200

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

199

Анонимен

преди 2 години

Абе то е ясно че тия райони са предимно населени с руски народ, ама то и Македонския народ се зовеше Българи преди 70 години, ама ни разделихте с тях. Който копае гроб другиму сам пада в него.

198

Анонимен

преди 2 години

Още преди година, две, казвах: този, нисичкият, ще ни вкара в голяма беля! Лошо, оказах се добър пророк.

197

Ами, да...

преди 2 години

Всичкото което има Русия, е крадени или купено от запада и САЩ....тия пияници единствено могат да пият и да крадат по комунистически и да водят войни!

196

СМЕХ..

преди 2 години

КОЙ У БЪЛГАРИЯ И ЕС ВЕЧЕ КУПУВА РУСКИТЕ ТРОШИЛЯЦИ...САМО ИЗКУКАЛИ ПЕРКОВЦИ....??!!

195

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

А, БЕ...... КАК ПУТИН ШЕ ВОЮВА СЪС ЗАПАДА..... ХАХАХААА... ПОСЛЕ КОЙ ШЕ МУ КУПУВА ГАЗТА ЗА ЕВРО И ДОЛАРИ..... НАЛИ ТАЯ РУСКА КО ЧИНКА ОТ ГАЗ И ПЕТРОЛ СЕ ИЗДЪРЖА И ЧАТ-ПАТ ОТРУСКО ОРЪЖИЕ... ЗА ЦРЪНЦИТЕ...

194

До Анонимен 250

преди 2 години

Като видя думичките АБЕ, БЕ, ВЕ, MA ми се доплаква колко е пропаднал българина, като се предполага че тук пишат сравнително образовани, дори интелигентни хора.....БЕ :))))

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 - Взели от дядо ти цървулите и му дали обувки , и беше хубаво когато на родителите ти им се изринаха гърлата да викат " КПСС - БКП - ВЕЧНА ДРУЖБА " и да веят червените знамена нали , за да имаш сега панелка къде да живееш , че иначе щеше да си неграмотен и да си на село с *** , с кравата теленцето и да си ореш 90 декара ?!

192

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно да имаш многомилионна армия. Въоръжена е , яде , спи, тренира и някъде нещо трябва да плячкоса и да разрущи и да го занесе в къщи.Садам хюсеин го показа с 4 милионна армия.

191

Анонимен

преди 2 години

До До кухия русофил - Това ,че ТИ би продал РОДИНАТА си за 50 000 ? и би ПОБЯГНАЛ никой не се съмнява , затова сме и на този хал , съвсем не означава , че всеки мисли като теб !! Ти затова се топлиш и се храниш от *** на другите , които Не биха се продали !! По-добре Русофил , отколкото редом с такъв ПРОДАЖНИК , който ще ме изостави в нужда !

190

До анонимен 243

преди 2 години

Това са други хора - бият си и за чест и достойнство! Виж в Тълковен речник значенията на тези думи! Само Таманската и Кантемировската дивизии могат да прегазят триполова Западна Европа и да им *** родителите 1 и 2!

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: пет милярда начално американците поарчиха да направят укропитеците маша. Искаха да ги похарчат срещу 100 000 руски войника които май не се продават. И дотук - НИЩО. Но западните 'есперти' с твоя акъл харат ли харчат ....

188

Анонимен

преди 2 години

100 000 руски войници има в Крим, Донбас и на границата с Украйна. По 50 000 евро това са 5 000 000 000 - пет милиарда евро струва си да опитаме и ще ги включим в програма за защита за да не ги отрови Путин

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227.....Лъжещ като дъртия дядо на Асанчо! Имат собственост - жилища, коли, дачи с парцелите, яхти, лодки, катери. Не знам как е със самолетите. Не са по-големи алкохолици от нас! Отстъпват обаче на Литва, Молдова, АВСТРИЯ! Населението им бавно, но сигурно расте! Както и средната продължителност на живота! За разлика от нас, намаляваме и умираме по-рано! А българите бяха синоним на дълговечност, на столетници! И при султана, и при царя, и при комунистите!

186

Радио Ереван

преди 2 години

До Анонимен "за разпадаща се тоталитарна федерация" - явно не е - затова се бият.

185

Анонимен

преди 2 години

Кой е луд да се бие за разпадаща се тоталитарна федерация в която гладуват

184

Радио Ереван

преди 2 години

До Анонимен "Идеята да се даде награда" е за продажнци. Ако работи на запад, на изток не работи. Особено до границата с Укайна.

183

Анонимен

преди 2 години

Идеята да се даде награда и паспорт за държава по избор на всеки руски войник който напусне Русия е много добра, особенно ще е лесно на русначетата щото са на границата с Украйна

182

Радио Ереван

преди 2 години

До До кухия русофил - "пък да видим" Те руските войници са мъжки пол! Ще видиш че гейове и мъже не се смесват! Пък и не са корумпирани като вас!

181

До кухия русофил

преди 2 години

Я ЕС да обяви награда 50 000 евро за всеки руски войник който напусне Русия пък да видим !