10

Анонимен

преди 2 години

Преподаването е ужасно! Учителите залагат на огромниу домашни които родителите да правят. Така децата просто казват "не мога и не искам да уча защото няма смисъл". Учебниците по повечето предмети се оказват неадекватни на възможностите на децата и докато това не се промени ще има деца изпаднали формално от образованието. Такив в момента са около 50% от децата! Ражда се нация, която няма нуижда от тази образователна система!

9

1234

преди 2 години

Тез нащи лижат топките на запада и копират 1:1, вместо да видят кои са най-отгоре в сферата на образованието и икономика.

8

Анонимен

преди 2 години

Ауу ама този имал 7 год.опит. И 2 от тях онлайн.Че той голям опит е натрупал, за да се приема мнението му за меродавно!

7

Анонимен

преди 2 години

Държавното ни объчение е тотал щета от 7 десетилетия, затова частните уроци и в новите години частните обучителни центрове преуспяват. Децата на богатите не разчитат на пропадналото държавно объчение. В Университета имахме асистент по програмиране които бе светлинни години пред титуляра комунистически професор, е асистента им тегли маината и отиде за 5 бона в частния сектор. Самата система на държавното обучение е гнила и не се разива.

6

Уточнение

преди 2 години

С или без онлайн обучение българското образование е и винаги е било сред най-калпавите в света. Но с учители *** толкоз.

5

Taню

преди 2 години

Дообре, онлайн обучението ви е виновно, че пръкляците ви са едни функционално негрaмoтни дeбилчета...

4

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Откакто СДС-Шайката изкорми държавицата ни, повече от четвърт век всичко в бедната ни и украдена Родина е о .айна,не само обучението на младото поколение .

3

Анонимен

преди 2 години

До АнонимНО 1-Ти не си нацията!!!

2

Анонимен

преди 2 години

а от 30 г чалга не излязохме готови

1

Анонимен

преди 2 години

Ние сме нация която и едно колело не може да направи с ръцете си а този ми обяснява как трябвало да продължаваме да хвърляме по няколко стотици хиляди левове в една доказано некадърна система . Без никакви резултати . Този човек не разбира кой е клиента и че той не може да определя правилата на клиента си . Изключително нагъл дърт пръч . Хората нямат нужда от това на което ги учат ама тоя има нужда от държавна ясла .