24

Анонимен

преди 2 години

Да да Сочи, луд е някой да ходи да го облъчват с радиация. Айде де Сочи ахаххахаха.

23

Turkiye

преди 2 години

Бен Анталиядайъм. Сизлере де селям ве саълък дилийорум. :)

22

Анонимен

преди 2 години

До TurkiyeТака е балканският мижитурец - капацитет по микроватовата скала, но претенциите му на кривФодзурллатия балкански буллгаропитеккус са по гигаватовата скала! Едно създание, пълно разхищение на органичен материал. Едно създание, от което дори тор за дива ливада не става.

21

22 12 2021Г

преди 2 години

най-малко 61 души са починали в Турция след натравяне с фалшив алкохол, съобщи телевизия Хабертюрк, цитирана от БГНЕС. Според информацията, случаи на отравяне с фалшив алкохол през последните две седмици са регистрирани в 17 града на страната. Най-много от случаите са били в Истанбул, където само за последните 10 дни са починали 30 човека. Арестувани са двама заподозрени, свързани с този случай.

20

Горд Еничар

преди 2 години

Гледам раята из вилайета нещо много се оваря пак! Ей, гяяури, мирувайте си в котччината и налягайте парцалите, да не заиграе пак кривият ятаган!

19

Turkiye

преди 2 години

за нищо на света и това го казвам съвсем искренно, ако си на запад не кавай че си от Булгериа. Кажи че си туркиш кажи Раша всичко е ок. В Англия поляците и англичаните те има за джипс и , смятай колко е зле, Пък тука едно самочуввствие все едно Химле р им е баща

18

Анонимен

преди 2 години

Не дай Боже на никой да бъде диагнозиран "българин"! Това е възможно най-тежкото наказание за всяко интелигентно същество където и да е по цялата Вселена. Че и по всички паралелни вселени!!

17

Живко от Варна

преди 2 години

Здравейте !Много ви моля помогнете ми да живея по добре и да съм истински щастлив ! Може ли ?

16

Turkiye

преди 2 години

мани мани пропаднала държава, бедни нагли. Мислят че този гъол дет го имат е море. То едно блато пълно с водорасли. От храната неможеш да излезнеш от тоалетната. Гледай репортажи има в тубата на немски и всякакви телевизи. Общо кой нема пари отива в Бг. Някой известен да е отишъл да почива. А да онзи Шведския *** дет налита на жени

15

филип ейджи

преди 2 години

италия е затворена и за четвърта доза бе!

14

Turkiye

преди 2 години

Бате Ганко, в космическия съюз да те земат, пак няма кой да дойде. Известни сте с цига нията си, лошото обслужване, мизерното бетономорие. Ела в Турция да видиш какво е обслужване, какви са хотели . Бате Ганк о си мисли че е някакъва дестинация. Те собствените му хора са в Гърция и Турция и се опитва да се мери. Тая Монгалска държава тотално пропадна.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако един кубически километър просталащина вървеше по едно мексиканско пезо, дори най-бедният българин щеше де е трилионер в британски лири.

12

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.....Тюрк гьот, ами на вас любимото занятие у да колят беззащитните жени, деца и старци! Като ви излязат мъжаги, бягате бързо! Има сайт Masscare in Turkey! Много поучителен! Намери го и се радвай, радвай! Бок!

11

Анонимен

преди 2 години

Турция е велика нация а турците са велик народ

10

Анонимен

преди 2 години

до 13 определено шапшали като теб не пътуват никаде

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Долу Фамилиите , Които са Дошли в Бодрум, Мармарис -Турция , да Се Превеждат -Рокфелер и Родшийлд , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Коректора е много палав , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

8

Някакво объркване ?!

преди 2 години

И кой пътува до Сочи ?!?!

7

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Не е Вярно, В Бодрум - Мармарис - Почти Всички -Крале, Кралици, Лейхове, Фараони , Олигарси -Си имат Имения и Дворци. Например -През Изминалата Година -Билл Гейтс -Дойде -Два Пъти, Джеф Безос, Фамилиите -Рикделер, Ридлийлд, Олигарсите -Абрамович и д-р. Артистите Брат Пит и Анджелина Джоли -Си Купиха Имение за 3 Милиона , Арабските Шейхове , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Всички са Там -През Лятото , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

6

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме едни от най-яките брегове, ама пуста недалновидност.

5

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе доста агресия. Доста "ваксинирани" ?