8

Марк Тулий Цукерон

преди 2 години

Добре дошли в моята мегавселена! Няма нужда да ми благодарите, аз вече притежавам душите и живота ви, а скоро и имотите ви!

7

Анонимен

преди 2 години

Марк Зукърбърг сега ви създава Метавселена. Всички ще живеете в нея. Само отшелниците и аутсайдерите няма да живеят в Метавселената на Марк Зуйербърг. Не бъдете аутсайдери. Родителите трябва да влязат в Метавселената, ако искат да живеят истински живот, заедно с децата си. Дори да загинат децата им от селфи, децата им ще продължават да живеят в Метавселената и родителите няма да забележат разликата.

6

Анонимен

преди 2 години

Да не купуват смартфони и компютри на децата си. Телефон с бутони и без камери и абонаментна карта за библиотеката. Телевизията да се спре. .................Не се оплаквайте, а направете това.

5

Loki

преди 2 години

Не ми дреме!!!!!!!!!

4

Пен

преди 2 години

Ами така става от много фейсбук, тикток и съревнование кой ще има повече лайкове за поредната мега простотия.

3

Асан

преди 2 години

Малкото Асан нема *** какво селфи :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Моето поколение на възраста на тези деца играехме на топчета. Ритахме футбол. Ходехме да ловим риба. Къпехме се в езера и реки. Берехме орехи круши малини ягоди. Ходехме на кино. Събирахме се на купонии тайно слушахме Пърпъл юрай хиип блек саабат слейд сюит и всички забранени групи по онова време. Но никога не сме вършели необмислени постъпки които да застрашават живота и здравето ни. Сегашното поколение е поколението на замбираните и безмозъчните. Такива неможе за оцелеят.

1

селфар

преди 2 години

в къщи чалга и фейсо , кой да възпитава децата ?