21

Анонимен

преди 2 години

Естествено ..и по 20 г затвор за цялата комисия

20

СССР

преди 2 години

Бойко Рашков коментира и бездействието при получаване на "една изключително красноречиво говореща информация, че от една банка по някакъв много странен начин се теглят пари кеш, които отиват в неизвестна посока". "За мен не е тайна къде са отишли тези пари ??ББ??(предназначени за изграждането на лот 5 на магистрала "ХемусГърч за ГЕРБЕРА.

19

СССР

преди 2 години

Чегърт ,Чегърт ,Чегърт.

18

Бено

преди 2 години

Изглежда, че тук коментиращите са получили приличен коледен бонус, щом така яростно нападат новите управляващи.

17

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Значи да назначим пак кака Теенужка Петкова за шеф.Счетоводителка станала м-р на енергетиката.Супер!. Или пък Валентин Николов.Отказал се от депутатаска заплата заради тази като изп.дир. на АЕЦ Козлодуй/лошо няма 3 пъти по-голяма/.3 мес. я получава и го преместиха в борда на БЕХ.Може и Цецо шлифера от РБ. А ,бе все кофчези пътуващи към бай Ставри!Аз лично бих предложил Ахмет Доган.Спряха му ТЕЦ-а и сега няма пари за 1 кафе.Става и пелтека от БСП Драгомир Стойнев.Той дръпна шалтера на АЕЦ Белене

16

Анонимен

преди 2 години

Официално значи е казано,че ГЕРБ толкова краднаха,че има милиард и кусур повече,за разпределение на края на годината ! Реформи и реорганизации от служебните и следващите още не са правени,за пояснение!

15

Анонимен

преди 2 години

крайно време да се махне протежето на заврения зет, но ако ще сложите на прокопов, не знам кое по-зле

14

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще изядат мазнинката оставена от Борисов!

13

BG

преди 2 години

Ние сме велики,бюджета е преизпълнен с 2-3 милиарда,благодарение на нас,е тогава що заборчавате държавата с заеми по 500 мил. всеки понеделник бе наг*л*ец Кокорчо

12

Генерала

преди 2 години

До Майора: не Таско, другарю Майор. Предлагам КЕВР да бъде оглавен от другаря Р.Овч.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен7Мислиш ли, че някой ще се хване на това, което пишеш.....Напротив по времето на Герб така сме затънали, че сега не се знае от къде първо да се започва...Е, за някои беше разкошшш. Как иначе Плевнелиев и подобните другари щяха да се изявяват с такива возила? Няма лошо, но когато е за сметка на един малък народец, това си е грабеж...Айде стига вече с тези клишета за западните"таралясници"!!! Доста роби изпратихме по времето на ББ и доста мозъци, а сега нямало кадри. А пътищата???

10

Майора

преди 2 години

Само КЕВР остана без подмяна , направете и това че подмяната , а не шумно пропагандираната от вас промяна да стане! И тогава сложете Таско и ще цъфнем и вържем! А за сведение на Гечев ваши хора , много добре ги знаете вършат спекулации с тока и стават милионери!

9

Асан

преди 2 години

Дъртия седесар Иван Иванов е на 80 години какво търси у КЕВР ? :)))

8

Таско

преди 2 години

Ерменков се е наточИл!

7

Анонимен

преди 2 години

Какво направиха герб борба с организираната престъпност борба с мафията вдигане на стандарта на живот неколкократно няколко пъти в всички сфери на заплати и пенсии намаляване на данъци вдигане на заплати наи добра фискална политика никакъв външен дълг външни инвестиции 85% увеличение българи сега всичките карате западни коли преди това карахте трабанчета и москвичи сега *** и пульо кара нова кола няма лъжа няма измамама всичките може да го видите с очите си реално е.

6

Ямболски цървул

преди 2 години

Ококорените очи на човек издават налудничавостта му.

5

Асан

преди 2 години

Асан е дърт ерген като Тиквата и Славуца :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Някои казваха, че предлагат за председател на КЕВР - проф. Кайчо Кайчев - професор по енергетика в ТУ

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Асенчо ако е пиччага ще закрие КЕВР и всички сегашни да се проверят от следствието за доходи, стандарт на живот и за връзки с МОНОПОЛИСТИТЕ, а сега кво?!? Ще сменим едните продажницци с други- резултат нулев.

2

Активист на БСП

преди 2 години

Оставка на американските слуги Кокорко и Канадчето !!!