162

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години американски танкове направиха нещо като парад по крайбрежната улица на Нарва, Естония. на 250 м, през реката, зад неработещия вече мост, се намира руския град Иван-город. ПИТАМ, ТЕЗИ КРАВАРСКИ НАГЛЕЦИ КАК НЯМАТ СРАМА ДА ГОВОРЯТ ЗА СТРУПВАНЕ НА РУСКИ ВОЙСКИ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ!! Браво на Путин, че им скръцна така, че тези говедари се сепнаха!

161

Анонимен

преди 2 години

Мястото на Бг ще е Пръста там където скърца Вратата

160

мястото

преди 2 години

на България е на Балканите

159

Вуте

преди 2 години

С такива "експерти" сме си като без експерти. Адвокати на руските безочливци!

158

СС

преди 2 години

До Стига русофилщини. Стига простащини!

157

Shark

преди 2 години

Мястото на България е пълен неутралитет. И никакви американски военни тук! НИКАКВИ! Нямаме интерес да се месим в подобни действия и да станем пушечно месо. Редно е да се направи референдум по този въпрос, а не да се пускат американците по решение на някой си. Прав е министър Стефан Янев, не ни трябват тук американски военни. Не се правете на големи американобюци и русофоби, защото ще ни излезе през гъ.а. Мислете за България!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Не знам къде ни е мястото, обаче знам, че там, където си мерят пuшkuтe не трябва да си подаваш гь3o.

155

До Войната е..

преди 2 години

..близко : "....Пентагонът притежава космически извънземни технологии..." - ти си сигурно от Рептилоидите, щом разполагаш а такава класифицирана информация ? Щом искаш война, стягай въшкарника щото тама в Украината е студено, грабвай "шмайзера" и бегай да се сражаеаш с "лошите" рашки, застанали пред портата ти. Или си въобразяваш че американци ще гинат заради теб ?

154

Вин

преди 2 години

Старшинки от БНА, не бяхме ли легитимна цел на втората по големина армия на НАТО -турската, цели 45 години? Сега не сме ли ОФИЦИАЛНО за легитимна цел на Московията, като член на НАТО? Сме ли в организацията или се "снижаваме" и като сме ставали член не сме ли знаели, кой ни е потенциалния враг?!

153

Анонимен

преди 2 години

Когато американците пускат бомби това е демокрация, когато руснаците правят военно учение на собствена територия това е агресия.

152

Михали

преди 2 години

Когато атовете се ритат - магаретата, ако са умни стоят на страна и когато си в компанията на *** - не се хвали с оная си работа.

151

До 147

преди 2 години

Ако стане конфликт ти пожелавам точно ти да пострадаш!Това е нашата земя,не ги искаме тук!

150

Неутрална

преди 2 години

Това е правилният път на България. Неутралитет.Нямаме войска, оръжия и самолети . Нямаме никакви отбранителни сили. Ние вече и хора нямаме. Само една педя земя, но много добра земя, на централно геополитическо място. Хора, пазете земята ни. Не се впускайте в унищожителни военни действия.

149

Войната е близо!

преди 2 години

Самоувереността на крепостните е фалшива и те не си дават сметка какво ще стане с тях, ако с конвенционалните си оръжия предприемат атака срещу космическа Америка. Пентагонът притежава космически извънземни технологии в Зона 52-Невада и няма необходимост да се приближава до границите не примитивна Русия, защото ядрените удари ще бъдат нанесени от космоса и са неуловими от ПРО и ПВО. А НАТО и България ще наблюдават отстрани ядрената война, защото не са космически сили. Все пак Бог да ни пази!

148

до 161 кой страни е

преди 2 години

--наоадала Русия или СССР ? Нападали са Полша 2-пъти преди 2-световна ,нападали са Финландия 1936 , водили са война със японците ,А републиките са присъединени също чрез воини след Октомврииската революция .Нападат и България 44 г като ни обявяват война . Дане си мислиш че Унгария ,Чехословакия , Полша и Прибалтииските републики доброволно са били във Варшавския договор и СИВ ?

147

Анонимен

преди 2 години

въпрос към всички читатели ссср или русия на кои страни са нападнали че казвате русия е агресор погледнете си картината нато и сащ колко страни развалиха и бомбиха или това не се счита за агресор

146

До 159 :

преди 2 години

"...От друга страна в Украйна ще се настанят войски на НАТО от Полша,Естония, Литва , Молдова, Румъния...." - стой бе Вуте, чакай малко, а къде е "непоколебимата" Българска Армия ? Или пак ще се скатаваме кат мишки и няма да "наритаме" задниците на Рашките, така ли да те разбираме ? Нали уж НАТО, мато - нямаш ли някакви задължения, договорки ?

145

Анонимен

преди 2 години

Русия се само сили. Тя не смее да навлезе в Украйна . Защото населението и ще е против агресията и ще се надигне против номенклатурата От друга страна в Украйна ще се настанят войски на НАТО от Полша,Естония, Литва , Молдова, Румъния.

144

До Ами, правилно...

преди 2 години

"...РУСИЯ ВИНАГИ Е ИСКАЛА ДА НИ ВЛАДЕЕ...." - Приятелю, я си пийни две-три ракийки, хапни една салатка, дремни малко - остави "политиката", Русия и Путин, които по цели дни и нощи в тъмна доба кроят пъклени планове как да "завладеят" на Бай Цръвулан козите и грохналата къщурка. То бива изкуфеляци които се имат за "фактор" и "най-ценното" на Света, ама това вече е за психодиспансер....или наистина добър ПОП :))))

143

Анонимен

преди 2 години

До154. Бедни сме , но сме най учените в ЕС. С най мнго висшисти, доценти, професорио н