години

Точно тези професии, които си изредил са най-ценни защото цените на храните се повишават навсякъде. Точно в САЩ, един килограм чисто агнешко месо може и да гони цените на златото. От всеки програмист не става.

32

дедо Ташунко

преди 2 години

Напълно излишни професии. Не виждам професии като овчари, градинари, лесовъди, занаятчии. Младите в днешно време не знаят как се държи лопата, връзките на обувките в скоро време робот ще им ги завръзва. С дигитализацията на всичко престъпниците от силиконовата долина финансирани от финансовата световна олигархия, тласкат човечеството към гибел!

31

сал

преди 2 години

най-вече ще има нужда от читави и независими журналисти. Тази пандемия поквари 99.999% от тях

30

Аз

преди 2 години

Залагам за психиатри !