8

Анонимен

преди 2 години

Фигурата на про стакеса Мрънкал пак е в центъра на композицията, ХаритУ и дечурлигата са оставени да запълват периферията. Те боси, тя обута. Така е, когато принц се ожени за посред ствена жена с нарцистично личностно разстройство.

7

ПроСоТо

преди 2 години

босите крака,като например тия на Харалампи и другия бебешок,според индийските и ВУДУ ВЯРВАНИЯ,означават МЪРТЪВ човек!...Та АФРИКАНКАТА вероятно прави некакви намеци,защото едва ли некой ще си помисли,че не тя,а друг е режисирал снимката..

6

Анонимен

преди 2 години

"Разбира се, голите токчета на бебета на снимките далеч не са рядкост." :)))))) - това с какво е превеждано?

5

Растата

преди 2 години

В първа точка пише, че Хари вече имал американски акцент и това вбесило кралските фенове. Ние също сме бесни за акцента, нощем не можем да спим заради това.

4

Много лигава..

преди 2 години

..статия преписана от някое лигаво издание от наша лигава "журналистка". Детенцето да е Живо и Здраво и дано да се определи като Женски пол.

3

Ебассси

преди 2 години

Повръща ми се вече от тайните... скритити послания и обяснения на "експерти" дето да ме затрупват с тълкувания на всяка една прашинка и прелетяла наблизо муха около тия двамата. Абе, ТЕ НЕ ПОМОЛИХА ЛИ МЕДИИТЕ ЗА ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО И НЕНАМЕСА В ЛИЧНИЯ ИМ ЖИВОТ? За какво им се тикате ? Папараци... Оставете хората на мира да си живеят живота на спокойствие.

2

Щерю

преди 2 години

"Разбира се, голите токчета на бебета на снимките далеч не са рядкост." Ама, разбира се - чистите глупости също не са рядкост в днес.бг ...

1

Анонимен

преди 2 години

Бал сьм го тоз Харимегън!