29

Анонимен

преди 2 години

И тая е пионка на Бойко

28

11

преди 2 години

Ама тая къртицa и поданици лие имала?

27

Анонимен

преди 2 години

Тия па сектанти и антихристи ко празнуват?????

26

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Този високобюджетен маскарад, причинил безброй злини на много народи по земята,включително и на българския народ - кога най-сетне ще свърши или поне да не ни занимават и нас с него,защото си имаме достатъчно други грижи .

25

Ставри

преди 2 години

Чакаме и българският Мадуро да направи послание. Ха да видим тая година дали ще реве на умряло, дали ще е траурно слово или. ще възхвалява Кирчовци.

24

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Посланието е "ВАЦИНИРАЙТЕ СЕ"

23

Herr Muller

преди 2 години

До Асан --- Хасане, ако удяваш поне 1/3 от Инглиш лангуидж, щеше да ти светне, не само как говори Кралицата, но и какво казва. Съпостави нейните стейтмънти с изпражненията на Чорапа, Кирчо, Кокрчо и 12 тоалетни и ше сфанеш за кво ти причам. Толкова за ДНЕС.

22

Herr Muller

преди 2 години

До Съдейки по... Можеш да извадиш простака от селото, но не и селото от простака. Това е ген и върви до заравяне или кремация. Не случайно политическите избори се въртят около същата пасмина от генетично низвергнати индивиди. Жалка за малкото умни хора останали все още в България.

21

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 18 --- Това може да стане само тогава, когато Островът потъне. Скъпоценностите на целия свят са тук, а парите на руските "богатири" се наливат като Ниагарски водопад в HSBC, щерките и синовете на другарЕте от ДУМА-та завършват топ куалити университети, стартират бизнес и основния спонсор на гнилий капитализъм Русия, продължава на тъпче западните банки с тукашна валЮта. Така че за Путин и антураж комунизмът отдавна е построен. Да живее товаршч Горбачев !

20

Анонимен

преди 2 години

Елизабет Втора е религиозният ГОСПОД на англиканската Протестантска църквичка и тъй като нито една от другите Протестантски църкви не я смята и признава за Господ подвластните и англичани практикуват робовладелски туризъм в миналото ходейки до Пакистан та белким там чуят поне една добра дума за себе си щот нормално човешко същество няма как дори и една добра дума да каже за англичанин та до етноса на "Тука има,тука нема" опреха ама не ИНДУИЗКИЯ щото искат от Англия да им върнат всичко ОТКРАДНОТО

19

Асан

преди 2 години

Симеон трети нема ли да удари една коледно послание от двореца Враня :)))

18

Съдейки по...

преди 2 години

.... коментарите, българския Груйо си остана *** и необразован ***, без култура, достоинство и чест. Да плюеш и обиждаш възрастна жена е характерна Ганювска черта. Нали старицата не може да ти отвърне. Срам ме е че съм българин. "Европейци" сме казвате ? :)))

17

Асан

преди 2 години

Има ли вишу образувание тая бабаишкера че държава командва :)))

16

Agent

преди 2 години

Всички знаем че е несменяема , ама надеждата остава че не е безсмъртна...

15

Анонимен

преди 2 години

Пукне ли рептила. Империята ще се разпадне.

14

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 15 --- И моя милост си реши проблемите много бързо още в началото на 1990. Намерих си островно кралство с кралица, имам си и шоуман (Борката Джонсън), работата - работа, парите - паунди, дето в БеГе им вика лири, животът - ОК, децата изучени в Кеймбридж, нищо не съм усетил да се промени след БРекзит и thank you very much indeed на Кралицата, чиито поданик съм от 31 години. Само да добавя, че тук се правиха, правят и ще се правят НАЙ-ДОБРИТЕ пари, а и паундът има водеща енергия.

13

Асан

преди 2 години

70 години л апа кралски суджук у замъка с 1000 стаи :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Много затрогващо. Тя излъчва достолепие и кралско достойнство. Аз пък се чувствам поданик на Кралицата, защото не искам да съм поданик на продажни бг политици със селски манталитет! И не съм виновна, че съм се родила тук.

11

Анонимен

преди 2 години

Брошката е много важен детайл. Сигурно ще им говори за дълга да се ваксинират. Какъв е тоя култ към никому ненужни ***..

10

Анонимен

преди 2 години

Dnes.bg получихте ли си Коледната картичка от двореца??