122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Яко, да, пак се издънихте :) Ама никой не беше учуден :) То, при вас е ежедневие :) Значи да споменеш съдебно решение е милиционерска принадлежност :) А уж бяхте за законите :)

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "Пишем няколко души обикновени хора" Едното не изключва другото. И не сте "няколко души", а сте точно 2ма.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 Няма такива трролове. Пишем няколко души обикновени хора. Много лесно може да се види по стила. Както и вас, трроловете, много лесно може да ви разпознае човек по стила, както и отбелязах :) Дали сме грамотни или не, не е предмет на дискусията. Ние не обсъждаме Вашия морал, например :) - "парите не миришат" :)

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "за президентските съветници" ..... какво за тях? :) Хубаво е, че така всеобхватно доказвате милиционерските си принадлежности: МВР, ДС, ГДБОП. Яко!

118

Анонимен

преди 2 години

Време е Гешев да последва колегите си от Албания и Словения.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Милиционертроловете пропускат да напишат, че са им обяснили защо са неграмотни, защото така ще стане ясно, че е вярно. Нищо ново, нито ще е за пръв, нито за последен път.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Защото така изписахте хиляди коментари за президентските съветници, а съдът постанови, че прикриватурата е действала незаконно :) И продължавате да наглеете :) герб тролаж :)

115

Анонимен

преди 2 години

Типично трролски израз: Неграмотен си. Като го видите написан, 100 % е сигурно, че го е писал гербав тррол :)

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 Именно, няма връзка. Защо се съсредоточавате на мярката, тогава, а не гледате разпита :) Защо е написала, че има право да не дава показания :) Да не си е помислила, че му е адвокат :)

113

Анонимен

преди 2 години

Защо ли повече вярвам на шефа на ГДБОП, може би защото преди години продадоха един имот на баща ми без неговото знание, той сезира прокуратурата и нищо не се случи. Там са едни безконтролни мошеници на държавна хранилка.

112

СССР

преди 2 години

А ПАРИТЕ ЗА ЛОТ 1,2,3,4,ГЕРБ,6,7,8 КЪДЕ СА,Я И ТЕЗИ ЛОТОВЕ ДА ОСВЕТЛИТЕ ДА ВИДИМ НАРОДЕЦА ЗА КАКВО Е КУПУВАЛ ВИНЕТКИ Я,Я,Я БЪРЗО ТУКА ЦЕЛАТА СХЕМА КАК ПЕЕ ХАЗАРТА.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "мярката се гледа в съда, така че прокурорката трябваше да си свърши работата и да го разпита" Неграмотен си. Между определянето на мярката и разпита пряка връзка няма.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Да, ще видим, но едва ли ще напишете извинение тук" За какво? Аз разчитам на закона, затова изхода от делото е резултат от това какво е законно и какво не. За разлика от милиционертроловете, които раздават "присъди" без съд и факти, но защитават милиционери по цял ден.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Трроле, мярката се гледа в съда, така че прокурорката трябваше да си свърши работата и да го разпита, а пред съда никой нямаше да може да й окаже никакъв натиск :) Изобщо шефът на ГДБОП не е в състояние да й оказва натиск. Той нито е висшестоящ, нито има начин да я принуди. Това са маневри за отклоняване на вниманието, защото разследването не помръдва, въпреки желанието на свидетеля да сътрудничи :)

108

Крумови закони

преди 2 години

Бойко Рашков коментира и бездействието при получаване на "една изключително красноречиво говореща информация, че от една банка по някакъв много странен начин се теглят пари кеш, които отиват в неизвестна посока". "За мен не е тайна къде са отишли тези пари ??ББ??(предназначени за изграждането на лот 5 на магистрала "Хемус.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Да, ще видим, но едва ли ще напишете извинение тук :)

106

Като

преди 2 години

Дъмаджанков като Северомаке. Повтаря едни и същи лъжи безброй пъти и цяла България се смее.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "а там обикновено не успявате нищо да докажете" :))))) Ще видим :)))))

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Само, че най-важно е да се докаже пред съда, а там обикновено не успявате нищо да докажете :) и си оставате най-обикновени лъжци :)

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 Как освобождаването на обвинявания и позволението да може да напуска страната щеше да помогне да се разследва? Можеш ли да отговориш? Тук това е предмета на статията и темата.