199

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Дедо Записал си следното: Герберските *** пак са се развихрили. Не е ли по-добре да отидете някъде на Витоша и да надуете кав***ла .А бе измислете нещо по-добро и стойностно за 12г.Няма как да измисли нещо стойностно човек завършил Симеоново или някой квази университет./югозападен,новБг, русе,и.т.н./Когато Радев е вдигал самолети във въздуха,то Бойко си е вдигал потните *** в някой физкултурен салон.След това на бариера!/и оттам му е прякора Боби бариерата/.Но бай Ставри го чака!

198

Анонимен

преди 2 години

Руню, аз пък си пожелавам 2022 да ти е последна и на такива като теб. За благополучието сами ще се погрижи като ви няма

197

Беновска пипа

преди 2 години

Грозно е когато един неверник се опитва да трупа дивиденти от християнски празник.

196

Анонимен

преди 2 години

майцепродавец и масонджия ни пожелава весела коледа и някакви други работи... айде не на нас тия.

195

Анонимен

преди 2 години

Шестя,кой те кара да четеш.И ние не понасяме Лойко,но медиите непрекъснато ни го натрапват.Вчера бил подарил магаренце на внуците...какво ме засяга.

194

Петя

преди 2 години

А ние от нашия дом ти пожелаваме да се разкараш и да престанеш да ни се натрапваш, защото не те понасяме.Ти си същество от най- долна проба и вреден за България.

193

Дедо

преди 2 години

Герберските *** пак са се развихрили. Не е ли по-добре да отидете някъде на Витоша и да надуете кав***ла .А бе измислете нещо по-добро и стойностно за 12г.

192

???

преди 2 години

За какво благоденствие бълнуваш бе? Като си видя сметките за плащане, се сещам за теб и те поздравявам подобаващо, теб и всички около теб!

191

Цвета

преди 2 години

Нямаше нужда,вече ще ни е по-добре и без твоите и на твоите "сенки " поздравления ! Тоя понеже разбра,че на Нова година ще го гледат само любимците му прави изненадваща стъп ка по Коледа - омърси и този свят праник! Що за президент може да бъде тоя,който прави всичко САМО В СВОЯ ИЗГОДА и погазва конституцията на страната ни ?!?!?!

190

Анонимен

преди 2 години

ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА ГЕРБ ДА ЗАМРАЗЯТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ В НАЙ СТУДЕНИТЕ МЕСЕЦИ, РАДЕВАТА ЗИМА Я УСЕЩАМЕ ПО 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИ ЗА ХРАНИ- ТОВА СЕ РАЗБИРА ОТ ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ БЛАГОПОЛУЧИЕ.

189

Лъже..

преди 2 години

Половината български домове ще ни изчегърта-в това се е заклел, убиеца..... Антихрист е!

188

Анонимен

преди 2 години

Голи обещания и пожелания!!!Вземете обърнете внимание на здравната система ,а не да просите последните парици от хората за Българската Коледа!!!Всички крадци в затвора !!!

187

1

преди 2 години

До Ха-ха,онзи с децата ли на снимката,действително е жалка.

186

Ха-ха

преди 2 години

Жалка картинка ...

185

Зрител

преди 2 години

До ЧитателИ аз това казвам,но не спира да се снима с внуците и да им подарява кучета.Защо задръства медиите,какво ни интересува,вече е никой.

184

Този

преди 2 години

Който узурпира властта с парите на Черепа, и ни върна десетилетия назад , щял да ми пожелава "благоденствие"? Днес е светъл празник, ще се въздържа от коментар! Наблягайте на лицеви опори и коремни превъртания и си пожелайте да оцелеете през Радевата зима !

183

Читател

преди 2 години

Изборите може да се печелят с машинации, но уважението на народа не се печели с машинации. Време му е да си ходи.

182

Анонимен

преди 2 години

Комунистическия експеримент Бойко в атака, се провали с гръм и трясък. Задава се нов комунистически експеримент, задкулисния Радев. Последен опит на комунистическата върхушка да си осигури безоблачно бъдеще на гърба на народа.

181

ненужен

преди 2 години

Радев е вреден за българското общество като личен пример и като представител на България пред света.

180

ХБК

преди 2 години

Протоколните думи на г-н Радев са добри. Съмнявам се, обаче, дали този човек е влизал в Църква (освен по протокол). Съмнявам се, дори, дали може да искрено да произнесе простичките думи - ЧЕСТОТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. Това, че най-вероятно е атеист не е престъпление. Престъпление, обаче е, че хрантути около себе банда от 26-27 номенклатурни престъпници от мафията ДС, обявената ОФИЦИАЛНО от Българско Народно събрание за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА.