52

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Никой Нормален Оператор - Няма да стои в България за 5 Милиона Абонати, Схемата е Същата като Авиокомпания Балкан - Ще Измъчат Операторите да Фалират , и Лореал ще Продаде Антените за Скраб , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 какво послание трябва да дадем на инвеститорите според теб?Че може да правят каквото си искат тук?На какво основание вдигат цените на и без това високите такси?Едно левче било...на милион абонати си е един милион от въздуха печалба.

50

БХ

преди 2 години

До 50: явно си младичък и не се "облажил" от соца. Ами айде така да кажат и квадрат апартамент колко да струва, и колата ти колко да струва - Ама искам искам чакаш 10 години и да внесеш предварително 1/3 от цената й. А после ще ти кажат и колко заплата да вземаш - 180 лева как ти звучи за инженер ... Весели празници!

49

Анонимен

преди 2 години

До 50Не знам какъв точно икономист си, щом за теб е напълно нормално държавата да издаде заповед за забрана на повишаването на цените на една частна фирма. Явно икономиката си я учил някъде през 70-те и от книгите на Маркс и Енгелс. Държавата може да заведе дело за картел, неспазване на договори и ако го спечели да глоби фирмите, но не и да им попречи да си идвоят и утроят цените ако решат. В противен случай отиваме на вариант планова икономика , БДЖ и Български пощи.

48

Анонимен

преди 2 години

48 kuv investitor te goni puk teb. Tuk vsichko e izmama. Operatorite sa sushtite kato erptata - oligopol ili kartel. Marizite sa edin hubav kostivashki "investitor" Gad Zeevi sushto. Mital? Crown agents? Surechoice? Herbalife?

47

Анонимен

преди 2 години

ДАм, ама хлябът е 8% за 1 МЕСЕЦ!!! НИНЧЕЕЕЕ забрани ХЛЯБА! САмо пасти да ядем а??? Ейй тая Нинова умрела е да дава заповеди!

46

хахахахаха

преди 2 години

5% на 20 лв е едно левче на месец,а какво правим с хранителните продукти,тока ,горивото,стоки от първа необходимост,всичко скочи в пъти ,какво правим с тях ,май нямате никаква идея какво да правите и действате по стар комунистически принцип ,със забрана,а интелигентните действат със стимули???

45

икономист

преди 2 години

До 47Да, наистина беше далеч по-добре операторите да ни доят както си искат. Ще ми е мъчно за това време... Комунизмът е ужасен!

44

Анонимен

преди 2 години

44 nqmash pravo na protest. Tqh ne gi eve za teb a da si vzemat taksite chrez neustoiki. Tezi operatori evaha mamata na celiq bg narod. Minalata godina aboniraha vsichki za sportni kanali bez da pitat nikoi i go vkaraha v smetkite

43

Анонимен

преди 2 години

Оставяме настрана дали телекомите са прави в конкретния случай. Това може да се реши в съда, когато ощетените заведат дела. Но я си помислете какво послание даваме на всеки един потенциален и настоящ инвеститор? Щом правителството за две седмици наложи мораториум на цените на тока, а сега налага админисративно и мораториум на цените на телекомите. На път сме сериозно да се простреляме в капачката. Корнелия сега може да е герой за много хора, но нанася огромни щети на държавата в дългосрочен план

42

БХ

преди 2 години

Айде честито, комунизмът дойде! А мислех, че няма да го дочакам...

41

Vs

преди 2 години

То от 12 години е ясно, че седят на една маса и се договарят! В САЩ, това може да им излезе доста солено! В БГ обаче, при положение, че ДАНС и службите работят на 100 % само за себе си, просто няма кои да ги хване! Да не забравяме и, че повечето от ДАНС са корумпират!

40

икономист

преди 2 години

До 41 И мен какво ме интересува като потребител, че трябва да си подменят техниката. Аз ли трябва да им я купя тази техника? И ква техника имат за подменяне, едни кабели и антени, които купуват от китайските производители за жълти стотинки, и то на десет години веднъж...

39

Анонимен

преди 2 години

Никой не намеква , че ще прекрати договора си с оператора в знак на протест. Защо не глобят хлебарите, че един обикновен хляб 650 гр струва 1,95?Месечната чи фактура от А1 е за 12,80 ле, а хляба ми над 60 лв.

38

dakotabg

преди 2 години

Не,че съм За,но това ли е най-важното!!А еленергията,а храните,горивата и т н.?Друг е въпроса,как точно,ще забраниш!?

37

Анонимен

преди 2 години

За каква конкуренция говори някой тук, като ги вдигат по едно и също време с 5% еднакво? В кое се конкурират по- точно?

36

Анонимен

преди 2 години

Това учеличаване със задна дата на база на инфлацията, може да се случи единствено в БГ, където овцете само блеят ...

35

икономист

преди 2 години

До 18 В този случай цените се вдигат, заради очевиден картел в сектора на мобилни услуги. Какво общо има увеличената парична маса в обръщение? Този мотив се използва от операторите като оправдание за увеличенията, защото искат да печелят на гърба на потребителите, без да има реално увеличаване на потребяваните услуги.

34

Анонимен

преди 2 години

Баси наглеците са тия мобилни оператори !!!Забрана и защита интересите на гражданите !

33

Анонимен

преди 2 години

Съд и неустойки за нарушаване на договор. Ако аз наруша договора, те изобщо няма да ме жалят.