102

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

Чашков, се излага като кифладжия на Женския пазар... ХАХАХААА.... НЕ МУ МИНАВАТ НОМЕРЦАТА, НАУЧЕНИ В ДС/БКП.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "Повтаряйки едно и също 1000 пъти" Колкото пъти милициотроловете се застъпят за милиционерчето от ГДБОП, толкова пъти ще бъде адресирано това.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 Тя да беше отишла да го разпита, пък да не им казва нищо относно мярката. Да ги изненада в съда. Сега, като го разпита най-накрая, дали е питала за обекта на корупцията :)

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Повтаряйки едно и също 1000 пъти, Ви остава време да правите анализи на моите коментари, а не Ви остана време да отговорите на нито един зададен въпрос, нито да отречете, че сте гербав тррол :) Но нямате шанс, всички разбраха какво се случи, трроле. Парите на баце ги харчите напразно. Няма ефективност Вашето трролене :)

98

Мавродиев запис

преди 2 години

Бойко Рашков коментира и бездействието при получаване на "една изключително красноречиво говореща информация, че от една банка по някакъв много странен начин се теглят пари кеш, които отиват в неизвестна посока". "За мен не е тайна къде са отишли тези пари ??ББ??(предназначени за изграждането на лот 5 на магистрала "Хемус

97

Анонимен

преди 2 години

направо поканете холивуд да направи един касов филм тип афера 'уотъргейт' за нас. най-главният шеф на отдел на полицията е звънял да заплашва прокурор, който разследва милиони държавни и европейски пари, окраднати от управляващи политици чрез бивш шеф на данъчна служба. такава история даже и индийски ддраматург не може да измисли, а у нас се случва в реалния живот.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 И как освобождаването на обвинявания и позволението да може да напуска страната щеше да помогне да се разследва? Можеш ли да отговориш?

95

На милиционера

преди 2 години

все Герб му е в устата. Абе първо си виж собствената *** , разседвай защо бопаджиите искат да пускат оня с 53 млн. извън границата и едва след тов продължи да плюеш по Герб , както обикновео - денонощно. И без това на дамаджаните никой не вярва.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "Защо прикриватурата си губи времето с шефа на ГДБОП" Защо шефа на ГДБОП си "губи времето" да натиска за особождаване на обвиняем по дело за едра корупция да може да пътува зад граница. Яко отчяние ви е налегнало, вече правите сметка на това с колко ресурси разполага прокуратурата.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Отказваше да разпитва пръскачката, даже написала, че е негово право да не дава показания, трроле :) Нали затова е изтрила чата - защото от него се виждат намеренията им :)

92

Анонимен

преди 2 години

85, вместо да правиш инсинуации за Чашков, кажи нещо за Бибитко Чекмеджаров - как е положението с кюлчетата и чекмеджетата? Стигат ли за нова къща в Барцелона, ще има ли за остров?

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Отговорихте с липса на отговор :) Защо прикриватурата си губи времето с шефа на ГДБОП при толкова работа, която не е свършила по корупционното дело :) Всички знаем по колко време се точат разследванията на прикриватурата и как безславно завършват :)

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 "Защото прикриватурата не искаше да разследва" И как освобождаването на обвинявания и позволението да може да напуска страната щеше да помогне да се разследва? Излезете ли от глухата защита не можете да вържете две логични твърдения едно с друго. :))))

89

Анонимен

преди 2 години

Залагам 100 лева, че днес ГДБОП ще арестува Гешев

88

Анонимен

преди 2 години

Тези съвсем забравиха кои са и за какво са сложени в прокуратурата! Нали основната задача на Прокуратурата е да направи всичко възможно всички престъпници да получат по заслугите си възможно най-скоро. Или това е основната задача на Каскета - да преследва тези, които му пречат да протака разследвания, да ги осуетява и да опъва чадъри над определени престъпници?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Това го пишете в отговор на съвсем нов въпрос" "Съвсем новия въпрос" е съчетан ОТНОВО със съвсем старата защита на милиционерчето. Вече ти отговорих и на "съвсем новия въпрос". :)))

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 Защото прикриватурата не искаше да разследва. Пръскачката защо отказа да го разпитва? Защо изтри чата? Защо не е стигнала още до обекта на подкупа?

85

Анонимен

преди 2 години

Много скоро всички"прокурорчета" на Гешев ще са в затвора

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 Това го пишете в отговор на съвсем нов въпрос, който поставих - кой е взел подкупа :) Какво установи прикриватурата?

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 "Важният въпрос е кой го е взел?" Това ще установи разследването, а него го има защото обвинението все още има обвиняем/свидетел: въпреки опитите на милиционерите да променят този факт. Въпросът е, защо милиционерите се опитаха да променят този факт?