11

Herr Muller

преди 2 години

До Бог Буда --- Боже, уви, така е! Тези, които спят по улиците са деградирали натури, продали апартаменти и собственост с вяра в светлото бъдеще, което никога няма да дойде от само-себе-си, защото се гради от съответната личност, а НЕ от някакви измислени богове или ограничени до безкрайност политически ръководители. Карма е! Вярно е! Всеки я носи в себе си!

10

Herr Muller

преди 2 години

Абсолютно вярно е, че помощите за безработни в Германия се движат по тази директриса, а преди десетина години българите надхвърлили 60 години можеха да се уредят с пенсия в Швейцария БЕЗ да са работили и 1 минута на Суис територията. Някои се усетиха, а другите лапат мухите и спят по улиците на Зеленочорапно-Кирчовска България, възхищавайки се на повишението на цените и прииждащият на талази глад и мизерия.

9

Теди

преди 2 години

Така е 1 всеки човек има досие и чисто или нечисто криминално минало безработицата е основен фактор също така ако и са осъждани, алкохолици ,наркомани сводници ,крадци и т. н .По принцип всеки човек се гледа под лупа може и под микроскоп дори

8

Бог Буда

преди 2 години

Бог се е смилил над тези хора, като ги е поставил на правилното място. Това е карма и всеки трябва да я носи. В миналите си прераждания са получили всичко наготово.

7

Анонимен

преди 2 години

дано и радеф там да стигне със зелен сертификат

6

Глад

преди 2 години

Нека Бог се смели на тези хора. А от МВР-то знаят какво да правят с тях: ПИШАТ им актове и трупат актив на гърба на БЕДНИЯ, БОЛНИЯ, НЕМОЩНИЯ. Честита Коледа! Нека всеки получи възмездие според заслугите си.

5

Невероятно но факт

преди 2 години

Социални дейности Минка Йовчева - поитересувайте се тези хора защо са на улицата, ще останете изненадана че че винаги имат връзка полицаи и престъпници близки до управлението на Държавата!

4

Триапартаментен

преди 2 години

Че къде им са къщурята? Тези дека имат по 19, като Бай Рашко Дамаджаната да отстъпят по библейски част от своята "честна частна собственост" на мизерабльофцете.

3

Анонимен

преди 2 години

Има много хора добре образовани клошари, заради семейни проблеми или измами. Трябва психолози да работят с такива хора, а не само да им се подхвърля хляб като на куче.

2

Колапс

преди 2 години

Знаете ли че на повечето от тези хорица мафията на Борисов им е отнела имотите и са ги направили насила изпаднали!

1

Репресивният апарат

преди 2 години

Тези ги правят бездомници служителите на МВР, ДАНС и мутри, крадат им имотите и им вкарват честоти в главите, за тези хора става невъзможно да си намерят работа и полудяват с екстра звук в главата ! Казват му GENOCIDE!