13

Анонимен

преди 2 години

До 6. Приказките на Братя Грим са по-убедителни. Нали ти била дъщеря, защо после пишеш "баща й и тя ходиха"? В трето лице ли говориш за себе си? То и за лъгане се иска малко интелигентност.

12

Анонимен

преди 2 години

До 1. Защо лъжеш така безочливо?

11

Анонимен

преди 2 години

Хората над 40 г. е добре да се ваксинират, а за тези над 50 г. е силно препоръчително. Ще си спестят доста страдания при ковид. Вече две седмици се грижа за неваксинираната си съпруга и наблюдавам отблизо мъките й. Сега ми казва, че съжалява, че не ме последва при ваксинирането преди три месеца. И моят тест на 10 декември бе положителен, но си останах на крака и само два пъти пих парацетамол. Гадна е заразата и всяко подценяване е неуместно, особено от хората на възраст с хронични заболявания.

10

Анонимен

преди 2 години

Като искат толкова да ходят на училище - да махнат плювалниците и всички други измишльотини и да ги пуснат да си направят контролните. Ако ги е страх от делта, мелта и т.н. - после да ги пуснат пак онлайн. Ама така - елате присъствено, обаче трябва да се сетифицирате и да ви бърлкат незнам си къде - това е издевателство.Махайте тия сертификати. И без това и за *** за зеле не стават.

9

До 6

преди 2 години

Аз цял живот си усещам сърцето, ха-ха-ха.Написала си го точно като уплашена пенсия на седянка пред блока.Случайно твоето семейство да е прекарвало грип наскоро? А ехокардиография правиха ли им? Това е изследването, на което сърцето вижда като през черно-бял телевизор. Кардиограмата не върши работа.Ако на ехокардиографията всичко е нормално, може да получават панически атаки, заради глупостите, които говорят и пишат по адрес на ваксинираните.Провери също дали пият достатъчно вода и течности.

8

Гади Ми Се

преди 2 години

Не е хубаво да лъжете, че момчето, което почина на 10 г., е било ваксинирано? Тогава все още не бяха дошли ваксините за деца между 5-11 г. Всъщност за такива хора, които лъжат и всяват паника трябва да има сериозни глоби.

7

За

преди 2 години

пореден път правят така, че да отблъскват и родители, и деца от училище...Това нагло нареждане идва в момент на доставка на детски "ваксини"...И един вид сега може да се използва точно тази принуда....Затова е най-добре максимално децата да не ходят присъствено и колкото и да е жалко да се вземе пример от ***...Училищата стават опасни за живота, след такива разпоредби...

6

BARLPD

преди 2 години

FATRUK MIRISHE

5

Анонимен

преди 2 години

Не ваксинирайте, за Бога! Ваксинирах дъщеря си, на 18 години, сега непрекъснато си усеща сърцето. След ваксината баща й и тя ходиха на кардиолог,защото не се чувстваха добре, няма начин и двамата по едно и също време да не са добре лсед ваксина и това да е случайно

4

Кратко и ясно!

преди 2 години

Не! Нямаш право да задължаваш някого да се тества!!!!! Този льоольоо няма ли кой да му намели кофата? ДО кога проофаанни ще иуправляват?

3

Анонимен

преди 2 години

И детето на 10 г. почина в клас след ваксинация, но тези случаи нарочно ги прикриват.

2

Германец

преди 2 години

В Германия, 13 годишно момче, тренира футбол, почива внезапно две седмици след ваксиниране: https://twitter/LouisaNapolina/status/1473735241156243465

1

Нищо добро

преди 2 години

В превод искат да са със сертификат и ваксинирани, иначе няма да завършат сроковете и годината. Принуждават ги.