51

До мен

преди 2 години

Хайде първо да се ваксинираш като нормалните хора в цивилизованите държави и после си мечтай за летяща нагоре икономика.

50

Мен

преди 2 години

Сега от януари ще гледаме филма "Омикрон превзема България." Избягали с двеста от страната, никакъв принос, ама да гласуват може, сега и зараза ще внесат, а като тръгне икономиката ще се върнат наготово.

49

Ганчо

преди 2 години

Пешо се установи в чужбина и идва чат чат до бг-то да види родата, Гошо редовно ходи на море в Гърция, а Драган често ходи на пазар в Одрин. Това да злобея против тях ми разнообразява малко мизерния животец.

48

До 57

преди 2 години

А вие кои сте в най - изостаналата държава в Европа, че да ни казвате какво да правим и да се опитвате да ни принизявате?

47

ДоДо 55

преди 2 години

А ти кой си да казваш какво да правим. Отивай си в нормалната държава. И без това тук не си се реализирал и сега там си подлизурко.

46

До 55

преди 2 години

Хайде първо да се ваксинираш като нормалните хора в цивилизованите европейски държави и после да остроумничиш.

45

Анонимен

преди 2 години

Да се третират като мигрантите и да се затварят в спец.центрове ,там да честват Коледа и Н.Г.,като заплащат за престоя си в Татковината.Разбира се Ние сме човечни и ще допуснем роднините ,да им идват на свиждане.

44

До крепостните

преди 2 години

Чували ли сте за свободното движение на хората? Това е право на всеки свободен човек. Вие явно не се чувствате такива. Жалко за вас, злобейте си от мишите дупки.

43

Анонимен

преди 2 години

Те не са българи! Българи са тези тук, които работят за България. Тези пристигащите са само на думи.

42

Анонимен

преди 2 години

Милиони направо, не хиляди! Дайте някой след като е завършил, как го възприемат тамошните работодатели. Аз примери мога да давам до утре, но друго си е вие да дадете. На Цветан Цветанов щерката в Щатите няма ли да дадете, или ще развалят сделката с предплатените фърчипланерите и няма да върнат парите най-демократично?

41

Таксиджиев

преди 2 години

Попитахме 100 човека. Вие ли докарахте чалгара на власт?? Окоза се че и хабер нямат. Тогава кой??? коооооййй??? И там ли се пръкна дългата ръка на масква???

40

до 13-ти

преди 2 години

Ами като се прибера в България и винаги се сещам за думите на Бай Г , за пореден път си давам сметка колко неправилно са ни карали да анализираме тази велика книга, как 100 години по-късно хората които са се докоснали до запада се чудим , защо в Бг сте щастливи да кОпате дъното, но да не промените поне мъничко възгледите си ....

39

това е ФАК НЮЗ

преди 2 години

Оня ден пътувах ОТ БГ и в самолетът нямаше нито едно свободно място и не бяха тръгнали на зимен туризъм в Мадрид, а се прибирахме по местоживеене.

38

От чужбина

преди 2 години

*** анти-ваксъра говори за отговорност предвид пандемията...

37

НЕ завърнал се

преди 2 години

В бг-то защо сте толкова злобни и завистливи?

36

Анонимен

преди 2 години

Всеки български гражданин има правото да се върне в България! Всеки. Ако имат съвест ще са правили тест преди да тръгнат за да са сигурни в своето здраве. И мога да ви кажа, че интелигентните хора точно това и правят. Винаги има някой, който идва от полето или тренажната зала и не постъпва така, но то и без да е напускал България пак си постъпва така. Нека се смирим и обединим. Знам, че злобните хора ги кефи да са Кръндж, онзи който убива Коледа, но ако сте поне малко хора, смирете се!

35

Мдаа

преди 2 години

След нова година хиляди и ще заминат освен връщаштите се вьв чужбина

34

Др симидчиев

преди 2 години

Трябва да се распространява новият щам Как иначе ще си купя вила на алпите от ваксинация за другата коледа

33

баба мара

преди 2 години

ще доидат да ни заразят и ще си заминат

32

Анонимен

преди 2 години

Милиони български граждани са в чужбина, а щели да дойдат хиляди....