49

баба Теодорка

преди 2 години

У БеГе, под път и над път, професйор-медик расте! В мно гомно гото ТиВи, препоръчват как да мреме!

48

Представител в Европ

преди 2 години

Този е търговец и има конфликт на интереси. Да не кажа фарма мафия, но нещо такова.

47

Анонимен

преди 2 години

чели, чели, чели глупости за ваксините в фейсбук....

46

анонимен

преди 2 години

А така!Професорът неволно се изпусна,че вакцините срещу короната ще има след 5-6 години,колкото е нормалният срок за създаване на една вакцина.А това,което сега ни прилагат,е експериментално лек-во с неясна ефективност.

45

Анонимен

преди 2 години

само да добавя за неразбралите, че според това дето е изръсил тоя е по-вероятно да спечелите шестица от тотото, отколкото детето ви да влезе в болница с ковид

44

Анонимен

преди 2 години

значи според тоя капацитет да си бодем децата с експериментални течности щото имат 0,6% шанс да влязат в болница и 0,06% шанс да влязат в интензивно?! Айде марш и си късай дипломата смешна калинка

43

Щирлиц

преди 2 години

Антивасърите май са понечко,професоре.

42

А

преди 2 години

Ако се окаже, че Омикрон не е опашката на пандемията догодина, къде да те намеря, професоре?

41

Duchess of Cringe

преди 2 години

Дали си нямам къщи на село, дали си нямам дом, дали си нямам оръжия, дали си нямам газови лампи и консерви... А нека посмеят.

40

Анонимен

преди 2 години

Това го каза първо Мангъров

39

Анонимен

преди 2 години

това че ще има нов щам го знаем както знаехме че ще изнамерят този кръстен омикрон.нужен е враг с който масите да са ангажирани да се борят.

38

В.

преди 2 години

Е. Стига дава думата на този мишок.

37

БУСТЕР ГЕТОВ

преди 2 години

Бустерите трябва да бъдат ежемесечни и задължителни. Маските да се носят и в планините. Бременните хора да бъдат ваксинирани всяка седмица. Който не е съгласен да бъде въдворяван в лагери като в Австралия. Честит Празничен период!

36

BG

преди 2 години

"А в чужбина има нови заразени при много голям процент ваксинирани, но това е вълната на неваксинираните, а тези от заразените не стигат до болница или до тежък изход", поясни още проф. Илко Гетов." Мда, при 98% процента ваксинирани в Португалия, вируса натиска 2та процента, същото и в Англия, над 90% вакснати и глей кво става.. Как па нема един журналист или интервюиращ да им зададе правилните въпроси ?

35

Анонимен

преди 2 години

Толкова лъжи в една статия скоро не съм срещал.

34

Анонимен

преди 2 години

До АлексДо 37Дано опитат да въведат задължително ваксиниране (така и така тайничко си го мислят всички). Така лека полека по принципа на жабата ще сварят не 90 а 99% .Има разлика в това да си ваксиниран насила и доброволно. Във втория случай можеш да се сърдиш само на себе си. Е - и да врещиш - измамиха ме, измамиха ме.

33

масончик

преди 2 години

До Анонимен 40В БГ няма никакви масони, просто туземна колонялна администрация. Научили са ги презокеанските господари да правят 2-3 знака с ръце и нашите от страх не спират да ги показват, да не е някой да ги обърка и свърши по погрешка. Нашите са изпечени мошаги и занят, че ако не продължават с лъжите ще свършат у подземята на Букурещ, а там има много гладни плъхове.

32

50 на 50

преди 2 години

Стига да не е предната опашка ?

31

Анонимен

преди 2 години

След лекари, професори и медии и т.н. е пълно с масони.

30

Зара

преди 2 години

.....Бустерната доза се поставя след шест месеца. Като аз съм привърженик да се направи бустер със същия вид ваксина, с който си започнал. Ако си с "Янсен", може след два месеца бустерна пак на "Янсен", а ако си с Астра Зенека след 56 месеца се поставя бустер на РНК ваксина...... СЛЕД 56 МЕСЕЦА - ПОВЕЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ....