92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не разбрах, бабчето проф. по икономика или медицина или направо по всичкология ли е?"Щом Мангъра се изказва за иконмиката, тая що да не го прави?

91

Анонимен

преди 2 години

Болните от Алцхаймер след прекарване ка ковид имат проблеми с паметта. Ами сега кво ше праим?

90

Радооо

преди 2 години

Вземай си пенсията и не се занимавай с ковида ,че той ти е взел разума.

89

Анонимен

преди 2 години

До И 1,2,3 и там каквото и да е това. Ами да така е злобни са щото се чувстват прецакани. Зет ми като си сложи бустер и с тормоз принуди дъщеря ми и тя да се вакса и тя какво да прави. Сега не си говорим щото той не и дава да ми се обажда. Сори.

88

Анонимен

преди 2 години

УЖАС 75 годишните имат проблеми с паметта. АМИ СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? Аз разчитам на бабите да ме информират за всичко, което става в квартала. Сега като забравят как ще знам, кой с кого е спал и кой какво е ял?

87

Анонимен

преди 2 години

. . . . че е възможно да има икономически последствия", предупреждава проф. Аргирова.. . . Не разбрах, бабчето проф. по икономика или медицина или направо по всичкология ли е? Това са съветниците на харвардските абсолвенти! Пристрастени съветници към едната страна са единствено пристрастени към възнаграждението и са излишни! Обикновено се взимат специалисти от двете страни и се изслушват и решението се взема от слушащия накрая! Така се прави при демокрацията - познайте къде! При демонокрацията

86

Анонимен

преди 2 години

Не е от Ковида, бабо Радке, от годините е, от годините!

85

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Направо си имат Проблем с Мозъка, Ковида яде мозъци

84

анонимен

преди 2 години

забелязах, от вашия тормоз започнах да забравямежеминутно ни тровите по бнр

83

Анонимен

преди 2 години

При наваксаните, определено има проблеми с паметта. Когато си бият бустер, те забравят че вече са ваксинирани и защитени и изпадат в хипохондрична паника че някой нормален здрав човек около тях може безсимптомно да ги зарази. И веднага тичат да си бият още едн бустер, който със сигурност ще ги предпази, но веднага забравят за него и за защитата и пак ги е страх от здравите.

82

Не, мерси

преди 2 години

Тая още малко ще предложи по 75 лева за "ваксиниране" на пенсионери, та да избегнат плащането на пенсии след 6 месеца от ваксинирането. През това време евтаназираните пенсионери все едно са взели една пенсия. И то в условията на инфлация.

81

Картофчо

преди 2 години

Мдааа, а при ваксинираните такива ковид последствия с паметта няма, защото по принцип не им работи мозъка ;)А и като те вкарат в медикаментозна кома великите доктори, и името си забравяш.

80

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Най-яко ще стане,а ко вички ковид маниаци се разболеят и забравят за любимата си болест. така нормалните ще си отдъхнем от ковид-терористите!

79

Анонимен

преди 2 години

Точно тази ли ще говори за памет?

78

Анонимен

преди 2 години

Тая няма ли да я "ваксинират" най-после?

77

Мислещ

преди 2 години

Сега се сетих Защо ваксините имат такива последствия е който иска нека се осъкатява но трябва да имаш мозък да помислишпреди да направиш нещо

76

Анонимен

преди 2 години

Веднага лъсва лъжата на тая бабичка. Няма как да знае за каквито и да е пост ковид последствия, защото в България едва вчера установиха няколко случая. В световен мащаб това стана преди месец ! За такова проучване за пост ковид последствия трябва да е минало поне 3-4 месеца след преболедуването. Явно и тя има проблеми с паметта, та не може да навърже събитията.

75

Анонимен

преди 2 години

Тези, които имат проблеми с паметта са същите, които не помнят как през 2009 г. същия план, които се опитват да прокарат днес се провали. Просто сега го натискат с всички сили и средства, защото друг шанс няма да има. А за "професор" Аргирова ни най-малко се съмнявам, че има такива проблеми. Тя 2 пъти едно не казва.

74

Анонимен

преди 2 години

за Омикрон говорят от 3 седмици и казаха че в южна африка хората го карали леко ... кога остановиха че има сериозни последици от него, аз съм ваксиниран, но вече толкова смърди тая работа, не ми харесва идеята да се ваксинирам през 6 месеца заради икономиката ... чия икономика, на фармацевкичните фирми ли

73

Анонимен

преди 2 години

Ми, то и от ракията като се напие човек, на другия ден има проблеми с паметта.