120

Анонимен

преди 2 години

Послание до европлатените медии не се концентрирайте върху партийната принадлежност на Качински ако сте нацистки че...асти е все тая кой точно ви го казва важното е че е истина и освен това немския федерализъм е просто друго име за немско-аметиканския санитарен и друг фашистки колониализъм.

119

Анонимен

преди 2 години

Идва момента, в който Полша ще се интересува само от интересите си и няма да разчита на субсидии и подобни моркови от ЕС. Още нямат чак такава икономика, но мерака им е голям!

118

До 139

преди 2 години

Видял си ти от Африка. Многознайко

117

Анонимен

преди 2 години

Не е лоша идеята за четвърти райх,Европа няма друг път ,за да остане в глобалната игра.Лоши са хората и идеологиите ,които представляват.Ако начело са хора казващи на Рождеството на Исус Христос ,нашия Бог-празничен сезон;на ислямистите заливащи Европа- добре дошли;на мъжа и жената-родител едно и родител две.Такива идеологии на четвъртият райх ще са проклятие!Тогава по-добре да не става,а Полша да си остане католическа държава.

116

Анонимен

преди 2 години

Не е лоша идеята за четвърти райх,Европа няма друг път ,за да остане в глобалната игра.Лоши са хората и идеологиите ,които представляват.Ако начело са хора казващи на Рождеството на Исус Хрисгос ,нашия Бог-празничен сезон;на исляистите заливащи Европа- добре дошли;на мъжа и жената-родител едно и родител две.Такива идеологии на четвъртият райх ще са проклятие!Тогава по-добре да не става,а Полша да си остане католическа държава.

115

Анонимен

преди 2 години

Такива псевдо държави като България трябва да бъдат изхвърлени от ЕС и да заминават в Африканския съюз, и без това по простотия и корупция надминаваме Африка, просто засега изглеждаме по-добре.

114

Миризлиф Чифут

преди 2 години

И кво толкова политически некоректно изрекох че ми итсриха кументара?

113

В.

преди 2 години

Не знам за политиката, но икономически Полша дължи всичко на Германия.

112

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! - Сега е от СЪЩОТО по МНОГО + ЗАРОБВАНЕ ДО ГУШАТА В ЗАЕМИ , безработица , неграмотност , престъпност навсякъде , васална територия , източване на мозъци и ресурси , беднозт и разединение на народа - ОЩЕ искаш ли , защото може да се изброява до следващата Коледа ????

111

АЙДЕ, АЙДЕ...

преди 2 години

Всички комунистически КО пиленца, умираХА да ходят и учат на запад и да се ползват от благините на запада.КАТО ОТИДОХА ТАМ ДА ЖИВЕЯТ, СЕОКАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ.... И БЪРЗО СЕ ВЪРНАХА, при мама татко и дядо ОТ АБПФК, за да Управляват--ЗА ДА НЕ РАБОТЯТ!ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ---ЗА ТЯХ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ.... Е КИСЕЛ.. ХАХАХААА....

110

Глупости

преди 2 години

КОЙТО МУ Е МЪКА ЗА РУСКИЯ МИРИЗЛИВ БОТУШ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКА РОБИЯ И БЕЗПРАВИЕ, ДА ЗАМИНАВА ЗА РУСИЯ!!! НИЕ--МРАЗИМ РУСИЯ И ЕВРОПА Е НАШАТА РОДИНА И ЛЮЛКАТА НАЖИВОТА!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Аз тва го пиша от 10 години а Качински и днес бг сега го разбрали . През ПСВ България беше във втория райх и загуби .После бяхме в Третия и пак загубихме .Сега сме в четвъртия и направи изчезваме .Няма смисъл от тия райхове.И от централизиране на властта която те налагат . В България бедните региони трябва да плащат парното на софиянци . Да инвестират милиарди в тяхната,,култура,,И всичко това заради финансовата централизация. Регеоните сами трябва да си събират данъците а не във София и Брюксел

108

Анонимен

преди 2 години

Всяко дума на Качински е вярна и е право в целта.

107

Анонимен

преди 2 години

То си е самата истина.

106

Анонимен

преди 2 години

Вероятно вече идеята за съюз на независими държави е крайна, според психопатите в Брюксел.

105

Случаен минувач

преди 2 години

Това, което говори Качински, още Хитлер го е искал. И ако не е било това негово безумие да напада Русия, цялата история на Европа щеше да има съвсем друг развой. Можеше например да овладее Турция, проливите и оттам да слезе на юг към Ирак, откъдето щеше да му тече петрол.

104

Ха!!!!!

преди 2 години

С предните си два коментара съм подкрепил поляците, както и унгарците и чехите. Те като нас яли попарарата на комунизма и са борбени народи а не наведеняци като доста коментиращи тук. Тези от западните държави не са я яли попарата и са наивни и доверчиви. И тепърва я ядат и се учат. Но нямам определено от Бог време да ги чакам още 45 години

103

Ха!!!!!

преди 2 години

Виждам, много от вас не са разбрали написаното в предния ми коментар. Саркастично съм описал там, че всичко каквото бе по комунизма, се случва и сега пак . Марксизма го финансираха пак и нарекоха прогресивен либерализъм, а интернационализма е вече глобализъм. А мислехме че сме се отървали от полицейската държава завинаги. Пропуснах там че и Коледа вече си правят устатата да забранят пак. И много моля, не ми хвалете онова тошово време, поживял съм и през него. И не го искам пак, но се връща

102

Анонимен

преди 2 години

а, много интерестно - 4-я Райх, явно поляци , обогатени от ограбените концлагеристки златини коронки и мостове са си сменили през 1941-45 дограмата, керемидите, паркетите, след 70 години пак ще чакат Арбайт махтс фрай да почнат пак да грабят златни ченета и имплантанти и ще се дървят на райхаджийте дорде кажат айдее от нас да мине ще ми дигнем 5-6 концлагера за онези дето таковата

101

Шией

преди 2 години

От коментарите разбрах едно - много хора нямат проблем да живеят в клетка ако поилката и хранилката са винаги пълни. Няма проблем, щом до там стигат житейските амбиции човешки.