131

До 152 ....

преди 2 години

Интересно е също така от къде точно взе тая "статистика" без направени аутопсии? От същите тези, които починал от катастрофа го пишеха от ковид или от тези, които сладко говореха за 95% защита, която в последствие стана до отчайващите 30% след 3-я месец, а при някакво леко грипче стана всъщност 0%. Интересно е също, кои точно се водят "ваксинирани" според твоята статистика - тези с 1 игла са със сигурност "не", а скоро тези с 2 ще са също "не". Колко "хитро" а?

130

....

преди 2 години

Но интересна е статистиката на смъртните случай в UK , население от 67 милиона, всеки ден 130 души губят живота си от вируса...а какво да кажем за България? Ама нали сте умни , няма такъв народ. Ха ха ха.

129

Анонимен

преди 2 години

Ей, ваксинчовци ами сега какво ще правите? Ще тичкате за поредната игла, но така както се разиграва представлението май през 3 месеца ще трябва да накланяте глава и да ходите към конвейра. За пореден път "конспиративните теории" се оказаха истина - най-рисковата група сте вие - вакс-идиoтuтe, с имунитет клонящ към нула, но пък със зелен печат. В момента и най-лекото грипче да се появи и вие сте "асталивиста бейби". По-ниско падение на човечеството не е имало досега.

128

Док Алекс

преди 2 години

До АнонименАко разбираше малко от физика - да , прасето има доста аеродинамична форма,защото предшественика му - дивото прасе се придвижва с тръс през шубраци и храсти и трябва да има обтекаема форма. Но къде толкова разум в постваксинацинния енцефалитен мозък :))))

127

Анонимен

преди 2 години

130 ваксинираните също умират! Ти да не реши, че като си сложиш вакса и ще живееш с орлите? Или може би реши че ще си новия безсмъртен Шотландски боец!? Не се излагайте. Болните хора са в опасност. У нас хронично болни с лопата да ги ринеш. От 30 г нямаме доболнична помощ. В малкилите градчета няма лекари, един фелдшер обикаля по 10 селца за да лекува старците. Опомнете се бе хора. Проблема у нас е лошата здравна система. Ковида е само 1 брънка от разплетения пуловер.

126

Мдаа

преди 2 години

Нека опитат с поставяне на две дози едновременно за да се види ефектСигурен сьм , че ще се справят

125

Анонимен

преди 2 години

Тия явно четвърта и пета доза ще ги слагат успоредно.

124

Е, па...

преди 2 години

А иначе ваксинирани - масово при това. От какво пазят ваксините? Питам привържениците им за кой ли път. Смислен отговор няма. Само едно и също повтарят-ниска била смъртността там. Че тя и без ковид е ниска. За разлика от тук. При нас и без ковид е била и все още е висока.Логично. Който може да мисли, ще го осмисли.

123

absurd

преди 2 години

Ваксите вече са в паникаТака е като се поклонихте на рогатия

122

Анонимен

преди 2 години

-Сипи още една ракия! -*** нали пихме по две вече? -Бе ти за Бустерна доза не си ли чувал..?

121

Мечо Пух

преди 2 години

Колкото повече толкова повече... Бустерирайте стадото до дупка. Много се наплоди и трябва поне 90% да се прати на луната, за да могат дюковете и. Дюкесите да си отдъхнат и да могат да излизат без да ги притеснява плебса

120

absurd

преди 2 години

След някоя друга година ще има доста освободени територии

119

absurd

преди 2 години

Да обясня на тия които не знаят,тук умират повече защото в болниците ги уморят,болен ли си по добре си стой в къщи , шансът ти да е в пъти по голям,пляскайте им още

118

absurd

преди 2 години

Не мога ги мисля,те са вече сиропирани

117

absurd

преди 2 години

Глупости,ако не бяха ваксанищяха да са в пъти по малко

116

Анонимен

преди 2 години

Великобритания къде е тръгнала срещу Омикрон с 30% неваксинирани?! За Омикрон трябват 100% ваксинирани

115

Анонимен

преди 2 години

При нула ваксинирани, сега във Великобритания щяха да имат стотици хиляди нови случаи всеки ден. Примерно между 300000 и 700000. Разбира се това няма и нямаше да продължи дълго време. Такива зарази се движат на вълни с пикове и спадове.

114

Анонимен

преди 2 години

Омикрон не се шегува. Докато разработят ваксина и срещу Омикрон ще мине време, а сегашните ваксини осигуряват само наполовина защита срещу Омикрон и 70% срещу Делта.

113

absurd

преди 2 години

ВИРУСЪТ знае къде да удари,плащат си лошата карма

112

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Великобритания отново счупи рекорда по заразявания за денонощие с COVID-19. Регистрирани са 122 186 нови случаи и 137 жертви." <<>> Значи ако не бяха на 70% ваксинирании не се ваксинираха, щяха да имат вчера 250-300 хиляди новозаразени и 10-12 хиляди починали.