11

Анонимен

преди 2 години

Що наричате 'нсветейшество българският патриарх Неофит 'нито е светейшество нито е направил каквото и да е добро за България нито е българин нито името му е българско неофит.Сатанинска черупка на Глобализма има армия от такива,които нямат грам практически умения и познания за нищо в живота.Абсолютни слуги на сатаната

10

Анонимен

преди 2 години

Що наричате 'негово светейшество българският патриарх Неофит 'нито е светейшество нито е направил каквото и да е нещо добро за България нито е български нито името му е неофит.Сатанинска черупка на Глобализма с армия от такива,които нямат грам практически умения или познания за нищо в живота.Абсолютни слуги на сатаната

9

Асан

преди 2 години

Народа нищо не е видял от благословията на попа .... Попа е благословен от народа с 50 милиона попска субсидия :)))

8

Асан

преди 2 години

Eто го цар Поп със златна корона и златен жезъл .... и 50 милиона попска субсидия :)))

7

Solar system

преди 2 години

Честити Сатурналии, честит най-къс ден от годината, честито "прераждане" на sol invictus (непобедимото Слънце), честито раждане на Митра, Хор, Атис, Дионисий и т.н. А...там една сектичка от по-новите, с един дърводелец имаше - честито им на тях, но да си платят авторските права за историята, че е копи-пейст.

6

Anus shepti

преди 2 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ...ОТ РУСЕ Е И Е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ НА БОЙКО БОРИСОВ

5

Анонимен

преди 2 години

"Велика е душата на моя Господ..."

4

Антихрист

преди 2 години

Коледа, заговезни, пости, раздаване за умряло, палене на свещи и кандила, кръстене пред икони, ръсене със светена вода, кадене с тамян са религиозни извращения, водещи при Сатаната.

3

.

преди 2 години

"а големия християнски празник Рождество Христово - Коледа." - Рождество Христово няма ама нищо общо с коледа! Коледа е древно езическо божество!

2

Анонимен

преди 2 години

Дядо Неофите ,де така?Бързам чедо на Кирчо да се подмажа!А на Бойко кво ще кажеш вече?Да си гледа той юрдече..Ама толкоз кинти ви раздаде, само дядо Николай не го предаде!

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете :)))